Amazon ngarobih gambar eReaders na pikeun layar anu langkung poek

Hurung lawas sareng énggal

Dina jam-jam terakhir sababaraha pangguna Aranjeunna parantos ngingetkeun ngeunaan parobihan gambar dina produk Amazon tangtu, tibatan di Amazon eReaders anu henteu ngagaduhan layar anu bercahya, bade tina layar lampu ka layar anu langkung poek.

Kukituna, alat-alat ditampilkeun dina gambar aranjeunna langkung nyata atanapi langkung saluyu sareng alat nyata, hal anu gambar-gambar anu saacanna henteu patepung atanapi sahenteuna seueur diantarana henteu satuju kana gambar anu nyiptakeun rada kontroversial sareng henteu puas.

Parobihan gambar tina Kindle tiasa kusabab sieun gugatan hukum

Urang tiasa nyarios yén sadayana ieu dimimitian ku gambar tina Kindle Dasar anu anyar, sababaraha gambar anu nunjukkeun layar anu jelas sareng bodas tapi éta leres-leres poék, hal anu ngambek seueur pangguna komo nyarioskeun ngeunaan ngalebetkeun keluhan pikeun iklan anu nyasabkeun. gambar mangaruhan sadaya alat Amazon anu henteu ngagaduhan layar anu bercahya, sanaos gambar anu dipikaresep Éta nyaéta Kindle Dasar, eReader pangénggalna anu henteu ngagaduhan layar latar. Amazon henteu acan masihan koméntar kana masalah éta tapi sigana yén keluhan atanapi ancaman éta bakal ngagaduhan konsistén sahingga parobahan gambar.

Sanaos sadayana, keluhan sareng koméntar ngeunaan pangguna ngeunaan alat-alat ieu tetep aya, naha gambarna henteu robih, kalayan publisitas négatip sareng ogé henteu puas ku seueur pangguna anu nganggap yén aranjeunna kedah ngimbangan teu nampi naon anu dipikahoyong.

Pribadi kuring henteu masihan penting pisan dina waktos éta sabab éta mangrupikeun hal anu parantos dilakukeun sadayana mérek pikeun eReaders sareng layar na. Nyalira layar bodas tiasa ditingali dina alat anu bercahya Sareng urang anu terang henteu merhatoskeun pisan gambar-gambar dina hal éta. Nanging, sigana seueur anu percanten gambarna sareng panginten éta tiasa gaduh layar bodas anu ageung, sanaos tiasa dibenerkeun ku lampu Naha anjeun henteu nyangka?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   babi hutan cenahna

    Panasaran, di pantai kuring tiasa ningal jalma-jalma anu maca nganggo dasar dasarna, sareng ti kajauhan, sigana kuring yén seratna langkung hideung tibatan di hurung ku hurung. Ieu mangrupikeun hal anu parantos kuring diverifikasi dina waktos anu lami sareng kakang adi kuring. Anu tanpa lampu ngagaduhan serat anu katingalina langkung saé dina sinar panonpoé.
    Kuring henteu terang naha ieu normal atanapi imajinasi kuring tapi éta sigana kuring.