Buku Panduan Everlast

Buku Panduan Everlast

Sanaos mangsi éléktronik sigana téknologi anu bakal ngawariskeun fungsi kertas ayeuna, saleresna aya téknologi sareng pamekaran anu sanés anu nyobian ningkatkeun téknologi ieu sareng bahkan kertas éta sorangan, sapertos kertas. Buku Panduan Everlast.

Perusahaan Rocketbook panginten parantos ngahontal ieu kalayan produk énggalna, Buku Panduan Everlast, buku catetan digital anu bakal ngamungkinkeun urang ngagaduhan anu pangsaéna tina kertas sareng dunya digital. Ieu anu dipilarian ku sadayana sareng anu urang teu tiasa mendakan dina kertas atanapi tinta éléktronik.

Everlast Notebook mangrupikeun buku catetan kertas normal tapi henteu tina kertas normal tapi tina kertas didamel nganggo serat poliéster anu ngamungkinkeun urang nyerat dina lambaranana sakalian sakumaha anu dipikahoyong tanpa ngarusak buku catetan.

Everlast Notebook ngagunakeun kertas sintétik tina poliéster

Ogé dina makalah ieu aya titik-titik posisional anu tangtu bakalan ngadigitalkeun eusi. Ku kituna, ngalangkungan aplikasi Rocketboot sareng pulpén anjeun tiasa kirimkeun sadaya inpormasi tinulis kana jasa digital naon waé, ti aplikasi panyimpenan awan dugi ka aplikasi éditan téks atanapi gambar. Hayu, fungsi utama anu urang hoyong téks anu didigitalkeun.

Buku Panduan Everlast ieu henteu acan dijual tapi anjeun milari pembiayaan crowdfunding dina raraga ngamimitian jual sareng distribusi. Kampanye ieu janten kasuksésan nalika nyungkeun $ 26.000 sareng leuwih ti $ 160.000 dikumpulkeun, masih sésana 42 dinten kanggo parantosan.

Upami urang tumut kana inpormasi tina kampanye ieu, anu Everlast Notebook hargana $ 34, harga anu langkung pikaresepeun upami urang ngemutan yén urang tiasa mupus konténna sakedik cai sareng éta waé, deui notebook anu siap dianggo.

Pribadi kuring resep, kumaha ogé kuring ragu pisan yén éta bakal ngahontal toko buku dina jangka pondokSabalikna, kuring pikir éta bakal janten hal anu bakal mangtaun-taun dugi ka leungeun kami, tapi masih pikaresepeun Naha anjeun henteu nyangka?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.