Tinjauan Énergi e6 Karét abu ku énergi Sistem

Hatur nuhun ka dulur-dulur ti Sistem Énergi kami parantos tiasa nguji sacara tuntas Énergi e6 Karét Abu-abu.

Énergi e6

Anu maca éléktronik 6 inci, anu disebat "dasar", henteu sopan atanapi teu caang.

Sanaos leres yén kesan anu munggaran saatos nampi éta henteu saé saé nalika ngagunakeunana sareng ngantepkeunana leres-leres dikonfigurasi, pangalaman panggunaan sareng maca parantos saé pisan.

sababaraha data

Tanpa luar biasa, yén urang tiasa mendakan sadayana dina spésifikasi produk

Slot sareng sambungan énergi ereader e6

  • Beurat: 184 gram, éta maca anu lumayan enteng.
  • Memori internal 4 GB, sareng slot Micro SD / SDHC dugi ka 32 GB. Langkung seueur tibatan cekap. Ngarojong format TXT, PDF, PDB, EPUB, FB2, HTML, RTF, MOBI sareng DRM kanggo PDF sareng EPUB.
  • Ngarojong format audio MP3, WMA, WAV, FLAC, AAC, OGG. sareng éta ogé ngagaduhan radio.
  • Layar kalayan 16 tingkat abu kalayan résolusi 800 × 600.
  • Sistem anti Glare pikeun nyegah sorotan. Éta maca saé pisan dina sinar panonpoé langsung.

Anu eReader

Umumna maca anu saé. Éstétis éndah, kalayan tingkat abu-abu anu parantos normal 16, sanaos kontrasna sigana kirang pikeun kuring, kuring hoyong wallpaper anu langkung bodas. Éta ogé ngahijikeun Mode Peuting anu urang tiasa nempatkeun latar hideung hurup bodas, tapi éta hal anu kuring teu biasa.

Puteran halaman anu gancang pisan, ampir instan, éta henteu ngaganggu maca, tapi urang kedah ngonpigurasikeun panyegaranana ogé malahan, sakapeung mah bakal nyusud. Réspon anu saé, henteu sorotan sareng gampang maca, dina sinar panonpoé langsung.

Tombol sareng pungsina Énergi e6 ereader ti Énergi Sistem

Éta diwangun ku 4 tombol utama di handapeun sareng joystick sentral.

  • Menu pintasan musik
  • Menu Pilihan
  • Balik atanapi batal
  • Zum sareng aksés kana jinis font sareng ukuran

Kuring sono kana pilihan pikeun balik deui ka awal kalayan gancang tanpa kedah kaluar nganggo tombol deui ti mana kami ayana. Éta tiasa diaktipkeun dina salah sahiji tombol sisi sareng ngamangpaatkeun keypad bahkan langkung. Salah sahiji pilihan anu kuring resep nyaéta Puteran layar, anu ngadeteksi naha layar nangtung atanapi horisontal pikeun nyaluyukeun buku, sapertos smartphone naon waé. Mangpaat pisan.

Giliran halaman tiasa dipendakan dina beulah katuhu sareng urang ogé tiasa nganggo bahan gincu, ku 2 pilihan ieu kuring parantos cekap pikeun navigasi sareng bacaan anu saé.

Émut ogé yén éta ngagaduhan dukungan pikeun ngupingkeun musik sareng radio, kuring henteu kantos nganggo radio tapi dipikacinta janten tiasa nyandak sababaraha musik dina microSD sareng dina waktos anu tangtu pikeun ngadangukeunana. Tangtosna, dina kaayaan sapertos kitu batréna langsung béak.

Navigasi sareng panggunaan keypad

Kuring parantos nguji produk sareng maca kalayan sakitar sabulan sareng hal munggaran anu narik perhatian pamaca sareng sigana ngabédakeunana tina persainganna nyaéta keypad samping, anu sakali kuring terang naon éta pikeun parantos janten titik kuat maca.

Naon tombol samping énergi e6 ti énergi Sistem?

