NOOK GlowLight 3 Naha katilu kalina meunang?

Nook GlowLight 3

Poe ieu kami parantos ningal kumaha Amazon ngaluncurkeun modél anyar Kindle Oasis, Bq ngénggalan Cervantes na bahkan Tolino Éropa ngaluncurkeun layar eReader ageung, tapi aranjeunna henteu ngan hiji-hijina.

Barnes & Noble ogé parantos ngaluncurkeun alat anyar: Nook Glowlight 3. Alat anu sanés tablet anu didaur sapertos alat pangénggalna tapi eReader, eReader kalayan téknologi pangénggalna dina pasaran pikeun alat-alat ieu.

Nook GlowLight 3 mangrupikeun sambungan tina layar leutik na eReader, Nook Glowlight. Modél panganyarna tina alat ieu diluncurkeun dina 2015, dua taun antara modél sareng modél. Waktos anu dibenerkeun kusabab masalah anu ngagaduhan toko buku lami kalayan rohangan sareng sababaraha manpaat anu dialaman ku akhir-akhir ieu.

The Nook Glowlight 3 mangrupikeun eReader kalayan layar leutik, 6 inci, kalayan téknologi E-Ink sareng formulir anu disaluyukeun pikeun modél saméméhna sareng anu aya kaitanana sareng alat saingan anu sanés. A apriori, Sigana mah eReader anyar langkung tiasa diatur dibandingkeun alat sanés, anu hartosna urang tiasa ngoperasikeunna ku hiji panangan, sésana bébas. Hal anu ogé kajantenan di Kindle Oasis.

Nook GlowLight 3

Nanging, urang moal tiasa mastikeun sadayana ieu kusabab alatna henteu acan acan dijual, kumargi ayeuna-ayeuna disimpen. Ukuran alatna nyaéta: 17,60 x 12,7 x 0,96 cm. Béda sareng eReaders sanés, anu Nook GlowLight 3 masih gaduh tombol di sisi-sisi pikeun ngahurungkeun halaman.

Ngeunaan layar, B&N eReader énggal gaduh layar nganggo téknologi Carta HD, layar sentuh sareng lampu latar. Resolusi tina layar 1430 x 1080 piksel sareng 300 dpi. Sapertos seueur eReaders anu sanés, Nook GlowLight 3 ngagaduhan saringan lampu biru, janten urang tiasa ngaktipkeun modeu ieu dina wengi sareng maca tanpa aya masalah. Kalayan eReader ieu urang tiasa ngahurungkeun halaman naha nganggo tombol atanapi ku ramo sabab éta tactile sakumaha anu urang sebutkan di luhur.

Nook GlowLight 3 masih gaduh tombol samping pikeun ngahurungkeun halaman

Prosesor eReader énggal ieu milik Freescale, khususna modél i.MX 6 ka 1 Ghz kalayan 512 Mb ram sareng panyimpenan internal 8 Gb, dimana aya 6,5 ​​Gb. Hal anu penting kumargi teu aya tiasa ngagedéan, kumargi nu Nook GlowLight 3 teu ngagaduhan slot pikeun kartu microsd.

B&N eReader énggal henteu ngagaduhan sambungan 3G sapertos Amazon Kindle, tapi éta ngagaduhan sambungan Wi-Fi anu tiasa anjeun mésér ebooks atanapi mindahkeun éta, port microusb pikeun ngalakukeunana sacara manual sareng upami urang aya di toko B&N kami bakal gaduh sambungan hotspot gratis.

Alatna sanggup maca ebook dina epub, pdf, ebooks kalayan format DRM sareng formatna: JPG, GIF, PNG sareng BMP. Éta henteu cocog sareng sadaya toko buku online, tapi éta ngagaduhan format dasar sareng universal anu diperyogikeun ku pamaca anu jero.

Nook GlowLight 3

Otonomi alat ieu ngahontal 50 dinten. Otonomi tinggi anu asalna tina batré langkung ti 1.500 mah, atanapi saur kuring, sabab data tina milliamp tina batréna henteu acan diterbitkeun.

Harga Nook Glowlight 3 nyaéta $ 119, harga anu sami sareng Kindle Paperwhite, alat anu paséa langsung, atanapi langkung pas éta bakal bersaing langsung. EReader henteu acan tiasa dipésér, tapi tiasa disayogikeun nalika diluncurkeun dina awal kampanye Natal, nyaéta, dina akhir bulan ieu. Hiji kaputusan anu rada sesah ngartos sabab eReader sanés hal anu seueur pangguna ngarepkeun sareng langkung seueur anu gaduh modél anu pikaresepeun anu Kindle Paperwhite atawa Kobo Aura Édisi 2.

kira-kira babandingan harga / kualitas, Nook énggal cukup kalapa, eReader anu bakal nyusahkeun hal pikeun anu nyiptakeun Kindle Paperwhite sareng Kobo Aura Edition 2. Tapi leres yén ku pangirangan toko sareng katalog ebook, kasuksésan eReader énggal ieu rumit Naha anjeun henteu nyangka?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.