WattPad bakal ngijinkeun panulis nampi panghasilan ngalangkungan pariwara

Wattpad

Tilu dinten ka pengker urang pendak alternatif pikeun WattPad tapi ku ideu tetep tina ngantepkeun panyipta nampi panghasilan. Ieu mangrupikeun kahadéan maksimum na anu ngabédakeun naon anu ditawarkeun ku WattPad sorangan, sanaos nempatkeun panulis sareng pamiarsa kontak, éta henteu ngijinkeun anu baheula kéngingkeun manpaat ku cara naon waé. Bener nya éta henteu gampang pikeun panulis indie pikeun nuluykeun karepna.

Industri masih sobat sareng jinis-jinis pangarang ieu, sanaos jaman ayeuna langkung sesah pikeun ngabagi-bagi jalma-jalma anu ngagaduhan bakat kumargi pasar janten langkung asak. WattPad gaduh ayeuna mendakan jalan jaga panulis indie ieu nyerat ku nawiskeun cara kéngingkeun penghasilan. Dina program anyar anu diluncurkeun, disebat Wattpad Futures, éta ngamungkinkeun nambihan pariwara di antara bab carita pangarang.

Ieu ngandung harti yén duanana pangarang bakal tiasa nampi panghasilan sareng pangiklan bakal ngagaduhan tempat énggal pikeun ngajual produk atanapi jasa na. Kami henteu ningali anu énggal, sabab aya model langganan anu muterkeun pikeun ngaleungitkeun iklan kalayan mayar bulanan; hal anu biasa urang di jaman ayeuna ngeunaan téknologi sareng henteu kedah putus asa nalika ngeunaan WattPad.

Tangtosna, iklan ieu bakal muncul dina WatPadd pikeun jelema pangarang anu mikahayang sareng bakal nempatkeunana dina akhir bab. Allen Lau, CEO sareng pendiri Wattpad ngarujuk ieu:

Komunitas dinamis WattPad sapertos platform sosial anu sanés. Nya éta komunitas panulis sareng pemirsa anu saling pakait anu ngajantenkeun program Wattpad Futures janten sumber pendapatan anu lumayan pikeun panulis. Pamiarsa sok ngadorong pangarang karesepna ku pesen, koméntar, sareng sora. Ayeuna, aranjeunna tiasa ngadukung aranjeunna dina Wattpad ku cara anu bakal ningkatkeun pendapatan panulis, tanpa kedah mayar nanaon tina saku. "

Ayeuna tetep éta susunan ide antara pamiarsa sareng pangarang anu nganggona.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.