E-buku murah

ebook murah

Sampeyan are looking for e-buku murah? Ing jaman saiki, saya umum duwe buku elektronik utawa eReader, sanajan cara sing paling bener kanggo jeneng piranti iki yaiku eBook, mula kita bakal nggunakake istilah iki ing saindhenging artikel, kanggo maca lan seneng maca ing wektu lan papan sing paling umum. cara kepenak. Jumlah piranti jinis sing kasedhiya ing pasar saya tambah, nanging dina iki kita arep menehi sampeyan ebook murah lan ngidini kita seneng maca digital tanpa mbuwang dhuwit akeh banget.

Pramila sawise sawetara dina nggoleki jaringan lan malah nyoba buku elektronik aneh, kita mutusake nerbitake artikel sing dikoleksi 7 buku elektronik sing murah lan becik kanggo nikmati maca digital. Yen sampeyan pengin tuku e-book pertama utawa ora pengin kakehan dhuwit, jupuk potlot lan kertas kanggo njupuk cathetan amarga salah sawijining piranti sing bakal ditampilake iki bisa uga cocog kanggo sampeyan salah siji kasus.

Perbandingan ebook murah

Sedulur dhasar

Amazon Mesthine minangka salah sawijining pabrikan sing paling penting ing pasar buku elektronik lan nawakake macem-macem piranti gumantung karo saben jinis pangguna lan sing pengin digunakake. Wetan Sedulur dhasar, sing wis dianyarake sawetara dina kepungkur, minangka piranti input sing bisa diarani sawetara cara lan bakal ngidini kita miwiti jagad maca digital nalika mbuwang dhuwit.

Artikel sing gegandhengan:
Apa sampeyan pengin ngerti suwene wektu maca buku? Situs web iki ngandhani

Kindle dhasar iki uga cocog kanggo kabeh pangguna sing ora kakehan takon babagan buku elektronik lan mung golek ebook sing bisa digunakake.

Sedulur dhasar

Ing kene kita nuduhake sampeyan fitur utama Kindle dhasar iki sing wis kasedhiya ing versi anyar wiwit 20 Juli pungkasan;

  • Ukuran: 160 x 115 x 9,1 mm
  • Bobot: 161 gram
  • Tampilan: 6-inci kanthi teknologi E Ink Pearl kanthi teknologi font sing dioptimalkan, 16 skala abu-abu lan resolusi 600 x 800 piksel lan 167 dpi
  • Konektivitas: port USB, Wifi
  • Memori internal: 4 GB kanthi kapasitas ewu buku lan panyimpenan maya gratis kanggo kabeh konten Amazon
  • Batere: miturut informasi sing diwenehake Amazon suwene pirang-pirang minggu tanpa prelu mbayar ulang piranti
  • Pamuter MP3: Ora
  • Format ebook sing didhukung: Format 8 Kindle (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, MOBI tanpa proteksi, PRC asli; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP kanthi konversi
  • Regane: 79 euro

Kindle Paperwhite

Mesthi sampeyan akeh sing bakal kaget nalika ndeleng ing dhaptar iki Kindle Paperwhite, Nanging kuwi Piranti Amazon iki minangka eReader sing murah, yen nggunakake fitur menarik sing ditawakake kanggo rega sing bisa kita ucapake ora akeh banget. Kualitas lan definisi layar ora diragukan, sing uga ngidini kita maca ing lingkungan lan papan apa wae amarga menehi lampu integrasi.

