Onyx Boox T76 Plus, alternatif pikeun anu milari eReader?

Onyx Boox T76 Ditambah

Aya sakedik deui kanggo Kobo Aura One pikeun ngaluncurkeun, éta hal anu parantos dipikaterang seueur, kalebet saingan Kobo. Éta kusabab éta seueur pabrik anu nerapkeun diskon dina alatna pikeun ngajantenkeun aranjeunna langkung pikaresepeun pikeun anu milari eReader dinten ayeuna atanapi ngan ukur hoyong ngarobih alat.

Onyx Boox henteu ngagaduhan alat 8 inci tapi nyaéta downgrading sababaraha eReaders na sapertos Onyx Boox T76 Plus. EReader ieu ngagaduhan layar 6,8 inci sareng harga anu langkung handap tina Kindle Oasis sareng Kobo Aura One. Tapi Naha éta saleresna mangrupikeun alternatif pikeun anu resep eReader?

Onyx Boox T76 Plus bakal ngagaduhan Android 4.0 sanaos mémori ram na

EReader ieu ngagaduhan inti tunggal dina 1 Ghz, dibarengan ku 1 Gb ram sareng 8 Gb panyimpenan internal. Layar Onyx Boox T76 Plus ngagaduhan téknologi Carta kalayan résolusi 1.440 x 1.080 piksel. Alatna ogé ngagaduhan layar rampa sareng bercahya, anu nempatkeunana dina garis tengah seueur eReaders di pasar. Tapi Onyx Boox T76 Plus ogé ngagaduhan aki 1.700 mah sareng kaluaran headphone anu mastikeun yén alat éta bakal tiasa maénkeun file mp3.

Sanaos hal anu paling matak ngeunaan alat Onyx Boox nyaéta sistem operasi na. Onyx Boox T76 Plus ngagaduhan Android 4.0, pérsi anu lami pisan pikeun sadaya kakuatan anu aya dina alat, hal anu henteu matak hariwang ku seueur pamiarsa tapi pikeun anu milari anu langkung sapertos agenda elektronik atanapi anu sami.

Harga énggal Onyx Boox T76 Plus nyaéta $ 209, harga anu dipikaresep pikeun seueur, utamina upami urang nganggapna mangrupikeun hiji-hijina alternatip pikeun Kindle Oasis. Nanging hargana? Bener henteu siga kitu. Ayeuna aya dua alternatif: boh ngadagoan eReaders sapertos Kobo Aura One atanapi milari alternatif sanés anu ngagaduhan komponén anu sami. Dina hal ieu urang tiasa gaduh anu Tagus Tera 2015, modél anu sami tina perusahaan anu sami anu ngagaduhan hargana 199 euro, harga murah anu nawiskeun manpaat anu sami.

Bisi wae, sigana yén Kobo Aura One moal janten cuek ka pasar na tawaran Onyx Boox moal ngan hiji-hijina anu kami mendakan Naha anjeun henteu nyangka?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.