Wattpad ngalih kana modél freemium

Wattpad

Seueur anjeun pasti terang seueur aplikasi sareng seueur situs dimana anjeun tiasa kéngingkeun bacaan anu saé. Dina Internét aya seueur, ratusan, conto alit sadayana anu anjeun gaduh di dieu dimana kami hoyong ngumpulkeun anu paling penting. Tapi sanaos kitu, aya seueur situs sanés sapertos aplikasi anu eusi saéna ditawarkeun, ieu kasus Wattpad, aplikasi anu nawiskeun seueur carita pikeun kami.

Wattpad mangrupikeun aplikasi anu menonjol pikeun eusina, nanging dina dunya penerbitan sareng sastra biasana henteu seueur artos, janten Wattpad ayeuna ngalaman masalah sareng pembiayaan. Saatos ngalangkungan sababaraha tahapan anu anjeunna kéngingkeun dana ti hiji sisi atanapi anu sanés, ayeuna panyipta Wattpad parantos mutuskeun badé modél freemium, modél anu urang sadayana kenal pisan, anu diluncurkeun Spotify.

ti blog Wattpad parantos negeskeun yén parobihan sapertos kitu dina modél pembiayaan sanés hartosna parobahan drastis dina aplikasi tapi pangguna na bakal teras-terasan tiasa ngaraosan kontén gratis, nanging aranjeunna bakal ngagaduhan sababaraha pilihan atanapi sababaraha kontén anu bakal dibatesan sareng anu tiasa ngan ukur dileupaskeun dina pamayaran atanapi naon anu sami, ku ngalanggan «bayaran".

Wattpad tiasa janten sumber dana anu narik pikeun panulis énggal

Henteu jelas pisan yén aplikasi tiasa dibiayaan ngalangkungan modél ieu, tapi sahenteuna sadaya tindakan anu tiasa dilakukeun, modél freemium anu paling henteu goréng. Sanaos pastina, sakumaha anu kajantenan ku modél anu berpengalaman sanés, Wattpad tungtungna sapertos Spotify, nawiskeun iklan sareng aksés mayar ka konsuménna.

Sesuatu anu sanésna moal ningali éta parah sabab kaseueuran panulis Wattpad henteu pati dikenal sareng upami aranjeunna dibayar dumasar kana iklan, éta tiasa janten saluran populér dimana panulis tiasa milarian artos anu layak. Sanaos sadayana ieu usaha pisan sareng kanggo ayeuna urang kedah ningali kumaha réaksi pangguna Wattpad sareng naon anu dilakukeun perusahaan sareng aplikasi anu kasohor.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.