Начо Морато

Јас сум проект менаџер во Блог вести , страстни за еРидерс и бранител на дигиталното издаваштво, без да го заборавам традиционалното ;-) Имам Kindle 4 и BQ Сервантес 2 и сакам да го пробам Sony PRST3