PocketBook Warna marios

warna kantong buku warna tinta éléktronik ereader analsis

Kami diuji Warna PocketBook énggal. Éta bakal janten anu munggaran ereader kalayan tampilan tinta éléktronik warna anu kuring anggo sareng éta parantos janten pangalaman anu pikaresepeun dina téknologi anu pastina bakal masihan kami seueur kabagjaan.

Alat sareng tampilan

  • 6 Display E Ink Kaleido ™ Display (1072 × 1448) 300 dpi
  • 16-tingkat grayscale
  • Diménsi 161,3 x 108 x 8 mm
  • Beurat 160 g
  • Dual Core Processor (2 × 1 GHz)
  • Layar multi-rampa kapasitif
  • 1 GB RAM
  • Batré 1900 mAh (Polimér Li-Ion).
  • 16GB hard drive

Conectividad

  • Konéktipitas nirkabel Wi-Fi (802.11 b / g / n)
  • USB-panganteur Micro-USB
  • Bluetooth
  • microSD (maksimal 32 GB)

batur

  • Perlindungan HZO ProtectionTM (IPX 7)
  • Téks-to-Biantara
  • RSS News, Catetan, Catur, Klondike, Scribble, Sudoku.
  • Format anu dibaca (ACSM, CBR, CBZ, CHM, DJVU, DOC, DOCX, EPUB, EPUB (DRM), FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PDF (DRM), PRC, RTF, TXT)
  • Format audio MP3, OGG
  • Format Audiobook M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP (ngalangkungan adaptor USB mikro sareng Bluetooth)
  • Inpormasi dina website resmi

bungkusan

bungkusan warna saku

Alat ieu ditepikeun dina format anu sami sareng sésana perusahaan. PocketBook parantos dianggo pikeun bungkusan anu saé anu nawiskeun anjeun kesan munggaran ngeunaan kaseriusan sareng kualitas alat. Kalayan kotak kaku anu tiasa dianggo pikeun nyimpen éreader engké.

Kuring bakal langkung fokus kana layar sareng fungsi warna kusabab sésana pungsionalna mirip pisan sareng sadayana anu kuring carioskeun ngeunaan Toél HD 3.

Paparan warna

Teu diragukeun anjeun tampilan kalayan warna eInk mangrupikeun kabaruan anu paling luar biasa. Fitur anu tiasa nyandak anjeun mutuskeun kanggo mésér éta.

Biasa pikeun ereaders tradisional, éta pikaresepeun ningali sadaya panutup buku warna, sapertos nalika anjeun maca sareng anjeun datang kana ilustrasi atanapi grapik. Tanpa ragu, kuring yakin yén ieu bakal muka panto pikeun langkung seueur eusi pikeun dihasilkeun kalayan jinis-jinis alat ieu dina pikiran.

Warna na mimitina sigana rada anéh. Upami anjeun katingali anjeun tiasa ningali piksel, tapi upami anjeun ngantunkeun anjeun bakal senang. Terus diémutan yén aranjeunna mangrupikeun alat anu pangpayunna kaluar sareng téknologi ieu sareng ku jalanna waktos éta bakal ningkat.

Masalah utama anu kuring tingali ayeuna nyaéta upami anjeun hoyong maca komik, 6 ″ sigana leutik teuing formatna. Warna na kedah 10 ″.

Kuring parantos ngantunkeun pidéo saderhana supados langkung saé anjeun tiasa ningali layar warna tiasa dianggo sareng ngabandingkeunana sareng layar abu-abu.

Warna vs Toel HD 3

warna buku saku perbandingan vs touch hd 3

Ogé jelas tina layar Éta hadir sareng E Ink Kaleido ™ sareng layar multi-touch. Éta henteu hadé tapi béda. Warna hadir sareng 1Gb tibatan 512Mb. Perbaikan dina RAM ieu ngaapresiasi pikeun tiasa ngalihkeun file anu ageung anu bakal kami tangankeun sareng alat ieu.

