PocketBook nampilkeun alat na anu anyar: PocketBook Color sareng PocketBook Touch Lux 5

Warna PocketBook

Perusahaan Swiss PocketBook henteu ngan ukur mastikeun perangkat anyarna tapi ogé sacara resmi nampilkeunana ku nempatkeunana dina sababaraha titik. Sapertos Amazon sareng kadang Kobo ngalakukeun, PocketBook parantos ngenalkeun dua alat, alat low-end sareng alat premium atanapi high-end. Alat anu munggaran ieu disebat PocketBook Toel Lux 5, pembaca tingkat Éntri anu bakal bersaing sareng Kindle sareng Kobo Nia. Alat kadua disebut Warna PocketBook, eReader anjeun sareng layar warna anu bakal bersaing sareng alat anu sami, beuki diiklankeun.

PocketBook parantos ngalebetkeun dua alat ieu sareng sanaos sawatara nagara masih henteu ngagaduhan aranjeunna kanggo dijual, éta bakal janten masalah sababaraha dinten pikeun datangna ieu sareng kamungkinan akuisisi. PocketBook terus dipasarkeun sahingga harga alat ieu nuturkeun anu model séjén, kalayan Warna PocketBook gaduh harga di luhur 200 euro salaku ereader kelas luhur anu saéna.

Warna PocketBook, anu paling diantisipasi

Sababaraha minggu ka tukang, ereaders kalayan layar warna diwanohkeun, fitur anu diarepkeun seueur. Anu mimiti diumumkeun nyaéta PocketBook sareng iReader, tapi sigana alat anu paling ageung pangaruhna nyaéta Warna PocketBook. Alat ieu bakal ngagaduhan layar 6 inci kalayan téknologi E-Ink Kaleido, layar khusus anu nambihan layar warna pikeun téknologi Carta HD. Alatna ngagaduhan batré 1900 mah anu bakal masihan otonomi salami sasasih (sakitar), beurat 160 gram sareng panyimpenan internal 16 Gb, tiasa dilegakeun berkat slot kartu microsd anu ngadukung dugi ka 32 Gb tina rohangan luar.

Layar, salian ti gaduh layar latar, nyaéta taktil. Tapi PocketBook henteu hoyong hilap kana tombol klasik pikeun ngahurungkeun halaman sareng kami bakal mendakan dua pilihan sayogi nalika maca ebooks kami. Alatna bakal tiasa ngarobih layar na, naha bijil dina warna kalayan résolusi dugi ka 4096 warna atanapi ngantepkeun dina warna hideung bodas kalayan résolusi 300 dpi.

Warna PocketBook ngagaduhan kalayan kaluaran audio ngalangkungan konéksi Bluetooth anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngadangukeun buku audio ngalangkungan headphone Bluetooth atanapi liwat sora mobil urang. Éta ogé ngahijikeun sistem maca anu ngamungkinkeun urang ngupingkeun ebook naon waé.

PocketBook Touch Lux 5, épolusi anu narik pisan

PocketBook ogé parantos ngabaruan rentang Touch Lux na, kulawarga alat anu ngahontal vérsi ka lima na. Sanaos jauh tina alat parangkat tengah (sapertos sababaraha alatna) éta bakal janten alat tingkat lebet.

PocketBook Touch Lux 5 ngagaduhan layar 6 inci kalayan résolusi 212 dpi. Téknologi layar na nyaéta Carta HD sareng sajabina janten layar sentuh nyaéta layar anu gaduh lampu latar. Lampu anu bakal adaptasi sareng kondisi cahaya di luar. Sapertos alat sanésna, PocketBook Touch Lux 5 ngagaduhan keypad anu tiasa urang anggo atanapi pilih tina layar toél.

Gambar PocketBook Touch Lux 5 anyar

Alat ieu bakalan gaduh panyimpenan internal 8 Gb anu tiasa dilegakeun berkat slot kartu microsd anu dipibanda alat. Otonomi anu dituduhkeun sakitar bulan, tapi éta bakal gumantung kana panggunaan anu urang pasihkeun.

Numutkeun ka perusahaan, modél ieu dilebetkeun prosesor dual core anyar anu kuatNanging, kami henteu terang anu modél na atanapi pabrikna. Harga alat ieu sakitar 100 euro, nuturkeun saatos ereaders tingkat Éntri tapi henteu sakumaha low sakumaha Amazon Kindle.

Pendapat pribadi

Alat-alat ieu parantos dipikaterang sareng seueur média anu parantos ngabocorkeun spésifikasi, tapi leres upami alat sanés ti perusahaan sanés hal anu sami parantos kajantenan teras henteu dugi ka pasar. Tapi dua alat ieu parantos aya di pasar, di sababaraha toko urang parantos mendakanana aya sareng anu sanésna urang bakal ningali éta salami sababaraha dinten ka payun.

Dina alat mana anu bakal hasil, jelas yén éta bakal Warna PocketBook, ereader kalayan layar warna anu bakal cocog pikeun anu resep maca komikKusabab alat ieu, salian ti mikawanoh format komik digital, éta ogé tiasa ningalikeun dina warna.

Sareng anjeun, naon pendapat anjeun ngeunaan alat ieu sareng layar warna? Naha anjeun bakal ngarobah ereader lami kanggo salah sahiji alat ieu? Kumaha saur anjeun ngeunaan PocketBook Touch Lux 5 anu énggal?

Inpo nu langkung lengkep ihwal Halaman web resmi PocketBook


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.