Cara nggawe Play Store bisa digunakake ing Fire sawise nganyari

Amazon Fire

Kaya sing sampeyan ngerteni, tablet Amazon wis dianyari menyang versi anyar sing kalebu asisten swara Alexa. Iki wis dadi pangowahan sing gedhe kanggo para pangguna, nanging luwih akeh kanggo sampeyan sing wis nginstal Play Store ing piranti iki.

Nganyari anyar ing piranti wis nyebabake app tartamtu mandheg supaya bisa digunakake kaya biasane, apa maneh sing wis diinstal kanthi manual. Utamane, Google Play Store mandheg digunakake. Layanan penting banget kanggo pangguna tartamtu.

Sawetara pangguna wis ngeluh babagan kahanan kasebut. On Forum XDA wis nemokake solusi. Iki dudu solusi resmi nanging solusi sing bisa digunakake lan paling ora nganti nganyari sabanjure bakal bisa ditindakake tanpa ana masalah.

Kajaba Alexa menehi masalah karo tablet Play Store Fire

Solusi kasebut kalebu nginstal versi paling anyar saka rong aplikasi sing Google duwe paket GAPPS, aplikasi kasebut diarani Google Account Manager lan Google Services Framework. Aplikasi kasebut, yen dianyari, nggawe Play Store bisa digunakake maneh.

para instal Google Play ing Kindle Fire, dhisik kudu ndownload paket kasebut Kene y Kene. Sawise duwe file apk, mula diterusake menyang piranti. Sadurunge nginstal, kita menyang Setelan banjur menyang menu Security sing ngidini kita nginstal file ing njaba Appstore Amazon. Sawise ngaktifake, kita nginstal apks sing wis didownload lan sawise instalasi kita miwiti maneh sistem.

Yen wis urip maneh sistem, Fire kita bakal muter maneh ing Play Store kita bisa ndownload aplikasi apa wae saka toko uga konten liyane. Soko sing akeh disenengi pangguna tinimbang Appstore Amazon. Yen ngono, yen sampeyan bisa Aku nyaranake sampeyan ndownload kabeh GAPPS saka Google lan nganyari aplikasi ing Fire, mula kita bakal ora nemoni masalah gedhe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jossie ngandika

    Thanks kanggo info, aku ngetutake langkah-langkah lan bisa digunakake

    1.    Griselle Rojas ngandika

      Aku nginstal google play ing geni7 nanging saiki ora ngidini aku ngakses

  2.   M. ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo kontribusi Joaquín!

    Aku wis nemoni sawetara masalah sajrone proses, taun-taun wis diinstal nanging ora ngidini aku mbukak. Pungkasane aku nyerah, amarga sawise urip maneh lan mbaleni prosese, aku ora bakal lunga. Aku ora ngerti kepiye, nanging saiki aku wis njupuk aplikasi lan aplikasi wis dianyari lan toko playa aktif maneh.

    Akhire aku bisa nggunakake tablet maneh! Amarga wiwit mandheg nggarap pembaruan pungkasan, mula ditinggalake.

    A Salam.

  3.   Diaz Jerman ngandika

    Halo, aku wis nindakake kaya sing sampeyan ucapake nanging tetep ana ing loop mriksa informasi sing dakkirim ing email lan maneh njaluk email lan sandhi lan aku terus menehi kabar yen ora bakal mlaku nganti dianyari .. . tulung tulung ... matur nuwun