Énergi Sistem nyandak saksi tina Spanyol eReader berkat Energy eReader Max

Énergi EReader MAX

Dina sababaraha bulan terakhir urang henteu acan ningali seueur modél eReader énggal sareng sababaraha anu muncul ngagaduhan karakter internasional atanapi global (anu terakhir upami urang tumut kana akun model Kindle sareng Kobo Aura). Anu nyésakeun modél lami di pasar Spanyol atanapi kalayan fungsi anu langkung saé kirang tina alat-alat énggal.

Sigana mah perusahaan Énergi Sistem parantos nyandak baton eReader Spanyol sareng ngaluncurkeun modél énggal éta henteu ngan ngamutahirkeun sauntuyan na tapi mangrupikeun pilihan anu hadé di pasar nalika milih eReader. Alat ieu parantos disebat salaku Énergi eReader Max.

EReader énggal ieu nyandak kahadean eReader normal sareng anu pangsaéna pikeun eReader Android, ngajantenkeun alat janten pilihan anu saé pikeun anu milari alat bacaan sareng inpormasi. Énergi eReader Max ieu mangrupikeun alat anu hampang kalayan layar 6 ″ anu raoseun dianggo ku hiji panangan. Ukuran alat anu 163 x 116 x 8 mm sareng beurat na 160 gr., handapeun beurat Énergi eReader Pro.

Énergi eReader Max gaduh tampilan tina 6 inci kalayan résolusi 600 x 800 piksel, 166 ppi sareng téknologi Letter. Alat ieu ngagaduhan layar rampa sareng tombol samping anu bakal ngabantosan kami pikeun ngarobah halaman, ogé sistem anti-reflektif anu bakal ngamungkinkeun urang maca dina kaayaan cahaya anu goréng sapertos pantai. Alat anyar ieu ngagaduhan prosésor dual-core 1 Ghz dipirig ku 512 Mb ram sareng 8 Gb panyimpenan internal. Panyimpenan ieu tiasa dilegakeun hatur nuhun ka slot pikeun kartu microsd anu ngamungkinkeun urang nambihan tambahan 64 Gb.

Énergi EReader MAX

Salaku tambahan kana ieu, alat éta gaduh konéksi Wi-Fi anu ngamungkinkeun kami nyambung ka halaman wéb naon, ngaunduh eusi énggal atanapi ngan saukur masang aplikasi énggal. Jantung Energi eReader Max ieu ngagaduhan Android, versi anu rada lami tapi kuat anu bakal ngamungkinkeun kami masang seueur aplikasi pikeun tetep terang, sapertos aplikasi Amazon atanapi Kobo, Aldiko atanapi ngan saukur aplikasi pikeun maca berita. Ieu mangrupakeun kaunggulan anu saé kusabab éta ngamungkinkeun pangguna pikeun nambihan fungsi énggal atanapi sumber bacaan énggal, sapertos maca tarif anu rata. Énergi eReader Max kalebet aplikasi Nubico ogé langganan salami pikeun layanan ieu.

Batré dina eReader ieu ngagaduhan kapasitas 2.000 mah, aki kapasitas ageung anu bakal ngamungkinkeun urang maca genep minggu maca, salami urang henteu nganggo sambungan Wi-Fi atanapi aplikasi anu nyéépkeun seueur sumber dina alat kami, sapertos jaringan sosial.

Énergi Sistem MAX cocog sareng seueur format maca ebook, tapi ngagaduhan Android, panginten tiasa mikawanoh sadaya format, kumargi format anu henteu dikenalkeun tiasa didukung ku aplikasi anu saluyu. Tapi ogé, alat éta mikawanoh DRM urang Adobe, janten seueur ebook anu dibatesan ieu tiasa dianggo dina alat ieu.

Harga alat ieu caket kana 125 euro, harga anu narik pisan pikeun eReader sapertos kitu, caket kana Kindle Paperwhite sareng kamungkinan tiasa ngagunakeunana nganggo platform naon waé. Ieu dimana kuring pikir Energy eReader MAX bersinar. Kusabab hargana sakedik langkung luhur tibatan alat-alat sanés sapertos dasar Kindle atanapi Kobo Aura, tapi urang tiasa milih platform ebook anu mana anu dianggo, toko buku mana anu kedah dipésér ebooks atanapi ngan saukur tiasa ngagaduhan agenda dina alat. Energy Sistem mangrupikeun perusahaan anu aya di sababaraha buana, tapi parantos ngadamel tempat khusus di pasar Spanyol. Janten mendakan modél eReader ieu di toko-toko utama di nagara éta moal janten hal anu anéh.

Pribadi kuring mendakan modél eReader ieu pikaresepeun Abdi sono kana layar backlit, anu henteu aya anu nyarios dina dokuméntasi na. Tapi sanaos kitu, pikeun anu henteu peryogi lampu bantu, atanapi henteu hoyong alat premium maca ebookna, alat ieu mangrupikeun pilihan anu saé. Naha anjeun henteu nyangka?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Javi cenahna

    Desain anu pikaresepeun ogé tombol giliran halaman anu seueur bakal resep sareng anu mawa Android tapi sesah pikeun suksés nalika sacara praktis pikeun harga éta anjeun ngagaduhan Kindle Paperwhite. Tanpa Android sareng tanpa kancing sareng tanpa SD tapi kalayan sagala jaminan Amazon sareng perpustakaan ageung na.
    Éta tetep pikeun mastikeun lampu na.

