Urang nganalisis Lektu

Platform jual online pikeun ebooks Lektu

Parantos akhirna ditepikeun Lektu, anu énggal platform penjualan ebook tanpa DRM. Ti mimiti kuring resep inisiatip éta, kuring pikir proyék sapertos kieu diperyogikeun sareng kuring miharep éta bakal kasuksésan lengkep. Kuring resep ningali papan éditor anu kuring klien sareng seueur anu sanés anu kuring nuturkeun sacara raket.

Dina istilah umum sareng ngemutan yén aranjeunna nembé ngamimitian sareng yén aranjeunna gaduh jalan anu panjang, kesan na saé. Aranjeunna nganteurkeun naon anu dijanjikeunana, Ebook bébas DRM, harga anu terjangkau sareng platform anu gampang dianggo pikeun pangguna. Henteu aya anu janten artos kumaha mésér, prosés sareng antarbeungeut anu saderhana sareng jelas. Dina waktos ayeuna ampir sadayana penerbit fokus Fiksi Élmu, Implengan sareng Pikareueuseun saperti nu diarepkeun, tapi pastina bakal lila-lila bakal béda-béda.

platform nu

Tab buku ogé saé pisan, gampang dibaca sareng difokuskeun nawiskeun inpormasi anu relevan pikeun pangguna.

Lambaran Buku Lektu

Abdi sono kamungkinan sora buku, malah tina tinggalkeun koméntar sareng ogé a tapis ku harga sareng yén éta masihan kami kamungkinan pikeun mendakan ebook anu anjeun gaduh gratis ku cara anu saderhana. Tapi éta henteu penting.

Upami anjeun neuteup ka katuhu, tab na dibarengan ku sawangan buku, kalayan sampulna kualitas luhur, sareng sareng séri tautan luar anu kuring mendakan sakedik tina halaman resmi, kana ulasan blog, atanapi tab dina Goodreads. Kuring bahkan parantos ningali tautan kana platform anu sanés sareng ieu saur kuring henteu bakal nguntungkeun pisan.

Tautan éksternal diidinan dina Lektu

Salah sahiji kejutan anu kuring candak nyaéta kamungkinan otomatis kirimkeun pameseran kami (upami éta dina format mobi) langsung ka Kindle kami. Pikeun ieu, urang ngan ukur kedah ngaitkeun alat urang dina 2 léngkah.

Hayu urang ka Rekening abdi> Alat-alat kuring sareng kami nambihan email anu aya hubunganana sareng kami ti Kindle dina Amazon. Teras we buka Amazon> Atur Kindle abdi> Setélan Dokumén Pribadi urang tambihan @ lektu.com di Daptar alamat email anu diidinan ngirim dokumen pribadi

 

Ngirim buku anu dipésér dina lektu ka Kindle

Pilihan anu pikaresepeun anu matak penerbit kedah perhatoskeun 😉

proyék nu

Dina tingkat umum, 2 hal ngeunaan kuring:

Anu munggaran éta ngagaduhan katalog sakedik pisan. Lahir sareng ngan ukur 200 buku, kuring ningali sakedikna pikeun inisiatif tina ciri-ciri ieu tapi ku waktos pasti bakal ngumbar. 

Kadua, kurangna berita. Naha berita redaksi atanapi ngan ukur kumpulan katalog anu diterbitkeun dina Lektu? Valdemar, Kuring anggap yén anjeunna bakal ngiringan henteu lami sabab aranjeunna parantos mastikeun ku twitter, sigana anjeunna henteu ngagaduhan ide pikeun unggah berita na. Pariksa tweet ti Emilio Bueso

 

 

A isin pikeun pengikut na. Upami di Lektu kami henteu ningali berita, ngan ukur dana katalog, sanaos mangrupikeun proyék anu pikaresepeun, tiasa lumayan decaf, éta bakal kakurangan narik janten total suksés.

Kuciwa saeutik kuring mah "Keterlibatan saeutik" Gigamesh. Volume Game of Thrones anu saé (anu ku € 6 ngan ukur anu munggaran, henteu sadayana ¬ ¬) tapi teu ngagaduhan buku deui. Kuring pikir éta masalah waktos, tapi kuring ngarepkeun langkung seueur ti anjeun nalika diluncurkeun.

Anjeunna yakin yén Gigamesh badé janten pamuter utama dina proyék éta, nyiptakeun katalog sareng volume patalimarga sareng janten pancing pikeun panerbit anu langkung alit.

