Tutorial: Pasang Duokan dina Alat Kindle Anjeun

Sistem Operasi Duokan

sanajan Duocan dipikaterang ku ampir sadaya pangguna alat Amazon anu bénten-bénten henteu pernah nganyenyeri yén éta téh sistem operasi alternatif anu kuat pikeun anu resmi anu urang tiasa mendakan dina alat Kindle, didamel ku sakelompok pangembang Cina.

Tujuan awalna nyaéta pikeun ngahontal adaptasi karakter Cina anu langkung saé dina alat éta tapi dinten ayeuna parantos janten sistem operasi anu kuat anu ngagaduhan seueur pengikut anu matak pikaresepeun. fitur anu kuring tiasa bawa ka Kindle kami.

Naon anu kuring kedah terang sateuacan masang Duokan?

Henteu seueur teuing hal anu kuring kedah terang atanapi terang ngeunaan Duokan sateuacan dipasang dina alat Amazon kami:

  • Éta henteu ngagentos sistem resmi, ogé henteu meryogikeun jailbreaking alat
  • Prosés na lengkep malikkeun
  • Sakali dipasang, éta ngagaduhan carjer dobel, dimana anjeun tiasa milih pikeun boot Duocan (mencét Q) atanapi boot sistem operasi resmi ti Kindle (mencét W atanapi ngantosan sababaraha detik)

Kumaha kuring masang Duokan dina Kindle kuring?

  • Urang tiasa ngaunduh versi Duokan tina halaman resmi sistem operasi 
  • Kami ngaleupaskeun zip file anu diunduh
  • Urang sambungkeun Kindle kami ka USB
  • Ayeuna urang kedah nyalin polder SK_Documents, DK_Pictures, sareng DK_System dina folder root Kindle
  • Tina folder 升级 包 urang ogé kedah nyalin file .bin anu saluyu sareng versi Kindle urang dina root. Penting pisan pikeun mastikeun vérsi Kindle anjeunUpami anjeun henteu yakin, anjeun tiasa ningali daptar anu kami nawiskeun di handap:
    • B001 Ngaduruk 1
    • B002 Kindle 2 (USA)
    • B003 Kindle 2 (internasional)
    • B008 Kindle 3 (WIFI)
    • B006 Kindle 3 3G + WIFI (USA)
    • B00A Kindle 3 3G + WIFI (Eropa)
    • B004 Kindle DX (USA)
    • B005 Kindle DX (internasional)
    • B009 Kindle DXG
Upami anjeun masih henteu yakin kana vérsi Kindle anjeun, anjeun kedah ngakses Menu / Setélan sareng di handapeun, dina bagian Nomer Serial, bagian mimiti kode serial anu urang tingali bakal masihan kami rujukan pikeun terang vérsi na yén urang gaduh tanpa aya tempat pikeun mamang.
  • Sakali urang bérés ngadamel salinanna, urang pegatkeun sambungan Kindle urang ku cara anu aman
  • Salaku rekomendasi dina halaman resmi ditetepkeun yén Pamasangan duokan kedahna dilakukeun upami urang gaduh batré langkung ti 50% b. Kami ngarékoméndasikeun pisan pikeun anjeun henteu ngalaksanakeun prosés ieu upami anjeun henteu ngagaduhan sahenteuna perséntase batréna
  • Ayeuna urang ngakses Menu / Setélan / Menu / Anyarkeun Kindle Anjeun. Upami pilihan terakhir ieu nembongan dina warna anu kulawu, éta ngandung hartos yén kami parantos ngalakukeun anu lepat dina prosés.
  • Upami urang parantos ngalaksanakeun sadaya léngkah kalayan leres, sistem bakal nganyarkeun sareng ngabalikan deui sababaraha kali dugi ka nunjukkeun urang pangecas ganda anu bakal ngamungkinkeun urang ngamimitian Kindle ngalangkungan sistem operasi Duokan atanapi ngalangkungan sistem operasi Amazon resmi