 

Pamakéan anu paling penting anu urang tingali nalika urang ngagaduhan ménu Modeu titingalian. Nalika ngaksés bagian anu sanés kami henteu kedah napigasi nganggo joystick kana pilihan anu dipikahoyong, tapi ku mencét tombol di belah katuhu tina pilihan anu dipikahoyong kami bakal ngaksésna. Ieu ngajantenkeun browsing pisan, gancang sareng pikaresepeun.

Navigasi sareng keypad dina modeu tempoan

Éta ogé ngamangpaatkeun éta dina fungsi anu sanés sapertos nunjukkeun nomer halaman anu badé dituju. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar, unggal tombol mangrupikeun angka kalayan atanapi gampang pisan nunjukkeun halaman anu urang hoyong buka, sanaos tilu atanapi opat gambar. Hal anu mangrupikeun odyssey kalayan panggunaan joystick

Ngagunakeun tombol e6 énergi ereader

Sigana mah aranjeunna kedah ngandelkeun langkung seueur kana keypad pikeun ngahijikeun jinis utiliti sanés dina pamaca, anotasi, kamus, jst.

 Ngeunaan bungkusan

Hiji titik penting anu kedah langkung jaga ngeunaan bungkusna. Kaseueuran gambar awal anu goréng anu kuring gaduh tina pamaca asalna tina bungkus anu dibawa. Desain bungkusan anu ningkat tiasa nyandak seueur manpaat:

  • dina hiji sisi pikeun langkung ngajagi produk. Kotak semi-kaku sareng fleksibel gampang pisan ngabengkokkeun ngantunkeun beuratna, sareng perusahaan-perusahaan parsél henteu pati dipikaterang ku nganjangan barang dagangan.
  • di sisi sanésna supados langkung pikaresepeun sareng pikaresepeun. Méré titik tambahan kualitas pikeun produk
  • Ogé di tingkat perusahaan. Upami aranjeunna ngirangan ukuran kotak, anu saé pisan, aranjeunna tiasa motong tempat panyimpenan anu diperyogikeun janten satengah sareng anu tiasa diterjemahkeun janten hemat gudang.

Énergi Pakét e6

 Urang sadayana resep nampi kotak anu kaku anu masihan perasaan mantap sareng kualitas produk.

Parangkat lunak sareng konfigurasi na

Cara kuring ningali éta, éta aya dina bagian ieu dimana anjeun paling kedah ningkatkeun maca.

Kakurangan utama pikeun kuring nyaéta Éta henteu gaduh kamus, ogé henteu ngamungkinkeun anotasi, ogé henteu nyiptakeun kumpulan. Aranjeunna damel dina pamutahiran firmware, janten berita diarepkeun dina pembaruan kahareup. Jeung kamus kedah janten masalah anu ngantosan, Kuring miharep anjeun mendakan solusi anu saé anu ngamungkinkeun aksés kana kamus online tina buku sareng anjeun ngamangpaatkeun keypad sakumaha anjeun parantos ngalaksanakeun fungsi-fungsi sanésna pikeun ningkatkeun teuing kagunaan.

Firmware sareng konfigurasi sistem énergi e6

Hiji hal anu kedah diémutan penting pisan pikeun ngonpigurasikeun screensaver ogé. Upami urang nempatkeun dina modeu rotasi, éta bakal robih unggal X menit nalika dianggurkeun sareng éta bakal nyéépkeun seueur batré. Fitur ieu sanés mangrupikeun titik kritis pikeun ereaders, sabab sadayana aya sakitar sasih operasi, gumantung kana panggunaan anu urang pasihkeun. Tapi éta penting pisan

Gosip konstan anu anjeun ngupingkeun sareng kuring ditaros ku sababaraha jalma anu terang yén kuring nguji tukang maca nyaéta Énergi e6  teu cocog sareng LinuxTinjauan spésifikasi téknis pikeun produk, éta henteu namina, tapi ku Ubuntu 12.10 éta parantos dideteksi langsung, ogé sinkronisasi sareng Kaliber di Ubuntu parantos tiasa dianggo sampurna.

kacindekan

Pondokna teh Énergi e6 Rubber Grey mangrupikeun pamaca anu saé, anu menonjol dina sajumlah ageung format anu didukungna sareng kagunaan ageung anu diala dina manajemén sareng navigasi ménu berkat panel kancing sisi na.

