Kami nganalisis Energy eReader Pro

Sistem Énergi

Henteu seueur teuing minggu ka pengker Energy Energy ngaluncurkeun eReader énggal, dibaptis ku nami Énergi eReader Pro sareng yén dina sababaraha dinten ayeuna kami cukup untung pikeun nguji éta sareng ngalebetkeun kana analisis anu lengkep anu bakal kami nunjukkeun di handap ieu, sareng pendapat kami, anu bakal ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun ideu ngeunaan naon anu anjeun tiasa ngarepkeun alat ieu.

Kalayan layar sentuh 6 inci, kalayan kontras tinggi sareng katerangan, eReader ieu nawiskeun kami kasempetan anu teu kaéléhkeun pikeun resep maca digital. Salaku tambahan, babarengan sareng prosesor sareng RAM na, kami bakal ngaraos langkung seueur berkat kagancangan sareng kakuatan anu ditawarkeunana.

Utama Énergi eReader Pro pitur sareng spésifikasi:

  • Diménsi 160 x 122 x 10 mm
  • Beurat 220 gram
  • Layar sentuh tinta éléktronik 6 inci kalayan résolusi 758 x 1024 piksel anu nawiskeun kami 212 dpi sareng 16 tingkat kulawu. Éta ngagaduhan lampu anu terintegrasi sareng tiasa diatur
  • Prosesor dual-core ARM Cortex A9 1.0Ghz
  • 512 MB RAM
  • Panyimpenan internal 8 GB tiasa dilegakeun ngalangkungan kartu microSD dugi ka 64 GB
  • Batré litium 2.800 mAh
  • Sistem operasi Android 4.2.2 Jelly Bean

Sistem Énergi

Nilik kana ciri-ciri ieu urang tanpa ragu alat anu kuat pisan anu nawiskeun ka kami, sapertos anu urang nyarioskeun sateuacanna, pangalaman anu hébat nalika maca. Teu diragukeun Salah sahiji hal anu paling tiasa narik perhatian nyaéta sistem operasi alat na, Android 4.2.2 Jelly BeanSanaos kaseueuran pangguna bakal teu paduli, anu sanés tiasa nawiskeun sumberdaya anu narik, sareng pamasangan aplikasi anu tangtu, contona.

Dihandap ieu kami nawiskeun anjeun dina pidéo éta unboxing alat sareng analisis lengkep:

Aspék positip tina Energy eReader Pro ieu

  • Bahan anu dipaké pikeun ngajantenkeun eReader nawiskeun raos anu saé pisan
  • Su pantalla yén sanaos sapertos alat-alat jinis ieu 6 inci, sigana langkung ageung. Éta ogé ngagaduhan résolusi anu saé pisan
  • Kakuatan sareng kagancangannana
  • Tombol fisik pikeun ngahurungkeun halaman, kaca nyegerkeun sareng mulih ka awal anu tiasa dianggo dina waktos anu sami sareng layar sentuh
  • Sistem operasi Android anu dipasang di jero

Sistem Énergi

Aspék négatip tina Energy eReader Pro ieu

  • El beurat alat ieu éta rada luhur
  • Harga na rada luhur sareng sanaos pastina pantes unggal-unggal euro, éta sigana rada kaleuleuwihi.

Sanaos dua aspek négatip sigana rada penting, pikeun seueur pangguna aranjeunna moal aya hubunganana sareng éta harga tiasa tinggi pikeun sababaraha atanapi handap pisan pikeun anu sanés. Beuratna, sakumaha parantos urang nyarioskeun, henteu kaleuleuwihi, sanaos ka langkung ti hiji pastina sigana rada luhur.

Pendapat sacara bébas

Saatos nyobian Energy eReader Pro ieu, Éta parantos nyéépkeun rasa anu saé dina sungut kuring sanaos henteu ngayakinkeun kuring saloba alat-alat sanés anu kuring kantos nyobian. Upami kuring kedah nempatkeun tapi, ieu pasti bakal ukuran na, sareng eReader ieu ageung teuing dina hal ukuranana, utamina lega pisan sareng ogé rada beurat pikeun rasa kuring.

