Goodereader ngaluncurkeun eReader 13 inci

EReader 13 inci

sanajan eReader pamungkas Éta henteu acan damel sapertos anu diarepkeun ku Goodereader, kaleresan éta henteu ngalemahkeun wéb anu populér pikeun ngaluncurkeun eReader anu kadua. Waktos Ieu mangrupikeun eReader anu nyumponan kabutuhan seueur pangguna, tapi éta henteu ngagaduhan layar warna.

EReader 13 inci énggal Goodereader Mibanda layar 13 inci kalayan téknologi Moebius E-ink kalayan résolusi 1600 x 1200 piksel. Sapertos seueur eReaders anu sanés, anu ieu bakal ngagaduhan stylus anu dugi ka 1024 tingkat tekanan. Prosesor dina eReader 13 inci ieu bakal janten monolite iMX 6 kalayan 512MB ram sareng 4GB panyimpenan internal anu tiasa dilegakeun nganggo kartu SD. Goodereader eReader ngagaduhan Wi-Fi sareng beuratna 350 gr. anu ngajantenkeun alat anu kawilang ringan pikeun spésifikasi na.

Ultimate eReader henteu jalan sanaos eReader 13 inci dipiharep tiasa kitu

Marengan ukuran layar, eReader ieu Éta dicirikeun ku gaduh Android salaku sistem operasi sareng aksés kana Google Play Store. Sapertos Ultimate eReader, Goodereader parantos ngaluncurkeun kampanye pikeun milarian artos sareng artos kanggo ngadistribusikaeun eReader énggal. Kukituna, upami urang nyandak inpormasi ti kampanye crowdfunding, urang tiasa nyarios yén eReader énggal ieu moal dijual, sabab sanaos eReader na saé, harga ngahontal $ 699, harga anu luhur pisan pikeun eReader, dua kali langkung luhur ti Tagus Magno atanapi sami sareng Sony DPT-S1, tapi tanpa gaduh cadangan eReaders ieu.

Kuring ngaharepkeun bingung kusabab panginten anu nyiptakeun eReader ieu janten anu pang ahli dina pasar sakumaha keur eReaders, tapi dina harga saur aranjeunna aranjeunna parantos bingung sanaos leres yén harga na bakal diluyukeun upami leres layar tinta éléktronik ageung mahal. Masih, pikeun anu milari layar eReader ageung sareng teu paduli artos, alat ieu panginten pikaresepeun. naon anu anjeun pikirkeun?


3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   babi hutan cenahna

    Pikaresepeun tapi kuring heran kumaha 512 MB mémori éta bakal mindahkeun alat nganggo Android sareng Stylus. Di sisi anu sanésna, kuring bakal salawasna nyarios yén kuring ngan ukur hoyong ereader ageung upami éta nganggo layar warna.

    PS: iraha Todoereaders didorong ngaleupaskeun ereader nyalira? : p

  2.   pao mer cenahna

    Naha jalma sigana ngan ukur resep kana 6 ″ ebooks sareng nalika aranjeunna ngajantenkeun ageung aranjeunna angkat jam 10 ″ -13 ″? Abdi sono deui 7 ″ -8 ″ ebooks. Kuring ngagaduhan 6.8 ″ hiji sareng bédana sareng 6 ″ luar biasa, tapi umumna hiji-hijina anu terjangkau pikeun masarakat umum sadayana 6 ″, leutik teuing pikeun raos kuring, tapi kuring henteu hoyong 13 XNUMX behemoth ogé .

  3.   Talasa cenahna

    Ukuranana idéal, tapi kuring nekenkeun manpaatna kuring henteu paduli mayar langkung upami éta ngagaduhan batré anu saé sareng dilengkepan kamus anu saé sareng kamungkinan ngahijikeun kamus konsumen "ad libitum" anu sanés. Kuring ogé resep yén nyarios "pabrikan" nempelkeun irung kana ereader kuring pikeun ngajual buku, ngahijikeun Wi-Fi cekap pikeun kuring sareng kuring bakal milarian atanapi mésér dimana waé anu dipikahoyong.