Salaku titik anu lemah, kuring bakal nyorot henteu mampuh dianggo sareng kamus sareng nyiptakeun kumpulan. Tapi ieu mangrupikeun "cacat" anu tiasa dibenerkeun dina pembaruan firmware sareng upami anjeun henteu nganggo normal, anjeun moal paduli upami anu maca ngagaduhan pilihan ieu atanapi henteu. Éta sadayana gumantung kana kumaha anjeun nganggo ereader.

produk: Énergi e6 Karét Abu ku Sistem énergi


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kaninomp cenahna

    Hai, kuring nembé ngagaleuh sapertos kitu. Éta katingalina saé. Sedengkeun pikeun hal "balik deui ka mimiti", kuring mendakan yén anjeun henteu kedah mencét deui salamina dugi ka ngahontal layar awal. Éta tiasa dilakukeun ku pencét panjang tombol «balik»
    Pos hébat!
    Salam!

  2.   María cenahna

    Hai, polumeuana henteu tiasa dianggo pikeun kuring dina fungsi radio. Naha anjeun tiasa ningkatkeun atanapi nurunkeun polumeu dina FM dina ENERGY Ereader e6 anjeun?

  3.   Luis cenahna

    Halo, anjeun tiasa maca dina gelap? nyaéta, tanpa lampu luar (lampu, jst ..)

  4.   butut cenahna

    Kuring parantos mésér Energy e6 Reader ieu sareng kuring kedah ngabéjaan yén éta henteu modél buku na ogé. Éta henteu ngahargaan lekukan, miring, ……. Salaku tambahan, 1.500 buku tanpa tata perenah sahingga teu mungkin maca éta. Tina Dukungan aranjeunna nyarios yén anjeun kedah nyusun 1.500 buku kanggo tiasa maca. Kuring parantos unggah buku anu sanés sareng henteu ngahargaan nanaon, Dukungan nyarios yén éta naon, kuring parantos unggah buku anu sami ieu dina ebook anu sanés sareng aranjeunna maca sampurna.

    Anjeun henteu ngagaleuh, éta nyéépkeun artos. Sareng di luhur éta langkung mahal.

  5.   pedroGa cenahna

    Éta salawasna nyésakeun tapak nalika ngarobah halaman sareng éta teu raoseun pisan. Upami kuring terang sateuacanna kuring henteu bakal kéngingkeunana. Refleksi tina tilas ngaganggu nalika maca.

    1.    Nacho Morato cenahna

      Halo Pedro, kuring henteu émut ngagaduhan masalah anu anjeun nunjukkeun, sanaos leres éta sanés layar anu paling seukeut anu kuring parantos uji, éta tiasa dibaca tanpa teu raoseun. Tingali kana setélan panyegaran halaman sareng maksa pikeun nyegerkeun tiap halamanna tos.

  6.   Perpustakaan Pecoseta cenahna

    Kuring gaduh modél ebook ieu saprak Natal kamari (2013) sareng kuring kedah nyarios yén kuring parantos kedah tukeur 3 kali kusabab masalah layar. Kuring henteu terang naon anu kajantenan anjeunna yén aranjeunna kaluar salaku sababaraha titik bodas dina layar, ngan kusabab, sabab anjeunna hoyong. Anjeun panginten panginten éta yén kuring ngalaman nasib goréng ku modél anu aranjeunna pasihkeun ka kuring, tapi éta 3 parantos kabeneran teuing.
    Aya ogé kanyataan yén anjeunna maca .DOCs sakahayangna, tanpa ngahargaan tanda baca atanapi naon waé. Anu terakhir moal janten masalah kuring upami sanés kanyataanna aya buku anu teu aya jalan pikeun mendakanana dina format anu sanés .DOC ...

    Pondokna, éta bakal tétéla goréng pikeun kuring, tapi upami sanés pikeun standar layar éta, éta leres-leres disarankeun (pikeun pemula eReaders sareng aranjeunna netepkeun dasarna).

  7.   TOM cenahna

    Abdi hoyong terang upami font na tiasa dilereskeun (ukuran langkung ageung) sareng kuring kedah nempatkeun iraha kuring ngahurungkeun buku (hatur nuhun) sareng pendak deui.