Секции

Todo eReaders е блогот за оние што јадат книги, кои освен хартија, сакаат да ги читаат и на електронски уреди. Информациите што ќе ги најдете на овој блог се движат од книги до уреди за да ги прочитате, преку софтвер што ќе ви овозможи да претворите текст во компатибилен формат за вашиот eReader.

Во сите eReaders, ние исто така зборуваме за најдобрите производители на овој вид уреди, што ќе ви помогне да одлучите кој е тој што одговара најдобро на вашите потреби. Од друга страна, исто така, ќе најдете информации поврзани со други видови хардвер, како што се додатоци, таблети или модификации што можете да ги направите на eReader што веќе ги имате.

Но, овој блог не би бил комплетен без тековните вести, каде што исто така ќе најдете изданија, вести за писатели и литература воопшто. Ги имате сите достапни делови подолу. Наши уреднички тим специјализиран е одговорен за нивно ажурирање, така што секогаш сте во тек.