Ereaders: lexuesit elektronikë

Ne jemi një faqe interneti e specializuar në lexuesit dixhital dhe lexuesit. Ne analizojmë dhe testojmë të gjitha modelet që janë në dispozicion në treg dhe ju tregojmë për pikat e forta dhe të dobëta të tyre.

Lexuesi më i mirë?

Pyetja klasike. Nëse doni të merrni direkt në pikë, ne ju rekomandojmë 2.

Lajmet e fundit në blog

Nëse dëshironi të jeni të azhurnuar, këto janë lajmet më të fundit që ne kemi publikuar këto janë lajmet më të fundit nga markat në treg dhe botën e botimi dhe leximi dixhital në format elektronik.

Shqyrtime të të gjitha pajisjeve

Ne provojmë dhe ne analizojmë çdo lexues elektronik tërësisht, për javë të tëra, për t'ju treguar se si është përvoja e vërtetë e përdorimit të secilës prej pajisjeve.

Pika jonë e fortë është se ne kemi testuar aq shumë sa që mund t'i krahasojmë ato dhe t'ju themi pikat e forta dhe të forta të secilit në krahasim me konkurrencën e tij.

Gjithçka rreth Amazon dhe Kindle tuaj

Indshtë e padiskutueshme që Kindle janë sot pajisjet më të përdorura nga lexuesit. Kështu që ne ju lëmë këtë Kindle special, me shumë udhëzime dhe truke në mënyrë që të mund të përfitoni sa më shumë nga ebook-u juaj Amazon.

Nëse po kërkoni të blini një lexues të informacionit që vijon së bashku me krahasimi i lexuesve kjo do t'ju ndihmojë

Pajisjet e rekomanduara

Lexuesi më i mirë në cilësi - çmim

Nëse flasim për vlerën e parave, ne vazhdojmë të rekomandojmë Kindle Paperwhite si lexuesin më të mirë

Nëse doni të rishikoni modelet më interesante që janë në treg tani, shikoni ato që ju sugjerojmë

Krahasimi i lexuesve më të mirë
Model Madhësi Zgjidhje E ndriçuar WiFi Kujtesa / Zgjerimi çmim
Ndizni letrën e bardhë 6" 300ppp Po Po 4Gb / Jo 129.99 €
Kobo Aura H2O 6'8 " 300ppp Po Po 4Gb / Po 201 €
SonyPRS-T3 Madhësi 300ppp jo Po 2Gb / Po 222 €
Flakë 4 6" 166ppp jo Po 4GbJo 79.99 €
Kobo AuraOne Madhësi 300ppp Po Po 8Gb / Po 227 €
Bq Servantes 3 6" 300ppp Po Po 8Gb / po 139.90 €
Kindle Travel 6" 300ppp Po Po 4Gb / Jo 189.99 €
Oaz Kindle 6" 300ppp Po Po 4Gb / Jo 289.99 €

Çfarë është e rëndësishme në një lexues / ebook

Vitet kalojnë dhe lexuesit janë gjithnjë e më shumë të konsoliduar dhe zhvilluar pajisje. Karakteristikat që vite më parë kemi vlerësuar për të vendosur se cili lexues elektronik për të blerë kanë ndryshuar. Kështu që sot ndriçimi është pothuajse një detyrim, ndërsa disa vite më parë nuk e imagjinonim se mund të ishte.

Pra, çfarë duhet të kërkojmë në 2019 nëse duam të blejmë ose të zgjedhim një lexues?

Si në çdo gjë, duhet të kemi parasysh qëllimin që duam t'i japim.

Madhësia dhe rezolucioni i ekranit

Madhësia e ekranit të lexuesve klasikë ka qenë gjithmonë 6 ″ dhe modelet më aktuale vazhdojnë me atë madhësi. Por ka shumë lexues të rinj të mëdhenj, me ekrane 8 dhe 10.

Një lexues me 6 është më i menaxhueshëm dhe më i lehtë për tu transportuar. peshon më pak kur e mbajmë. Por një 10 ″ nëse nuk e transportojmë na jep një përvojë shumë të këndshme.

Sa i përket rezolucionit tani lexuesit më të përparuar punojnë me 300 dpi (pixel për inç) dhe të tjerët më themelorë me 166 dpi. Në këtë rast sa më shumë aq më mirë sepse do të marrim një përkufizim më të mirë

ndriçim

Featureshtë tipari ose funksionaliteti i fundit që u është shtuar lexuesve të e-lexuesve. Mund të bëjë një ndryshim në blerjen tuaj. Ndriçimi i dobët do të krijojë hije dhe do t'ju japë një përvojë të dobët leximi.

Lexuesit me dritë janë këtu për të qëndruar, ata erdhën shumë kohë më parë, por tani çdo ebook themelor tashmë e përfshin atë. Markat e mëdha e kanë vendosur si parazgjedhje dhe të vegjlit për të konkurruar nuk kanë pasur zgjedhje tjetër përveç se ta përfshijnë gjithashtu në të gjitha modelet e tyre.

Ndriçimi është një nga gjërat që e bëjnë jetën e baterisë së lexuesit të shkurtër.

program

Në nivelin e sistemit operativ, ato dallohen në 2 grupe, ato që kanë softuerin e tyre dhe ato që përdorin Android, i cili është një nga zhvillimet më të fundit që shumë markave po bashkohen.

Deri më tani secili lexues ka punuar me programin e vet, Kindle dhe Kobo mjaft të lëmuar dhe miqësor dhe shumë të rrjedhshëm. Por për disa kohë dhe veçanërisht në markat më pak të njohura ata kanë filluar të përdorin Android që u lejon atyre (nëse e përdorin mirë) të arrijnë me markat e mëdha në këtë drejtim.

Përparësitë e Android në një lexues janë disa:

Ne mund të instalojmë një numër të madh të aplikacioneve që rrisin funksionet dhe mundësitë e lexuesit tonë. Leximi dhe Leximi i tij më vonë aplikacione të tilla si Getpocket, Instapaper, etj. Ne madje mund të instalojmë aplikacionet Kindle dhe Kobo dhe të hyjmë në llogaritë tona në këto platforma.

Ajo me të cilën duhet të kemi kujdes është rrjedhshmëria. Andorid në lexues me pak fuqi, ata shkojnë në hile dhe krijon një përvojë të pakëndshme për ne.

Por e ardhmja e shumë markave do të jetë me Android për të qenë në gjendje të konkurrojnë me ato të mëdha.

markave

Markat kryesore kur flasim për lexuesit, ato që dallohen për cilësinë dhe ekosistemin e tyre janë Amazon Kindle y Kobo nga Rakuten.

Pastaj ka shumë më tepër Nook, Tagus, Tolino, BQ, Sony, Likebook, Onyx. Ne kemi seksione të veçanta për secilën prej tyre dhe duam që ju të zbuloni se çfarë mund t'ju ofrojë secili prej tyre.