Amazon Prime Bacaan, harga datar anyar pikeun ebook?

Milarian ereader pikeun kurungan?

Seueur jalmi anu naros ka kami mana pembaca anu tiasa dipésér supados kurungan langkung pikaresepeun. Upami anjeun henteu hoyong langsung kana titikna, kami nyarankeun 2.

CIRI 1
Paperwhite Kindle

Anu maca laris dina pasaran. Éta ngeunaan pamaca Amazon

CIRI 2
Kobo Clara HD

Pikeun anu resep kana standar sareng kualitas

Kindle eReader

Sanaos harga datar ebook parantos aya sateuacan sareng saatos di dunya ebook, leres leres masih seueur pangguna anu henteu terang jenis jasa ieu. Kaayaan ieu kedah ditambih gugur sababaraha jasa maca streaming, sapertos tiram atanapi Skoobe anu kawéntar. Sareng dina kaayaan ieu, Amazon, anu mingpin séktor sareng Kindle Unlimited, parantos mutuskeun nyandak giliran deui sareng layanan anyar anu disebut Amazon Prime Reading. Tapi Naon layanan anyar ieu? Naha cocog sareng eReader naon waé? Naon anu bakal kajadian ka Kindle Unlimited? Salajengna urang ngawartosan anjeun naon jasa anyar ieu sareng dimana ayana di jero ékosistem Amazon.

Naon Bacaan Perdana Amazon?

Bacaan Perdana Perdana Amazon

Amazon Prime Reading mangrupikeun jasa maca anu teu terbatas pikeun pangguna Amazon Prime. Urang tiasa diklasifikasikeun salaku harga datar pikeun ebook anu bersaing sareng Nubico, Kindle Unlimited atanapi Scribd, pikeun sawatara ngaran. Amazon Prime Reading henteu ngandung sadaya ebooks anu aya dina Amazon Kindle Unlimited tapi ogé henteu ngagaduhan kualitas anu handap anu dipasihkeun ku sababaraha panulis buku ebook sabab aranjeunna anu mutuskeun janten jasa Kindle Unlimited atanapi henteu. Janten urang tiasa nyarios yén Amazon Prime Bacaan mangrupikeun harga rata premium dimana kualitas menonjol tina jumlah. Sahenteuna pikeun momen. Janten, nalika urang muka katalog Amazon Prime Bacaan kami ningali yén ebooks dibagi ku jinis: patojaiah, pikasieuneun, fiksi ilmiah, pulisi, nonoman, panduan Looney Planet sareng buku non-fiksi.

Tulisan anu aya hubunganana:
Portabel Kaliber: Naon éta, naon éta pikeun sareng kumaha jalanna

Kantong artos kanggo mayar bacaan per halaman, hal anu ngajantenkeun jasa streaming e-book mimiti Amazon terkenal, henteu mimitina sayogi dina jasa ieu, nyaéta Amazon langsung negosiasi sareng panulis sareng aranjeunna mutuskeun harga naon anu kedah diséwa pikeun séwaan atanapi injeuman ebooks sareng henteu nyiptakeun kantong sareng sadaya pendapatan tina jasa sareng netepkeun harga per halaman maca.

Kumaha anjeun tiasa gaduh Amazon Prime Bacaan?

Naon waé pangguna tiasa gaduh Amazon Prime Bacaan sareng harga anu langkung murah tibatan Kindle Unlimited, Urang ngan ukur kedah janten anggota Amazon Prime teras ngiringan jasa Amazon Prime Reading. Kaanggotaan ieu moal nyayogikeun biaya tambahan sareng bakal cocog sareng jasa Amazon Prime anu sanés sareng Kindle Unlimited.

Amazon Kindle Oasis

Alat anu cocog sareng Amazon Prime Reading bakal sadayana, nyaéta, ereaders, tablet sareng aplikasi pikeun alat sélulér, sahingga tiasa dibaca dimana waé. Sakali urang parantos ngalaksanakeun ieu, urang kedah milarian bacaan na upami éta kagolong kana katalog Amazon Prime Reading, parios tombol "baca gratis" sareng éta bakal muncul dina alat bacaan urang. Kanggo waktos ayeuna urang ngagaduhan wates 10 ebook sakaligus, janten upami urang parantos nutupan kuota, urang ngan kedah nyirian hiji ebook anu parantos kami baca sareng tandaan ebook anu anyar. Sadayana tina platform manajemén Amazon.

Kumaha béntenna sareng Kindle Unlimited?

Urang kedah nekenkeun kanyataan yén Beda utama antara Amazon Prime Reading sareng Kindle Unlimited nyaéta dina sababaraha buku ebook anu masing-masing jasa sayogi pikeun palanggan sareng kualitasna. Tapi, sakumaha anu parantos kami sebatkeun sateuacanna, Amazon Prime Bacaan pinuh ku bacaan anu dikurasi, diperiksa sareng diulik pikeun ngararasakeun unggal bacaan samentawis bari Kindle Unlimited henteu ngagaduhan éta atanapi sahenteuna urang kedah ngalakukeun nyalira.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kobo Aura Hiji ulasan

Di momen ieu mangrupikeun bédana utama antara dua jasa. Aya bénten-bénten sanés sapertos harga jasa atanapi judul anu tiasa dibaca sakaligus.