    Di sisi anu sanésna, Oasis anu anyar ngajantenkeun kuring beuki seueur centang sanaos hargana. Saur Nacho Morató kagungan tinjauan modél lami anu disiapkeun… Nacho, anjeun tiasa mairan pendapat anjeun sanaos anjeun henteu nyebarkeun éta ulasan? nyaéta yén upami anjeun ngawartosan yén anu lami éta pantes kuring bakal milarian anu énggal.

  2.   Nacho Morato cenahna

    Halo Javi. Kuring bakal nyebarkeun resensi pikeun ngadaptarkeun alat sanajan modél ieu parantos luntur nalika kuring nyobian, kuring henteu terang naha kuring bakal nyebarkeun éta salaku hal anyar.

    Pikeun kuring, saleresna mah kuring resep upami hargana dibenerkeun atanapi henteu, éta parantos janten masalah anu langkung pribadi. Seolah-olah urang kedah nyéépkeun € 1000 pikeun ponsel.

    Abdi bade nyaritakeun ngeunaan modél "lami" nyaéta 6 ″, anu énggal 8 sareng kuring henteu kantos gaduh 8 eReader, abdi ngantosan Kobo Aura One, tapi dina waktos ieu kuring henteu acan némpél .

    Kuring reuwas ku kumaha leutikna éta ku pigura leutik anu maksa anjeun nyandak ebreader tina keypad. Sisi ipis, tanpa bingkai, ngagaduhan sentuhan anu sigana dieunakeun sanaos henteu murag, di sisi sanés panel kancing teu masihan kaamanan, kusabab parobihan bahan sareng ogé robih kandelna. Bisi wae, upami anjeun nyandak panutup, sareng maca sareng éta, ieu henteu penting.

    Kuring ngagaduhan Kindle dasar, tapi anu 4 tanpa touch, sareng kuring biasa nyokotna ku nempelkeun ramo dina layar. Tapi sakali anjeun ngabijilkeun oasis, poof, kuring resep pisan.

    Lampu na saé pisan, hiji-hijina hal anu tanpa lampu kontrasna langkung handap tibatan Kindle lami kuring anu ngagaduhan wallpaper bodas.

    Tapi hayu, kuring henteu acan némpél Panyalagaran, tapi antara Paperwhite sareng Oasis kuring kénca anu kadua ku panon kuring ditutup.

    Keypad dipikahormat pisan….

    Upami anjeun ngagaduhan patarosan deui, ngawartosan kuring sareng kuring katingali / coba.

    salam

  3.   Javi cenahna

    Hatur nuhun pisan Nacho, anjeun jelaskeun pisan pikeun kuring. Kuring ngan ukur kedah ngayakinkeun pamajikan kuring pikeun ngijinkeun kuring pikeun ngahibur sorangan hihi.

    Ngan netelakeun yén anu énggal 7 ″ sanés 8 ″ yén upami éta ngagaduhan Kobo Aura anu anjeun koméntar. Anjeun leres dina naon anu anjeun carioskeun ngeunaan harga, éta seueur artos dibandingkeun sareng modél sanés anu sami fungsina tapi tangtosna, kuring biasana maca ngagolér, nyekel ereader ku hiji leungeun sareng kuring pikir yén desain Oasis sampurna pikeun maca sapertos kieu. Sigana éta patut pisan. Dina dintenna kuring henteu ngahargaan modél anu anjeun gaduh sabab kuring henteu percanten éta cukup kamajuan tapi ayeuna ku layar anu langkung ageung ...

    Ogé penting naon anu anjeun koméntar ngeunaan kontras sareng lampu pareum ... mangrupikeun hal anu kuring sering nyarios sareng kuring resep yén kuring henteu ngan ukur anu perhatoskeun. Adina mah gaduh dasar hurung (teu aya lampu) sareng kuring teras-terasan ngagaduhan kontras anu langkung saé tibatan Paperwhite kuring ku lampu anu dipareuman. Teu diragukeun. Panasaran. Kuring nebak layar cahaya aya hubunganana sareng éta.

    Nya, upami tungtungna mah mésér Oasis énggal, kuring bakal mairan kumaha sapertos ...

    Nuhun sakali deui.

  4.   Javi cenahna

    Ngomong-ngomong ... saur anjeun bakal aya warta penting taun payun di dunya anu maca? IMX 7? Aya paguneman ngeunaan prosesor ieu 2 taun ka pengker sareng urang masih ngantosan ... layar tinta éléktronik énggal? Sabaraha lami e-tinta henteu diinovasiasi?.
    Kuring henteu nyarios deui éta rumor ngeunaan tampilan warna ACeP. Tangtosna malah «electrowetting» bakal sumping ...

    Tapi naha bakal aya berita atanapi naha sadayana bakal tetep sami? éta patarosan.