Pasar swalayan Aldi mimiti ngajual eReader sorangan

Aldi

Ayeuna urang hirup dina jaman dimana eReaders anu paling menonjol nyaéta alat label bodas, alat anu sami, tiasa lirén di toko atanapi toko buku mana waé. Ieu anu kajantenan ka Alat Onyx Boox sareng supermarket Aldi.

Kituna ranté supermarket tina Aldi di Bélgia parantos ngamimitian ngajual eReaders di toko-toko na. EReader ngingetkeun urang kana modél Onyx Boox, éta jelas alat Onyx Boox, tapi kami henteu terang persis modél mana anu parantos dianggo pikeun kampanye ieu.Numutkeun kana tab penjualan, anu Aldi eReader anyar ngagaduhan layar 6 inci, lampu payun sareng layar sentuh. Alatna ngagaduhan 4 Gb panyimpenan internal sareng dua tombol sisi pikeun ngahurungkeun halaman. The harga alat na 79 euro, harga anu cukup murah di pasar eReaders.

Aldi ngan bakal ngajual eReaders, éta moal lebet pasar ebook ayeuna-ayeuna

Hanjakalna Kami henteu terang modél mana tina seueur alat Onyx Boox anu dumasar kana eReader ieu, ieu tiasa masihan kami inpormasi langkung lengkep ihwal ciri-ciri anu aya dina alat sapertos resolusi layar, téknologi anu dianggo atanapi naha éta cocog sareng Caliber. Unsur anu penting pikeun pangguna, tapi pastina moal lami pikeun milarian terang modélna sareng kumaha cara muka konci eReader pikeun tiasa ngagunakeun Android sacara bébas.

Aldi sanés ranté supermarket anu munggaran anu ngadistribusikaeun eReaders, tapi pastina bakal langkung hasil tibatan ranté sanés kumargi tarohanna henteu ageung teuing sareng tibatan nawiskeun ebooks, sadaya anu dilakukeun nyaéta ngajual alatna, sésana urang tetepkeun kana diri urang sorangan, hal anu langkung dipeunteun ku seueur jalma tibatan gaduh perpustakaan online ebooks atanapi jasa anu aranjeunna henteu. sumping kana naon, naon anu anjeun pikaresep?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.