5 tips pikeun nyiapkeun perpustakaan Calibre pikeun 2015

5 tips pikeun nyiapkeun perpustakaan Calibre pikeun 2015

Kurang tina sabulan deui dugi ka urang ngamimitian taun énggal sareng seueur anu parantos ngaluncurkeun dirina sareng wani daptar daptar kaharepan atanapi tujuan anu bakal dipenuhkeun pikeun taun payun. Ieu positip pisan sareng éndah, sanaos henteu kacumponan, janten kuring badé ngusulkeun tujuan ayeuna pikeun nohonan teu ngan ukur taun payun, tapi sateuacan akhir 2014, éta mangrupikeun tugas saderhana anu bakal ningkatkeun kahirupan maca urang kalayan luar biasa, éta ieu dumasar kana ningkatkeun perpustakaan Kaliber urang, supados tiasa ngeusian taun 2015 payun ku bacaan anu énggal.

5 tip ieu bakal ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun pamilarian anu langkung pas dina perpustakaan ebooks kami

Janten pikeun ngalereskeun perpustakaan urang sareng pastikeun Kaliber urang tiasa hasil ogé, abdi badé ngadaptarkeun sababaraha léngkah anu tiasa dilakukeun ka perpustakaan kami:

  1. Perbarui sadayana plugins sareng versi program. Hal kahiji anu kedah urang lakukeun sareng ampir périodik nyaéta pembaruan Kaliber sareng plugins na, ieu henteu ngan ukur bakal ningkatkeun kaamanan urang tapi ogé gancang sareng manajemén anu langkung saé pikeun pormat. Pikeun milarian terang vérsi anu pang anyarna, anjeun tiasa parios ieu web.
  2. Nyingkahan duplikat ebooks. Salah sahiji hal anu sacara standar dina konfigurasi Kaliber nyaéta nyiptakeun duplikat pikeun tiap ebook anu kami impor, upami ebook parantos aya dina komputer urang, dina jangka panjang urang bakal ngalambatkeun perpustakaan sareng komputer urang sorangan. Dina tab karesep urang tiasa adaptasi kana kabutuhan urang.
  3. Teu aya ebook tanpa sampul. Naha anjeun kantos nguping yén anjeun tuang ku panon anjeun heula? Nya, hal anu sami kajadian dina maca, janten ulah ngantep ebook naon waé tanpa panutup, éta bakal ngajantenkeun langkung gampang pikeun anjeun nalika milarian judul atanapi ebook khususna. Ieu ogé kalebet berita rss, upami tiasa, kaitkeun kana gambar, éta bakal langkung visual sareng langkung gancang pikeun ditanganan.
  4. Sahenteuna hiji kategori per ebook. Salah sahiji perbaikan anu dibéré ebook dibandingkeun sareng buku nyaéta kamungkinan ngahubungkeun kategori sareng tag ka ebook, elemen anu tiasa dianggo panyungsi naon, janten gumantung kana kumaha anjeun mésér ebook buka tab metadata sareng nambihan kategori sareng / atanapi tag sahenteuna. Idéalna nyaéta pikeun nyiptakeun daptar tag sareng kategori sareng nambihan kana unggal ebook anu urang gaduh.
  5. Hapus daptar bacaan anjeun pikeun dilakukeun. Biasana daptar buku urang pikeun maca teras-terasan janten langkung ageung, ngeusian kategori ieu henteu nganggo gunana. Upami éta tiasa dilakukeun, idéalna nyaéta ngabersihkeun daptar ieu maksimal sareng bahkan ngirim sababaraha ebook ka alat pikeun meringankeun daptar ieu. Sanaos sigana konyol, Kaliber masihan kautamaan khusus pikeun katégori ieu sareng anu nyababkeun bagian na dimuat kana mémori, beuki pinter, perpustakaan anu langkung laun sareng manajemén na.

Upami urang nuturkeun léngkah ieu, salian ti méréskeun perpustakaan urang, urang tiasa nyepetkeun pamilarian urang berkat tag sareng sampul. Kumaha anjeun ningali yén ieu mangrupikeun padamelan saderhana, sanés saderhana, sabab upami urang parantos ngempelkeun seueur ebook sareng dokumén, tugas ieu tiasa janten rumit teuing bahkan langkung lami tibatan sésana dina sataun?Entong anjeun pikir?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   telepon cenahna

    Naha anjeun terang naha aya vérsi pikeun tablet siap? naon anu kuring kantos tingali di luar teu aya deui ngan ukur sababaraha versi palsu atanapi licik pisan sareng kuring hoyong tiasa gaduh éta dina tablet anu ayeuna kuring nganggo langkung ti pc.

    Ku margi kuring nembé mendakan halaman éta sareng kuring resep, hatur nuhun pikeun sadaya inpormasi anu anjeun pasihkeun sareng anjeun bakal teras-terasan ningali kuring di dieu.