Urang bakal nuturkeun Lektu raket pisan. Kuring ngarepkeun seueur paningkatan sareng berita.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Zeta cenahna

    Halo, sanaos ayeuna urang ngan ukur dijual di Lektu 5 buku e-buku / A Song of Ice and Fire /, niat kami badé unggah sakedap / Dilahirkeun ku lalaki sareng awéwé, sareng carita-carita serem anu séjén /, ku Richard Matheson, / Buku mimiti Lankhmar, Fafhrd sareng Gray Mouser /, ti Leiber sareng Exegesis, tina Alejo Cuervo. Saperti platform Lektu, urang masih seueur hal anu kedah dilakukeun (sareng seueur kejutan). Salam.

    - Z

    1.    Nacho Morato cenahna

      Hébat, abdi bakal ngantosan anjeun teu sabar 🙂

      Hatur nuhun pisan kana inpormasi na

  2.   Larsar cenahna

    Abdi resep tulisan éta. Kuring ngabagi kesan anu sami, sanaos kuring henteu ningali twit Valdemar. Éta goréng! Kalayan naon anu diterbitkeun penerbit na cool.

    1.    Nacho Morato cenahna

      Nya, urang kedah ngantosan. Kuring pikir yén masalah katalog bakal direngsekeun. Sésana saé pisan sareng gaduh penerbit anu kuring nuturkeun babarengan nyaéta cool. Goréng teuing ngeunaan Valdemar 🙁

  3.   Emilio Bueso cenahna

    Ebook (dina harga dimana éta diperyogikeun sareng nalika sanés sanés laris internasional) bieu nyéépkeun margina pikeun penerbit pikeun ngajamin yén kaluaran anu kalibet dina kontrak karya ditutupan, boh kusabab biaya tarjamahanana. , pikeun anu sateuacanna royalti, anu ngagaduhan posisi distribusi sareng promosi ...

    Panorama ieu nyababkeun file ditingali salaku format béaya rendah ku ampir sadaya tingkatan industri. Ayeuna aya seueur labél anu ngan ukur nguntungkeun pikeun kasaimbangan sareng likuidasi.

    Janten teu diarepkeun aya seueur kabaruan anu aya di pasar digital. Kanyataanna dinten ieu nyaéta ampir sadaya penerbit ageung anu bet dina e-book dina conto anu munggaran, sareng sanés dina istilahna, mangrupikeun anu kaiket ku komitmen hukum anu aranjeunna pikagaduh sareng operator dagang éléktronik utami.

    Sareng éta ampir teu aya anu daék mayar langkung ti € 5 kanggo file. Seueur pamiarsa anu parantos dijual, leres, tapi éta henteu nyababkeun jumlah jalma anu ngagaleuh file janten lonjong, dina seueur bagéan tren na sigana bakal tibalik.

    Sareng anjeun bakal nyaritakeun kumaha anjeun tiasa mayar, naha saatos tilu bulan atanapi sateuacana, biaya judul anu gaduh pasar 5000 calon pamiarsa ... upami margina ditingalkeun ku format anu tangtu henteu nutupan biaya peluncuran . Éta gampang.

    1.    Nacho Morato cenahna

      Hai Emilio,

      jelas yén pikeun ngalakukeun sagala rupa anu urang tanyakeun ka pamiarsa, rekeningna kedah pareum. Upami teu aya usaha, moal aya anu badé ngalih.

      Sigana kuring anu nyerelep heula ebook di Spanyol dimimitian dina suku anu lepat, kalayan buku anu kualitasna handap pisan, DRM sareng harga anu sami sareng buku fisik sareng sigana kuring yén ieu nyiptakeun seueur hoream ka pamiarsa sareng parantos réngsé dina kaayaan ayeuna.

      DRM teu kaampeuh sareng sia-sia, éta ngan ukur ngahukum anu mésér, sabab saha waé anu hoyong hack hack ngaluarkeunana dina menit. Janten aranjeunna henteu leres-leres ngalereskeun nanaon.

      Sareng harga naon anu kedah di ebook? Atanapi langkung saé naon biaya ebook anu anjeun tiasa atur harga? Patarosan anu sesah. Tapi jelas yén aya seueur prosés nyiptakeun buku anu badé dibagi dina format fisik sareng dina ebook.

      Di penerbit leutik kuring ningali langkung gampang pikeun kéngingkeun performa. Di perusahaan ageung, kuring miharep éta marios prosés sareng tiasa mendakan cara kéngingkeun artos sareng nawiskeun harga anu langkung kualitas sareng langkung handap.

      Sigana mah watesan resistansi sakitar € 5 tapi perkiraan € 10 bakal saé dimimitiana, naon anu kuring henteu katingali jelas nyaéta ebook dina € 15 sareng € 20.

      salam