Kobo Clara HD tingalian

Tinjauan sareng analisis Kobo Clara HD

Kobo nembé ngenalkeun ereader énggal na Kobo Clara HD. Éta mangrupikeun 6 ″ ereader pikeun € 129, taktil, bercahya sareng sareng ComfortLight.  (Anjeun tiasa ngagaleuh di Amazon jeung Fnac) Pikeun harga sareng fitur éta ngingetan urang ngeunaan Kobo Glo HD lami. Tanpa ragu Clara datang tarung sareng Kindle Paperwhite.

The Kobo Clara HD, Éta ditakdirkeun janten unggulan perusahaan kusabab nilaina pikeun artos. Ayeuna perusahaan gaduh 4 ereaders Kobo Aura, Kobo Clara HD, Kobo Aura H2O sareng Kobo Aura Hiji. Janten Aura anu paling dasar sareng H2O paling luhur dina 6 ″ sareng One high-end kalayan spektakuler 7,8 ″. Tapi Clara ayana dina segmen anu ditetepkeun pisan ku PaperWhite sareng mangrupikeun ereaders anu ngagaduhan ciri anu sami sareng high-end tapi kalayan desain anu langkung sober sareng bahan anu langkung umum tapi dina harga anu kompetitif pisan. Dinten éta € 130 mangrupikeun perbatasan harga ti dieu aya luncat anu cukup pikeun kisaran luhur.

bungkusan

 

Pedalamanna leres, panginten sakedik lemes kuring ngarepkeun presentasi anu langkung kuat. Memang leres ieu henteu mangaruhan ciri alat tapi kuring resep resep yén merek ngurus sadaya detil produkna sareng cara nampilkeunana ka kami mangrupikeun salah sahijina. Teu aya hubunganana sareng bungkus lanceukna, Kobo Aura One, anu ati-ati pisan.

Tulisan anu aya hubunganana:
Format Kindle, ebook naon anu tiasa anjeun buka dina pamaca Amazon?

Imprési sareng penampilan

Kobo Clara HD kesan sareng penampilan

Ku ukuran klasik 6 ″ sareng tampilan sober. Éta pisan nyaman pikeun nanganan sareng ngangkut. Bezel némbongan dina layar, éta sanés layar datar sareng pigura sapertos kajadian dina Aura One.

Bagéan tukang, kalayan cekelan anu saé, katingali perforated, sanés cekelan Aura One. Sentuhan anu pikaresepeun sareng nalika kuring henteu nyarios nanaon. Janten urang gaduh pangalaman maca anu saé pisan

Kobo Clara HD tukang, ulasan

Éta ngagaduhan tombol tunggal, tombol kakuatan di gigireun mini USB. Éta ngan hiji-hijina tombol dina alat. Éta henteu ngagaduhan tombol péngkolan halaman sareng teu ngagaduhan slot microSD ogé. Pikeun kuring, panyimpenan 8Gb na langkung ti cekap. Tapi kuring parantos maca jalma anu nganggap yén éta gagal.

Tulisan anu aya hubunganana:
E-buku murah

Tombol kakuatan sareng mini usb

Kobo, Saku sareng parangkat lunak Bluetooth

Saatos nyobian Kobo, sistem operasi na, ménu, sadayana saderhana pisan, marahmay, mantap sareng tiasa dianggo kalayan bener. Kami terang yén éta hadir sareng Pocket terpadu, Mozilla's Read it Engké anu ngamungkinkeun urang ngirim artikel wéb tina tablet atanapi smartphone sareng maca engké dina ereader kami.

Sanaos aya rumor yén éta bakal ngahijikeun Bluetooth sareng buku audio tiasa didangukeun, kuring henteu mendakan pilihan ieu. Éra, sabab kaleresan éta bakal janten fitur anu pikaresepeun.

Meunteun

Tanpa diragukeun, Kobo parantos ngaluarkeun ereader anu saé pikeun segmen anu diperyogikeun sareng sateuacanna ditutupan ku Glo HD. Sigana kuring salah sahiji alat anu pangsaéna, upami sanés anu pangsaéna dugi ka € 130 anu urang tiasa mendakan ayeuna.

Éta bakal janten patokan nalika urang nyarioskeun ereaders pangsaéna dina hal kualitas / rasio harga. Kuring pasti bakal nyarankeun ka saha waé anu hoyong maca anu saé.

Galéri poto

Kobo Clara HD
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
a 129
  • 80%

  • Kobo Clara HD
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • layar
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
  • neundeun
  • Hirup Batré
  • Iluminación
  • Format dirojong
  • Conectividad
  • harga
  • usability
  • Ékosistem

Naros

- Harga
- kagunaan
- Integrasi saku
- Comfortlight Pro

Kontra

- Éta henteu ngagaduhan slot SD


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

16 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Javi cenahna

    Ngeunaan masalah pembaca kuring mimiti mikir yén aya saeutik pisan berita. Katempo hiji, katingali sadayana. Anu nganggo layar anu langkung ageung atanapi desain anu sanés (sapertos Oasis) narik perhatian kuring ...
    Tapi antara ieu sareng Paperwhite sababaraha bédana kuring ningali. Aya enya tapi saeutik sareng dina tingkat éstétis ... malah kirang.

