Ngarobih hard drive anjeun kana server ebook berkat Caliber-Go

Kaliber-Go

Kaliber mangrupikeun manajer ebook anu fenomenal sareng hal-hal sapertos tutorial ieu hésé pisan pikeun program anu énggal didamel pikeun ngungkulan manajer ieu. Salaku tambahan, janten Parangkat Lunak Gratis sareng Gratis, kamungkinan gaduh saingan bahkan langkung sesah.

Dina hal ieu kami bade nyaritakeun kumaha ngadamel pangladén saderhana saderhana nganggo Kaliber, Kaliber-Go sareng Google Drive, cloud hard drive anu tiasa urang anggo gratis. Anjeun kedah nuturkeun léngkah anu urang béjakeun ka anjeun.

Mimiti urang kedah ngagaduhan sadayana parangkat lunak anu diperyogikeun, nyaéta, Kaliber, Google Drive sareng Caliber-Go, anu terakhir nyaéta aplikasi anu urang tiasa ngalangkungan Google Play Store. Hanjakalna kuring henteu acan tiasa terang naha aya vérsi pikeun ios tapi ngahadiran halaman wéb pangembang, Émutan abdi Caliber-Go ngan ukur sayogi pikeun Android.

Caliber-Go bakal ngahubungi Kaliber sahingga perpustakaan pribadi urang aya dina awan Google Drive

Sakali urang parantos gaduh sadayana ieu, urang angkat ka Caliber, dina komputer urang, sareng kami lebet Perpustakaan Caliber -> Nyiptakeun perpustakaan anyar. Dina jandela anu nembongan we hayu urang ngadamel perpustakaan kosong di lokasi énggal sareng kami milih folder tina Google Drive kami (Hanjakal kami henteu acan tiasa ngalakukeun ieu dina Linux).

Sakali sadayana dicirian, klik Ok sareng ngantosan perpustakaan anyar disingkronkeun dina Google Drive. Upami urang gaduh perpustakaan ageung, urang kedah ngantosan lami. Upami anjeun parantos bérés sinkronisasi ieu, urang muka Kaliber-Go sareng pilih Google Drive terus akun kami.

Saatos ieu, perpustakaan anu parantos kami unggah bakal dibuka sareng urang tiasa ngatur jarak jauh ngalangkungan Caliber-Go tapi ogé ngalangkungan Caliber. A sinkronisasi anu sampurna pikeun anu hoyong maca ngalangkungan hapé sareng aranjeunna henteu hoyong nganggo kabel pikeun panyingkronan Gampang kan?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alfonso Ramos cenahna

    Linux Desle, kalayan masihan alamat Google Drive anjeun, éta ngahasilkeun perpustakaan di jero / bumi / Folder abdi / https: /
    Anu kuring lakukeun nyaéta nyalin folder anu leres-leres ngawangun perpustakaan ka Google Drive kuring, sareng voila, ku Caliber-go kuring ningali perpustakaan kuring siga anu henteu aya kajadian.
    Éta ngan ukur ngarepkeun yén vérsi Kaliber pikeun linux parantos tiasa ngadamel koneksi langsung, antukna ieu mangrupikeun alternatif, gunana, sanaos rada teu raoseun upami anjeun hoyong ningal éta.

  2.   Walter cenahna

    Kaliber parantos lami dijalankeun dina linux, langkung ti 5 bulan, langkung lahir janten Linux. Salin ieu dina terminal anjeun sareng anjeun bakal ngagaduhan Kaliber dina linux
    sudo -v && wget -nv -O- https://download.calibre-ebook.com/linux-installer.sh | sudo sh / dev / stdin