Versi anyar Kobo Aura H2O ayeuna resmi

Kobo

Kobo, sasarengan sareng Amazon, mangrupikeun salah sahiji pabrik ngarah di pasar buku éléktronik. Pikeun nyobaan nambahan beurat di pasar, dina jam-jam terakhir cabangna Rakuten sacara resmi nampilkeun a versi anyar tina Aura H2O, anu namina henteu acan dirobih, tapi anu ngagaduhan berita anu pikaresepeun pisan.

Dugi ka ayeuna, Kobo kagungan Aura H2O sareng Aura One aya di pasar, ti mana aranjeunna nyandak sababaraha ciri pikeun versi anyar ieu Aura H2O, sapertos bagian tukang anu kasar, anu nawiskeun kami cekelan anu langkung saé atanapi fungsina Kanyamanan Lampu PRO. EReader énggal ieu parantos ragrag kana kakuatan urang sareng dina sababaraha dinten ka payun urang bakal nunjukkeun ulasan lengkep anu ngamungkinkeun urang pikeun meunteun buku éléktronik anyar ieu dina ukuran anu ditangtoskeun.

Dina waktos ieu kontak kahiji urang nyarios ka kami yén Aura H2O énggal parantos robih sakedik pisan dina hal desain, sanaos ngalebetkeun tékstur kasar dina tukang, anu ngamungkinkeun cekelan langkung saé, sareng anu parantos kami tingali dina alat-alat Kobo anu sanés. Salaku tambahan ka lanceukna, éta ogé ngawariskeun fungsi ComfortLight PRO anu ngamungkinkeun urang pikeun salawasna nampi cahaya anu optimal gumantung kana waktos siang. Salaku conto Cahaya anu dikaluarkeunna moal sami upami aya dina wengi tibatan siang, anu seueur nguntungkeun pikeun paningali urang..

Kobo

Fitur séjén anu paling narik tina Kobo Aura H2O ieu, anu urang tiasa ngabaptis kalayan nami 2017, nyaéta Lalawanan cai, hatur nuhun kana sertifikasi IPX68. Ieu ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur ngabaseuhan eReader, tapi ogé ngaleuleumkeun dugi ka dua méter handapeun cai salami 60 menit. Dina versi sateuacanna tina Aura H20 urang kedah netepkeun sertifikasi IP67, ayana di seueur alat sélulér di pasar.

Kamungkinan ngagunakeun alat kami contona dina bak mandi, di kolam renang atanapi di pantai, tanpa bahaya, mangrupikeun kabaruan sareng inovasi dibandingkeun sareng Amazon's Kindle, anu dinten ieu mangrupikeun dominan hébat pasar sareng anu Kobo hoyong gelut, sareng tangtosna kéngingkeun taneuh sakedik-sakedik.

Perbaikan sanés anu bakal urang mendakan dina vérsi énggal Kobo Aura H2O ieu panyimpenan internal na anu parantos tumuh tina 4GB dugi ka 8GB, anu bakal ngamungkinkeun kami nyimpen sajumlah buku anu langkung ageung dina format digital. Tanpa ragu, éta sanés hal anu penting pisan kumargi panyimpenan sanés masalah pikeun ampir sadaya pangguna eReader, tapi henteu aya deui panyimpenan internal, pikeun naon anu tiasa kajantenan atanapi naon anu urang peryogikeun.

Fitur sareng Spesifikasi Kobo Aura H2O

Salajengna urang marios dina Kobo Aura H2O fitur utama sareng spésifikasi;

  • Diménsi: 129 x 172 x 8.8 mm
  • Beurat: 207 gram
  • Pintonan 6.8 inci nganggo 265 dpi e-ink
  • Panyimpenan internal 8GB anu ngamungkinkeun urang nyimpen nepi ka 6.000 ebook
  • Format anu didukung: EPUB, EPUB3, PDF atanapi MOBI
  • Konéktipitas: Wi-Fi 802.11 sareng Micro USB

Kobo

Harga sareng kasadiaan

Kobo Aura H2O anyar sakumaha anu dikonfirmasi ku anak perusahaan Rakuten bakal pencét pasar di sakumpulan nagara, kalebet Spanyol, tanggal 22 Méi. Harga resmina bakal euro 179.99 sareng éta tiasa dipésér di supermarkét ageung, toko khusus sareng di toko-toko digital.

Kumaha saur anjeun ngeunaan Kobo Aura H2O 2017 anyar ieu anu parantos resmi ditepikeun dinten ayeuna?. Béjakeun ka kami pendapat anjeun dina rohangan anu dikhususkeun pikeun koméntar kana entri ieu, di forum kami atanapi ngalangkungan jaringan sosial anu kami ayana.


3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   saturnino jiménsia cenahna

    sobat villamando mangbulan-bulan kuring gaduh kobo aura pikeun rasa kuring anu ebook pangsaéna saatos buku-buku perpustakaan kobo téhnik anu saé pisan sareng maca epub u pdf sacara umum dibaca ogé, sanaos hésé ngatur zum salaku mamang: format kobo henteu tiasa ditransferkeun kana folder dina pc, naha aya anu terang kumaha ngalaksanakeunana?
    saturnus sajipla@telefonica.net seville 669411035

    1.    sebas cenahna

      Halo Saturnino,
      Teu aya hubunganana sareng format Kobo éta. Éta ngan ukur aya hubunganana sareng DRM anu diterbitkeun ku penerbit. Nalika aya DRM, aranjeunna henteu tiasa disalin sapertos kieu. Anjeun kedah nganggo parangkat lunak (Kobo, Adobe atanapi Kaliber).
      sebas

  2.   papayung 58 cenahna

    Sakedap kuring nganggo Kobo Aura (asli) sareng katingalina lumayan seueur tibatan ditampi, kuring ngan ukur mendakan cacat anu parangkat lunak henteu kéngingkeun maca format epub dina modeu lanskap, éta upami anjeun gaduh panutup ku panutupna langkung raoseun, sabab ngandelkeun méja naon waé.
    Naha anjeun "ngabenerkeun" masalah ieu?