Inpormasi lengkep - Penerbitan Langsung Kindle: Alat pikeun Panulis

Sumber - id.duokan.com

Unduh - Duocan 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

16 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rafa de Matos cenahna

    Henteu valid pikeun Kindle 4? kabagjaan kuring dina sumur TT

    1.    Villamandos cenahna

      Kuring parantos nyiapkeun tulisan pikeun anjeun sadayana anu ngagaduhan Kindle 4. Antara dinten ayeuna sareng énjing kuring bakal unggah 🙂

      1.    hurung 4 tutul cenahna

        Éta bakal saé, tiasa maca pdfs dina touch kami kalayan duokan ieu, tapi sadayana aya dina basa Cina sareng pikasieuneun dipasang sacara buta, tulisan anjeun diarepkeun siga raja paman, hatur nuhun.

      2.    k4 t cenahna

        sareng naon anu kajantenan jangji ieu?

        1.    Villamandos cenahna

          Nya, éta henteu aya sabab kuring ngartos yén anjeun hoyong tutorial pikeun jailbreak Kindle 4 anu mangrupikeun naon anu kami unggah dinten ayeuna.

          Tong hariwang, kuring bakalan janji bakal isukan sareng masang Duokan dina Kindle 4 anjeun.

          Salam sareng hapunten pamahaman kuring.

          1.    k4 t cenahna

            ok muhun, abdi badé ngantosan énjing kanggo sentuhan 4, salam


          2.    Villamandos cenahna

            Kami parantos masangkeun tutorial pikeun masang Duokan dina Kindle Touch anjeun, kuring ngarepkeun éta pikeun anjeun, éta tiasa dianggo pikeun anjeun sareng éta ngayakinkeun anjeun. Kanggo patarosan naon waé, taroskeun ka kami naon anu kuring bakal sareng kami bakal senang ngabantosan anjeun.


  2.   Paul F cenahna

    Hai! Tautan anu parantos anjeun lebetkeun nyaéta dina basa Inggris tapi unduhanna henteu tiasa dianggo ... Kuring nyobian ngaunduh sareng nyobian pembaruan terakhir anu kuring mendakan berkat Google Translate dina http://home.duokan.com

    1.    Paul F cenahna

      Éta parantos gagal ... parah teuing !!

      1.    Villamandos cenahna

        Naha anjeun parantos nyobian deui ??, éta unduh kuring tanpa masalah.

        1.    edan cenahna

          Leres, kuring nyobian deui. Abdi gaduh Kindle 3 Wifi (B008)

          1.    Villamandos cenahna

            Mmmmm nyaéta masing-masing Kindle gaduh pamasangan Duokan nyalira, sanaos ti waktos ka waktos tutorial ieu panginten pantes upami urang nyarios universal. Antara isukan sareng dinten saatosna, kuring bakal nyobian unggah tutorial pikeun Kindle 3 anjeun.


  3.   Ernesto cenahna

    Kuring henteu ngartos tautan «Inpormasi lengkep». Ngobrol ngeunaan KDP. Naon hubunganana sareng Duokan?

    1.    Villamandos cenahna

      Henteu aya hubunganana dina hal ieu, urang nyobian aya hubunganana sareng anu langkung seueur inpormasi sakapeung anjeun bakal mendakan tulisan tina blog sanés dina jaringan anu henteu ngagaduhan hubungan teuing. Dina hal ieu éta mangrupikeun salah sahiji tulisan munggaran anu bakal ditulis sareng teu aya tautan tina blog éta sorangan pikeun ngaitkeun.

      Salam !!

  4.   Pepe Texas cenahna

    Saur tautan na ka handap, kuring gaduh K4 sareng teu mendakan sistem duokan dimana waé.

  5.   Miguel cenahna

    Éta tiasa dianggo pikeun sentuhan generasi ka-7, anu mana anu Amzon payu ayeuna?