Kindle Paperwhite

Saiki kita bakal maneh fitur utama lan spesifikasi piranti Amazon iki;

  • Ukuran: 169 x 117 x 9,1 mm
  • Bobot: 205 gram
  • Tampilan: Resolusi dhuwur 6 inci kanthi 300 dpi lan cahya terintegrasi
  • Konektivitas: WiFi, 3G lan USB
  • Memori internal: 4 GB; kanthi kapasitas ewu buku
  • Batere: Amazon mung mbutuhake batere nganti pirang-pirang minggu kanthi panggunaan normal
  • Pamuter MP3: Ora
  • Format ebook: Kindle (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, MOBI tanpa proteksi, PRC asli; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP kanthi konversi
  • Regane: 129.99 euro

Rega Kindle Paperwhite iki regane 129.99 euro, bisa uga regane regane luwih dhuwur, nanging sing ditawakake minangka luwih apik. Uga yen sampeyan ora kesusu tuku eReader anyar, mesthine sampeyan ngerti manawa Amazon nyuda rega Kindle, mula kanthi rada tangis lan kanthi ati-ati, sampeyan bisa tuku kanthi rega sing luwih larut .

Kobo Leisosa

Kobo Bebarengan karo Amazon, dheweke minangka rong perusahaan sing paling misuwur ing pasar eReader. Kaloro perusahaan kasebut, saliyane duwe buku elektronik sing kuat lan larang ing pasar, uga nawakake pangguna piranti liyane sing luwih murah kanthi kualitas sing padha.

Contone iki yaiku Kobo Leisosa yen rega sing regane ngluwihi 100 euro, bisa dadi pilihan sing apik kanggo mlebu ing donya maca digital lan nikmati buku digital kanthi luwih gedhe.

Sabanjure kita bakal maneh review utama Fitur lan Spesifikasi Kobo Leisosa iki;

  • Ukuran: 112 x 92 x 159 mm
  • Bobot: 260 gram
  • Layar: Tutul Mutiara E 6 inci
  • Konektivitas: Wi-Fi 802.11 b / g / n lan Micro USB
  • Memori internal: 8 GB utawa sing padha, kemungkinan nyimpen nganti 6.000 buku
  • Batere: kira-kira durasi lan panggunaan normal nganti 2 wulan
  • Pamuter MP3: Ora
  • Format ebook: EPUB, PDF, MOBI, JPG, TXT lan Adobe DRM
  • Regane: 99 euro

 

Energi eReader Max

Perusahaan Spanyol Energy Energy mesthi nawakake piranti sing apik kanggo kabeh pamiarsa wiwit digawe. Ing jaman saiki, dheweke ngluncurake macem-macem buku elektronik ing pasar, sawetara uga regane murah banget. Wetan Energi eReader Max Minangka salah sawijining, lan kita bisa tuku paling ora 90 euro.

Sabanjure, kita bakal maneh maneh fitur utama lan spesifikasi eReader iki saka Sistem Energi;

  • Ukuran: 67 x 113 x 8,1 mm
  • Bobot: 390 gram
  • Tampilan: 6 inci kanthi résolusi 600 x 800 piksel
  • Konektivitas: mikro-USB
  • Memori internal: 8 GB bisa diupgrade liwat kertu microSD
  • Batere: kapasitas gedhe sing bakal ngidini kita nggunakake piranti nganti pirang-pirang minggu
  • Pamuter MP3: Ora
  • Format ebook sing didhukung: ePub, FB2, MOBI, PDB, PDF, RTF, TXT
  • Regane: 86,80 euro

Billow E03FL

Pasar buku elektronik wis tuwuh akeh ing sawetara dina pungkasan, lan sawetara perusahaan mlebu, sing ora dingerteni masarakat umum, nanging sing menehi piranti menarik kanthi rega sing luwih menarik. Tuladhane yaiku Billow E03FL, dipasarake dening Amazon, sing mesthi dadi tambahan keamanan.

Artikel sing gegandhengan:
Lampu Sentuh BQ Cervantes diblokir

Billow E02FL

Regane 75 euro lan tanpa mangu-mangu, amarga sing digoleki akeh pangguna, bisa uga cukup saka cukup. Duwe buku elektronik bisa uga, nanging bisa uga duwe kualitas lan kekuwatan sing luar biasa. Ing kene kita nuduhake ciri lan spesifikasi supaya sampeyan bisa ngerteni luwih akeh.