  2.   Nacho Morato cenahna

    Halo Javi. Leres. Henteu aya berita anu matak, ogé saur kuring moal aya béja. Ereaders mangrupikeun alat anu dirancang pikeun tugas anu khusus, maca, sareng kuring pikir parantos aya waktos nalika aranjeunna ngalaksanakeunana pisan.

    Pikeun kuring parobihan anu paling penting anu tiasa sumping nyaéta nganggo tampilan eink warna, tapi kuring henteu terang naha éta bakal datang.

    Naon deui anu anjeun bakal naroskeun? Émut yén aranjeunna sanés tablet.

    1.    Javi cenahna

      Jigana kontrasna tiasa ningkat pisan. Maksad abdi tukang layar E Ink. Éta masih poék pisan. Éta sababna cahaya ditambihan, sahingga katingalina langkung bodas tapi dina ereaders anu henteu ngangkut éta (utamina anu nganggo layar ageung) anjeun tiasa ningali latar éta, masih kulawu pisan. Tangtosna, upami saatos mangtaun-taun E Ink teu ngumbar éta, éta bakal aya masalah téknis anu penting.
      Warna mangrupikeun impian ageung kuring, tapi kuring parantos ngantosan mangtaun-taun sareng seueur kuciwa: brigestone, Triton, Liquavista, Inovasi Irx, jst… Pelor terakhir Clearink tetep sareng kuring henteu ningali jelas. Kuring henteu yakin ku kualitas layar warna na tapi hei, aranjeunna nyarios bakal ningkatkeunna. Aya ogé tampilan ACEP ti E Ink ... panginten dina dasawarsa salajengna.
      Kuring pikir éta bakal pikaresepeun upami aranjeunna nambihan panel surya ka ereaders. Kalayan sakedik tanaga anu dianggo dina layar ieu, saur kuring bakal tiasa ngajantenkeun pamiarsa leres-leres mandiri. Kuring anggap yén masalah bakal biaya sareng meureun téknis. Perusahaan Finlandia ngusulkeunana sababaraha taun ka pengker, kuring henteu terang dimana ayana. Anjeunna ngantunkeun tautan kana pidéo éta, ku jalan maca na ngagaduhan layar Triton (warna E Ink): https://www.youtube.com/watch?v=UbyCkJ3f4UI

  3.   SPUL cenahna

    Nya, pamutahiranana jelas ... upami aya sakedik pikeun ngabarukeun dina perangkat keras, ngabarukeun dina parangkat lunak.
    Abdi hoyong langkung ti 6 ″ dina ukuran anu sami ... sareng janten Kindle 🙂
    Abdi resep kobo tapi nyingkronkeun ti Amazon sareng ngirimkeun kuring buku ku email ti Caliber kuring langkung resep ...

  4.   Nacho Morato cenahna

    Dina parangkat lunak, hal anu paling narik anu kuring kantos tingali nyaéta alat Android sabab anjeun tiasa nganggo sajumlah ageung aplikasi. Naon anu lumangsung nyaéta sigana kuring mah éta ibarat maéhan laleur ku nembak mariem. Masang facebook kanggo ngabagi pasini? Twitter?

    Hal paling narik nyaéta make a maca éta engké atanapi karya anu sami, gaduh saku dina alat naon waé.

    tapi kuring ngan ukur henteu tiasa ningali yén ereader kedah seueur fungsionalitas. Kuring jelas yén aranjeunna kedah ningkatkeun éta, duanana dina perangkat keras boh parangkat lunak tapi kuring henteu ningali nanaon anu ngaganggu anu bakal kaget kami.

  5.   Javi cenahna

    Nacho I masihan anjeun "eksklusif": Kindle Voyage parantos ngaleungit tina halaman Amazon.com
    Kuring henteu terang naha éta sakedap tapi kuring ragu. Upami éta kirangna saham pro maka bakal terus muncul sareng, dina naon waé, éta tiasa sapertos "sayogi dina 2-3 minggu". Bau kawas ngelingan produk.
    Bener nya éta lamun éta dikonfirmasi, euweuh kejutan kuring. Kuring henteu pernah ngaraosan raoseun ieu sareng kirang saatos penampilan Voyage.

  6.   Chus cenahna

    Teu sangka éta mangrupakeun ide nu sae sareng komentar anjeun pikeun mésér Kobo Clara .. 130 euro sakumaha anjeun terang, saatos gaduh sababaraha masalah sareng Tangus.
    Musibah ... parangkat lunak henteu jalan, kuring kedah mareuman tilu kali kanggo maca tilu halaman berturut, daérah anu sénsitip dina layar henteu némbalan nalika keuna ... Perkara kumaha kuring ngareset, éta henteu henteu masalah. Kuring kedah lirén maca novel 800 halaman sabab unggal maca éta ka halaman 221, sareng teu aya jalan pikeun maju gancang. Parangkat lunak anu macét? Barang lusuh?
    Anjeun bakal ngawartosan kuring. Salam.