Harga na jelas yén Amazon Perdana Bacaan langkung mirah tibatan Kindle Unlimited, saprak Kindle Unlimited gaduh harga 9,99 euro per bulan sedengkeun Amazon Prime Reading ngagaduhan biaya 19,95 euro per taun. Amazon Prime Reading dibarengan ku Perdana Video, Amazon Prime sareng jasa sanés anu Amazon gabung sareng layanan premium ieu. Pondokna, bédana harga antara hiji jasa sareng jasa sanésna atra. Béda sanés antara jasa maca Amazon henteu atra pisan.

Fungsi anu penting dina jasa Amazon nyaéta jumlah ebook anu tiasa urang baca sakaligus. Sedengkeun Kindle Unlimited ngamungkinkeun anjeun maca sababaraha ebook dina waktos anu sami sanaos henteu dina sadaya alat anu kami hoyongkeun, Amazon Prime Bacaan ngan ukur ngamungkinkeun anjeun maca 10 judul dina hiji waktu, kedah ngantunkeun judul upami urang hoyong nambihan anu anyar ebook.

Memang leres yén fitur ieu ngajantenkeun jasa rada ngabosankeun, sahenteuna pikeun aranjeunna anu ngan ukur milih milih sareng maca, tapi ogé leres yén katalog Amazon Prime Reading henteu ageung, satengah rébu ebook sakitar, pikeun ngagaduhan kuota ebook langkung luhur.

Sareng anjeun, pilihan naon anu anjeun kéngingkeun tina harga datar ieu?

Kami dugi kana titik anu seueur diantosan ku anjeun Jasa naon anu patut?

Kanggo pangguna anu paling nuntut kalayan bacaanana, Amazon Prime Bacaan mangrupikeun pilihan anu hadé, panginten seueur judul ieu anu parantos maca éta. Tapi leres yén wulung harga ngalayang di sekitar Amazon Prime Bacaan.

Salami sababaraha bulan, sababaraha sumber caket ka Amazon Aranjeunna ngumumkeun yén Amazon bakal naék pangsa Amazon Prime, tina 19,95 euro dugi ka 40 atanapi 100 euro per taun, anu bakal naék harga jasa ieu sareng salaku akibatna, biaya Kindle Unlimited bakal langkung handap. Tapi leres ogé yén parobihan harga henteu acan diterapkeun ogé henteu dipikaterang iraha bakal diterapkeun, janten urang tiasa ngamangpaatkeun harga pikeun ayeuna sareng ngaraosan sahenteuna satengah taun jasa Perdana.

Kindle Unlimited

Sorangan, Kuring condong kana tingkat rata-rata Kindle Unlimited sareng nyarankeun jasa ieu pikeun pangguna anu milari bacaan anu tiasa dikoreksi sareng pikeun pangguna anu bacaanana kalayan kualitas rendah henteu paduli. Kunaon Nya, sabab Kindle Unlimited gaduh langkung seueur ebooks sareng harga anu murah (henteu saendah Amazon Perdana Bacaan), nyésakeun kurasi kontén ka kuring, hal anu urang sadayana tiasa lakukeun malah langkung saé tibatan seueur ahli atanapi Kecerdasan Artipis saprak teu aya anu langkung saé tibatan urang anu terang sareng terang kana rasa sastra urang.

Tapi, upami urang leres-leres hoyong kéngingkeun bacaan anu saé gancang atanapi kami pangguna anu mésér sadayana ngalangkungan toko Amazon, panginten anu pangsaéna kanggo waktos ayeuna nyaéta Amazon Prime Bacaan, henteu ngan ukur pikeun bacaanana tapi ogé pikeun pengiriman gratis anu masih ditawarkeun ku Amazon konsumén premium na langkung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   tonino cenahna

    Éta saéstuna ngan ukur ngarését sadaya buku anu ngalangkungan Kindle Flash (Abdi henteu heran upami éta musna hiji dinten pikeun kapentingan Perdana Maca)
    Di sagigireun éta, kuring ngabayangkeun ogé bakal aya seueur jilid mimiti sagas sahingga engké anjeun mayar sésana.

    Tapi upami gratis maka moal aya keluhan anu mungkin. Teu aya anu nawiskeun naon waé anu mirip di toko-toko sanés.

  2.   Jorge Luis Cruz Perez cenahna

    Abdi di Mexico, janten kuring ngagaleuh ti Amazon di Amérika Serikat. Naha pengiriman gratis ngan ukur di Amérika Serikat atanapi pengiriman internasional ogé? Kuring naroskeun kunaon, sabulan ka pengker, kuring hoyong mésér langkung seueur tina jumlah anu dituduhkeun sahingga pangiriman kuring gratis, sakumaha anu dituduhkeun ku platform Amazon, sareng batesan éta ngan ukur berlaku pikeun kiriman di Amérika Serikat. Hatur nuhun, dinten anu saé.

  3.   barayazarra kadua cenahna

    Kumaha kuring tiasa ngalanggan tina maca perdana, kuring miharep anjeun ngajawab salam