Judul Harry Potter Anyar ngarecah rékaman pemesanan

Harry Potter sareng Anak Terkutuk

Kami gaduh deui petualangan Harry Potter dina ngadamel sareng sadayana pamasaran invasif éta bakal datang yén pikeun sababaraha minggu ka hareup aranjeunna bakal masihan terang ka kami yén aya buku Harry Potter énggal. Kuring kaleungitan sapertos publisitas anu bakal urang tingali dina dinten-dinten payun ieu anu patali sareng datangna gelar anyar séri anu diciptakeun ku JK Rowling.

Ayeuna Barnes sareng Noble anu nembé ngumumkeun yén sandiwara éta Harry Potter sareng Anak Terkutuk Ieu mangrupikeun buku anu paling seueur dipesen, ngarusak sadaya rékor sateuacanna pikeun buku. Panerbitna henteu nyebarkeun sabaraha unit anu parantos dijual, tapi ieu mangrupikeun karya tulisan kalayan paling seueur reservasi anu dijual di Amazon. Puter anu diteundeun dina reservasi anjeun karek saminggu kamari.

Harry Potter sareng Anak Terkutuk éta lakon produksi West End anu diwangun ku dua bagian anu badé dileupaskeun. Salaku tambahan, éta mangrupikeun buku anu ditulis ku Jack Thorne sareng dumasar kana carita pangarang JK Rowling, Thorne, sareng sutradara John Tiffany. Lakonna bakal premiere dibuka tanggal 30 Juli taun ayeuna di Istana Teater di London sareng bakal nampilkeun Rowling nyalira pikeun nyandak produksi kana panggung.

Lakonna bakal nyandak urang salapan belas taun saatos kasimpulan Harry Potter sareng Deathly Hallows. Fokus kana kahirupan Harry Potter, anu ayeuna janten padamel Kementerian Sihir, sareng putra bungsu na Albus Severus Potter.

Kalayan judul ieu urang langkung payuneun sandiwara tibatan novél, anu tiasa ningal seueur anu teu pikaresepeun nalika 1 Agustus mimiti dugi di bumi aranjeunna. Janten teu héran éta mimiti kéngingkeun rating bintang XNUMX dina ulasan Amazon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.