Ogé ningkatkeun batréna ku naék nepi ka 1900 mah anu masihan otonomi idéal, tina naon anu kuring ningali sami sareng eInk normal.

Sareng hiji hal anu kuring resep pisan nyaéta gaduh slot microSD. Hal anu leungit dina alat anu saencana.

Éta henteu ngagaduhan panyalindungan cai, tapi éta leres-leres mangrupikeun fitur anu kuring henteu paduli.

Éta ogé henteu ngagaduhan SMARTlight, tapi éta normal kusabab jinis layar.

Meunteun

Salaku ereader sacara umum urang terang yén éta tiasa dianggo saé pisan sareng sadaya pilihan audiobook, sareng anu sanésna diapresiasi pisan.

Layar warna ngajantenkeun anjeun bagja, tapi saur kuring éta henteu kanggo sadayana, sahenteuna pikeun waktos ayeuna.

Upami anjeun henteu badé maca komik atanapi dokumén anu warna na langkung dominasi sareng maksud anjeun maca ebook normal, langkung saé mésér anu tradisional anu kontras sareng bodas langkung saé.

Kalayan Warna anjeun tiasa maca ogé tapi kalayan langkung kirang kanyamanan dibandingkeun sareng ereaders grayscale.

Mésér Warna na

Teknologi anyar anu bakal masihan kami seueur kabagjaan dina buku hareup. Cocog upami anjeun resep ngadangukeun buku audio

Harga na € 199

warna ereader warna Pocketbook
warna saku warna ereader warna
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
199
  • 60%

  • Warna PocketBook
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • layar
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • neundeun
    Penerbit: 70%
  • Hirup Batré
    Penerbit: 70%
  • Iluminación
    Penerbit: 70%
  • Format dirojong
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • harga
    Penerbit: 60%
  • usability
    Penerbit: 75%
  • Ékosistem
    Penerbit: 75%

Naros

  • Anjeun tiasa ngupingkeun AudioBooks sareng musik
  • Paparan warna
  • Anjeun tiasa nganggo microSD
  • Kontra

  • ukuran layar leutik pikeun maca komik ogé
  • kontras parah upami anjeun hoyong maca buku normal

  • Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

    Koméntar, tinggalkeun anjeun

    Ninggalkeun koméntar anjeun

    email alamat anjeun moal diterbitkeun.

    *

    *

    1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
    2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
    3. Legitimasi: idin anjeun
    4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
    5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
    6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

    1.   Javi cenahna

      Kuring satuju sareng anu anjeun carioskeun yén warna anu paling raos dina layar ageung. Komik, buku inpormasi kalayan ilustrasi, atanapi buku manual, anu ku kuring paling katingali warna na, paling hadé dibaca dina alat kalayan ukuran layar 10 ″ atanapi langkung. Faktanya nyaéta téknologi ieu, Kaleido, ngagaduhan résolusi anu handap pisan janten pikselna tiasa ditingali sareng bakal langkung ageung dina layar ageung.

      Kuring parantos ngantosan mangtaun-taun pikeun datangna layar warna anu réfléktif sareng kuring leres-leres yakin yén ieu jauh tina kualitas anu paling nyukupan tapi sahenteuna saé éta aya pabrik anu bet éta. Upami aya minat, téknologi pasti bakal ningkat. Kuring ngagaduhan Onyx Boox Note 2 sareng kuring resep hampangna, batré sareng ukuran layarna tapi kuring sono warnana.
      Mudah-mudahan hiji dinten kuring tiasa maca komik, koran, buku sains, jst. dina tampilan warna anu ageung, reflektif, kualitas luhur. Kuring ogé pikir éta bakal janten penemuan anu saé pikeun mahasiswa di seluruh dunya. Dinten éta panginten janten langkung caket. .

      Ku margi liburan senang.