    1.    Nacho Morato cenahna

      Halo, naon anu anjeun nyarioskeun henteu normal. Naha anjeun ngahubungi dukungan kobo pikeun ningali solusi naon anu aranjeunna pasihkeun sareng upami aranjeunna ngalereskeunana, ngagentoskeun, jsb?

      salam

  7.   Cynthia cenahna

    Halo, muhun kuring parantos dipasihan Kobo Clara hd sareng kuring resep sadayana. Éta mangrupikeun ebook munggaran kuring, tapi aya hiji hal anu kuring henteu resep pisan. Éta lambat pisan, unggal kuring muka halaman atanapi ngalakukeun tindakan naon, peryogi Kobo saabad pikeun ngalaksanakeunana. Anu kuring henteu terang nyaéta naha éta mangrupikeun hal anu normal dina ebook atanapi milik kuring anu parantos rusak.

  8.   francisco valera bengoechea cenahna

    Teu aya analisa anu dilaporkeun yén pikeun maca buku anu anjeun gaduh, contona Don Quixote, anjeun kedah kéngingkeun sertipikat ADE anu dikaluarkeun ku Adobe. Ku cara kieu Adobe dipasang dina komputer anjeun sareng berwenangan pikeun maca éta. Leres? Sigana kuring ngaganggu anu kuring nembé balik. Sareng ku omonganana, aya cara pikeun ngurilingan kuncénna
    kacindekan: upami anjeun teu kersa janten budak ka Amazon, mésér Kobo sareng anjeun bakal janten salah sahiji anu sanés.

    1.    Nacho Morato cenahna

      Hai Francisco, nyaéta yén masalah DRM sanés perkawis ereader. Sanés Hardware anu nempatkeunana tapi ebook, anu ngatur sareng ngajual buku.

      Henteu kedah atanapi langkungan panyalindungan. Dina buku sapertos Don Quixote aya puluhan édisi online gratis DRM.

      salam

  9.   AtreidesXXI cenahna

    Halo. Analisis anu saé tapi kuring gaduh patarosan, kanggo ningali naha anjeun tiasa méréskeunana. Kuring ngarti yén giliran halaman kedahna aya dina ujung layar sabab upami éta dilakukeun di tengahna, contona, naon anu anjeun kéngingkeun ngaguratkeun kalimat. Naha kitu? Sareng upami éta, naha mungkin nganonaktipkeunana? Kusabab pikeun kuring penting pikeun tiasa ngahurungkeun halaman ti mana waé dina layar. Abdi biasa pikeun Sony sareng kuring ngaraos lumayan praktis.

    Hatur nuhun pisan sateuacanna

  10.   Manuel cenahna

    Abdi nembé mésér na teu ngadukung ngarobah jarak garis. Nalika kuring ngobrol sareng palangganna aranjeunna nyarios ka kuring yén aranjeunna ngan ngajamin buku anu dipésér dina platformna.
    Abdi lami maca sareng parantos mésér sajumlah ageung buku tina waktos. Nya, aranjeunna nyarios ka kuring yén buku kuring nyaéta epub sareng aranjeunna nganggo format epub 3.
    Tapi iklanna nyarios yén anjeunna maca epub. Waleran anjeun nyaéta yén henteu tiasa ngarobih jarak garis henteu janten masalah. Kuring ngamimitian ku ambek ti mimiti

    1.    Nacho Morato cenahna

      Halo Manuel.

      Naon anu ngan ngajamin jalma tina platformna kuring ningali éta normal. Kusabab aranjeunna henteu terang naha anu anjeun kaluar tina éta diteundeun parah, anu panginten janten masalah anjeun. Dupi anjeun nyobian epub anu sanés?

      Kuring maca épub normal sareng Clara sareng henteu mendakan masalah.

  11.   Lola cenahna

    Saatos pangalaman kuring nyarankeun pikeun henteu mésér Kobo, aranjeunna henteu ngagaduhan jasa téknologi sareng saatos dua taun ngajamin naon waé solusina nyaéta ngalungkeun éta, aranjeunna henteu ngumbar naon-naon pikeun anjeun. Jigana penting pikeun ngagaduhan inpormasi ieu. Milik kuring ti 2017 ampir 200 euro sareng miceun éta ... hal anu paling parah nyaéta kuring pikir éta téh colokan ... konyol tapi henteu masalah saatos ngajamin nanaon henteu ngalayanan anjeun9

  12.   RudoElCojonudo cenahna

    Éta mangrupikeun ebook munggaran kuring sanaos éta nguciwakeun kuring anu aya hubunganana sareng harga na.
    * Parangkat lunak na lambat pisan.
    * Kobo aplikasi mobile sareng komputer henteu nyingkronkeun leres sareng alat. Ngan ukur buku anu dipésér dina platform anjeun anu katingali sareng upami anjeun sateuacan maca éta henteu katingali dina alatna.
    * Teu aya jaringan wifi anu dideteksi sababaraha dinten. Kuring parantos ngamimitian deui sababaraha kali tapi tetep sami. Kuring bakal angkat ka toko pikeun ningali solusi naon anu aranjeunna usulkeun ka kuring.

bool (leres)