Yayasan Mozilla mésér Saku

Logo saku

Kamari kami nampi berita anu héran sareng éta nyaéta Yayasan Mozilla, yayasan anu ngajaga Mozilla Firefox ogé Thunderbird, diantawis parangkat lunak anu kawéntar sanés, parantos mésér perusahaan anu nyiptakeun Pocket sareng sadaya parangkat lunak anu dihasilkeun na, kalebet Pocket.

Kalayan kecap séjén, Mozilla parantos mésér Kantong. Tapi sanaos mésér ieu, Mozilla parantos ngumumkeun yén Pocket bakal tetep mandiri sahenteuna pikeun ayeuna.

Mozilla parantos ngalaporkeun éta Saku bakal tetep mandiri sanaos bakal janten cabangna Mozilla. Teras, nalika manajemén Mozilla mutuskeun, jasa maca engké bakal dilebetkeun kana platform Software Gratis anu parantos diciptakeun ku Mozilla.

Ayeuna Pocket gaduh langkung ti 10 juta pangguna aktip sareng totalna, server na nyimpen langkung ti 30 juta halaman wéb anu ngajantenkeun Pocket mangrupikeun jasa saatos maca anu pang populerna di dunya.

Kantong ayeuna gaduh langkung ti 10 juta pangguna

Browser Firefox bakal janten salah sahiji anu mimiti ngalaman parobihan kana perjanjian komérsial ieu kusabab éta anu munggaran tina panyungsi anu ngahijikeun jasa ieu. Tapi moal salah. Google's Chrome, Vivaldi, sareng sababaraha rupa garpu Mozilla Firefox ogé bakal ngalaman parobihan ku pameseran ieu. Teu kedah dicarioskeun, éta dina kasus eReaders, pameseran ieu ogé bakal mangaruhan.

EReaders resep Alat-alat Kobo parantos lami nganggo Pocket, Parangkat lunak anu ngajantenkeun seueur pangguna milih jinis eReaders ieu. The eReaders with Android salaku sistem operasi ogé ngagaduhan pilihan pikeun gaduh Pocket ngalangkungan aplikasi Android. Sareng ayeuna sigana, yén nalika Pocket nyaéta Perangkat Lunak Gratis, Sagala pabrik eReaders bakal tiasa ngasupkeun perangkat lunak ieu kana alat anjeun, kalebet Amazon nyalira sareng Kindle anjeun.

Rada prématur nyarioskeun ieu, tapi eReaders anu muncul di pasar akhir taun ayeuna tiasa ngareuwaskeun urang Naha anjeun henteu nyangka?


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.