Amazon sanggup ngeureunkeun peretasan Kindle anjeun atanapi henteu?

Amazon sanggup ngeureunkeun peretasan Kindle anjeun atanapi henteu? Salah sahiji masalah perusahaan ageung nalika aranjeunna ngaluncurkeun gadget nyaéta sabaraha lami gadget bakal tahan tanpa dirobih atanapi upami éta ngagaduhan perobihan anu ngarusak aranjeunna. Apple, Google, Microsoft sareng Amazon ogé anu paling merhatoskeun. Sajauh éta Amazon Nembe ayeuna parantos ngarilis pembaruan anu bakal ngeureunkeun éta kamungkinan hacks atanapi jailbreaks sareng anu ngaganggu perusahaan ageung pisan.

Ayeuna aya sababaraha hacks pikeun Kindle Dasar sareng sésana modél Kindle anu henteu ngan ukur ngajantenkeun urang masang naon anu dipikahoyong tapi ogé ngarusak filsafat Amazon. Salah sahiji peretas ieu ngamungkinkeun urang masang pamiarsa epub anu bakal putus sareng ide Amazon ngan ukur maca ebook dina formatna.

Pembaruan sual anu nyingkahan peretasan sareng jailbreaks nyaéta 5.6.X, nyaéta, upami anjeun gaduh vérsi anu sateuacanna, langkung saé henteu pikeun ngapdet atanapi ngahapus pembaruan otomatis.

Firmware Kindle 5.6 blok hacks sareng jailbreaks

Tapi nembé, dina forum MobileRead parantos nyebarkeun cara pikeun ngabébaskeun Kindle urang upami éta ngagaduhan versi pembaruan, anu naroskeun naha usaha Amazon cekap atanapi henteu pikeun ngeureunkeun peretasan ti pengembang.

Biasana kuring sapuk pisan satuju sareng peretasan sareng panjara gadget anyar, kumargi seuseueurna nawiskeun langkung seueur paningkatan tibatan gadget pabrik éta nyalira, tapi dina hal ieu kuring kedah nyarios yén kaayaan sapertos kitu bahaya sareng teu perlu. Ayeuna kuring ngan ukur resep narik hacks upami urang hoyong masang kamus khusus dina eReader urang, hal anu henteu penting pikeun eReader anu dimaksud ogé.

Sanaos, salaku pangguna eReader ieu, kuring biasana gaduh pembaruan otomatis diblokir sabab henteu dipikaterang iraha perlu eReader siap pikeun hack atanapi jailbreak. Janten ayeuna anjeun terang, tingali dina Kindle anjeun sareng pastikeun anjeun henteu kaserang pembaruan sial ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   tonino cenahna

    Kuring hack sadayana Kindle abdi pikeun nunjukkeun kuring panutup buku salaku screensaver.
    Kindle abdi gratis.
    Kuring henteu ngartos naha Amazon henteu ngijinkeun kuring pilihan éta sareng maksa kuring ningali jelema screensaver awon ...

  2.   zambomba cenahna

    Dina hurung anjeun henteu kedah ngalakukeun hacks pikeun nempatkeun kamus, upami anjeun gaduh kamus mobi anjeun nempatkeun kana dokumén sareng anjeun tiasa nganggo.
    Di sisi anu sanésna, cara pikeun jailbreak ngabakar ku firmware 5.6 atanapi saluhureuna rumit, éta ngalibatkeun soldering dina motherboard sareng anu sapertos.

    Kauntungan utama anu kuring tingali dina hacks kindle, sajaba ti tiasa maca dina epub yén saprak azw3 dileupaskeun éta henteu janten masalah sakedik, nyaéta tiasa nambalan firmware maca anu cukup kurang dina pilihan konfigurasi:
    - Margina nyeri anu henteu ngamungkinkeun anjeun ngamangpaatkeun layar 6 »anjeun cicing dina 5»
    - Ukuran font rada kirang dipilih, sanaos pikeun ieu aranjeunna mendakan solusi dina mobileread, nempatkeun file kalayan ukuran dina diréktori akar tiasa dirobih
    - Tiasa nambihan font. Ieu matak hanjakal sabab dina paperwhite1 nyiptakeun folder anjeun tiasa nambihan font sareng aranjeunna mutuskeun ngaleupaskeun. Naon sababaraha némpél ...
    - Pikeun tiasa nempatkeun screensaver anu anjeun resep, atanapi panutup buku anu anjeun baca.

    Éta bakal leungit, anu ieu sanés bahkan ku hacks, tiasa ningali waktos tanpa kedah buka ménu. Pikeun tiasa ningali halaman dugi ka bab salajengna, atanapi% tina bab anu anjeun baca.

    Pondokna dina kasus kuring kuring nilar, maca kuring salajengna bakal kabuka kalayan android. Kuring bosen maca anu teu hadé dikonfigurasi, sareng éta berkat padamelan altruistik pangguna, naon anu aranjeunna henteu kersa masihan tiasa ditingkatkeun sareng Amazon keukeuh nyobian ngaliputna. Salaku pangguna kuring gaduh sora sareng sora, sareng éta sanés mésér Kindle anu sanés.

  3.   Jose cenahna

    Kuring henteu terang naon anu maca dina android ... kacuali tablet (sareng kuring henteu nganggo tablet kanggo maca). Pokokna, upami leres, anjeun mésér pembaca janten serbaguna sareng maca sagala rupi format, masalahna nyaéta pabrikan ogé ngajual buku éléktronik, éta kumaha aranjeunna ngadamel buku sahingga anjeun ngan ukur tiasa nganggo dina formatna .. Ku teu sangka aya naon-naon anu kahontal, tapi bakal langkung saé upami aya di Amérika Serikat, anu leres-leres dipasihkeun, nungtut perusahaan ieu pikeun watesan persaingan, ku teu kéngingkeun panggunaan format buku sapertos anu lega.

  4.   Carlos cenahna

    Carlos Hlz · UNAM
    Kuring Ngajual Hiji Dina $ 1,900 Éta WIFI DENGAN CAHAYA INTÉRÉRASI Éta MODél anu aya di 2,399