  • Ukuran: 165 x 37 x 0.22 mm
  • Bobot: 159 gram
  • Tampilan: 6 inci kanthi résolusi 800 x 600 piksel
  • Konektivitas: Micro-USB
  • Memori internal: 4 GB bisa diupgrade liwat kertu microSD
  • Batere: ion lithium nganti umure batere nganti 720 jam
  • Pamuter MP3: Ora
  • Format ebook: CHM, DOC, DjVu, FB2, HTML, MOBI, PDB, PDF, PRC, RTF, TXT, ePub
  • Regane: 75 euro

PocketBook Basic Lux 2

Yen anggaran kanggo entuk eReader iku sithik, iki E-book perusahaan PocketBook Iki bisa dadi pilihan sing apik lan regane mung 89,99 euro, sanajan sampeyan wis ngerti yen rega kasebut ora bakal menehi piranti sing angel banget uga ora kepenak banget kanggo maca digital.

Mesthine, yen sampeyan pengin miwiti babagan maca digital, utawa sampeyan dudu maca sing seneng, piranti iki bisa uga cocog kanggo sampeyan. Ing ngisor iki sampeyan bisa ngerti fitur utama lan spesifikasi saka eReader iki;

  • Ukuran: 161.3 × 108 × 8 mm
  • Bobot: 155 gram
  • Tampilan: e-ink 6-inch kanthi résolusi 758 x 1024
  • Konektivitas: Wi-Fi 802.11 b / g / n lan Micro USB
  • Memori internal: 4 GB kanthi kemungkinan nggedhekake panyimpenan liwat kertu microSD
  • Batere: 1.800 mAh
  • Pamuter MP3: Ora
  • Format ebook: PDF, TXT, FB2, EPUB, RTF, PDB, MOBI lan HTML

Sistem Energi

Yen Layar EReader energi Piranti kasebut larang banget, kita mesthi duwe alternatif e-book sing luwih murah saka perusahaan sing padha. Lan kanthi nyuda pretensi, kita bisa entuk Energi Sistem eReader Slim, buku elektronik sing murah kanthi mupangat sing bisa luwih saka cukup kanggo sapa wae sing seneng maca.

Yen sampeyan pengin ngerti luwih jero babagan apa sing ditawakake eReader iki, mula bakal nuduhake fitur utama lan spesifikasi;

  • Ukuran: 113 x 80 x 167 mm
  • Bobot: 399 gram
  • Layar: 6 inci kanthi résolusi 600 x 800 piksel. Eink Pearl HD, tinta elektronik 16 tingkat abu-abu.
  • Konektivitas: mikro-USB
  • Memori internal: 8 GB kanthi kemungkinan ngembangake liwat kertu microSD
  • Batere: Lithium awet
  • Pamuter MP3: Ora
  • Format ebook: ePub, FB2, MOBI, PDB, PDF, RTF, TXT
  • Regane: 69.90 euro

Temenan, kita ora nemoni salah sawijining buku elektronik sing paling apik ing pasar, nanging bisa dadi pilihan sing apik, ekonomis banget lan bakal ngidini kita seneng maca digital kanthi cara sing luwih menarik.

Apa sampeyan wis mutusake eReader sing bakal dituku sing endi?. Marang ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki ana. Uga wenehake manawa sampeyan bakal nambahake ebook murah liyane jinis iki ing dhaptar, kanthi rega sing suda, lan bisa nggawe kita seneng maca digital.

Yen sampeyan pengin ndeleng model eReaders liyane, link iki Sampeyan bakal nemokake tawaran sing paling apik supaya sampeyan bisa milih sing paling cocog karo sing digoleki.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Marian ngandika

    Sugeng enjing. Aku duwe ereader kaping pisanan, khusus Energy eReader Screenlight HD lan ora ngerti carane tuku buku kanggo didownload. Akeh situs ngandhani yen ebooke ora cocog karo eredar. Apa sampeyan bisa tulungana aku?, Matur suwun