Nanging, éta ogé ngagaduhan hal-hal sanés anu kuring resep pisan, sapertos kakuatanna anu ngamungkinkeun muat pisan gancang sareng giliran halaman atanapi sistem operasi Android anu kami sayogi dina eReader.

Sistem Énergi

Harga sareng kasadiaan

Anjeun parantos tiasa mésér Energy eReader Pro ieu di daérah ageung, toko khusus atanapi liwat Amazon contona tina tautan anu anjeun bakal mendakan di handap, pikeun harga 117 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Victor Mansilla cenahna

    Abdi hoyong terang kinerja anjeun nalika muka PDF ...

    1.    Patroclus58 cenahna

      Salaku tambahan, kuring hoyong terang:

      1. Umur batre pikeun maca buku (bénten pisan sigana mah, tibatan nganggo napigasi atanapi nganggo Wi-Fi)
      2. Naha anjeun tiasa ngagedékeun gambar nalika maca ePubs?, Anjeun terang, "nyiwit" nganggo dua ramo ...
      3. Sateuacan masang program tambihan… Format naon anu dikenalkeun (ePub, Pdf, Mobi, Rtf, Cbz…)?
      4. Sakumaha gampangna atanapi sesah pikeun masang aplikasi tambihan (Kaliber pendamping, Moon reader, Ivona…)?
      5. Saur kuring kuring parantos ningali yén layarna kedip-kedip sakedik nalika ngarobah halaman ... naha leres?

      1.    Villamandos cenahna

        Saé pisan!

        Kuring ngajawab anjeun sababaraha bagian pikeun netelakeun;

        1. Spésifikasi nyarios ngeunaan 2.800 mAh anu tiasa urang sebutkeun nyaéta batré anu bageur pisan. Tanpa lampu sareng Wifi dipareuman sareng nyandak alat sanés salaku rujukan, kuring ngabayangkeun lilana rata-rata 6 minggu. Kalayan cahaya dina layar sareng WiFi hal éta pasti bakal robih pisan, tapi éta kedah ngalangkungan 2-3 minggu.

        2. Abdi henteu terang, tapi kuring bakal parios éta sareng masihan anjeun waleran.

        3. Format anu didukung: Buku: TXT, PDF, EPUB, FB2, HTML, RTF, CHM, MOBI. Musik: MP3, WMA, WAV, OGG. Gambar: JPEG, BMP, GIF, PNG.

        4. Ngeunaan ieu kami nyiapkeun tulisan anu anjeun tiasa baca gancang 😉

        5. Naon anu anjeun hartosna ku kedip-kedip? Kaseueuran alat tina jenis ieu hideungkeun sakedik teras dieusi pinuh, sateuacan prosés ieu lami, tapi ayeuna waktuna parantos minimal ...

    2.    Villamandos cenahna

      Kami henteu nguji bagian ieu sacara jero, tapi upami anjeun pikir kitu, kami bakal ngalaksanakeunana sareng kami bakal ngawartosan anjeun, henteu kunanaon?

      Salam!

  2.   nyonya cenahna

    Kuring ogé satuju sareng Patron 58 dina titik 5, éta sakedik kedip-kedip nalika mimiti hurung.
    Sareng kuring pikir kedah aya langkung seueur jinis warna sampul, sanaos sesah milari anu hideung di toko tempat kuring mésér ebook sabab éta sateuacan raja-raja sareng aranjeunna masih masihan panjang yén aranjeunna bakal sumping sareng mustahil.

  3.   Ana cenahna

    Halo, kuring hoyong terang naha normal nyaéta nalika anjeun ngahurungkeun halaman layar ujug-ujug janten hideung sareng langsung layar normal némbongan deui

  4.   Juan Pablo cenahna

    Kuring parantos ngagaleuh energysistem pro plus ereader. Abdi gaduh 4 jam deui kanggo ngabalikeunana. Kentang: sanaos android henteu saé pisan, layar na pinuh ku réfléksi, éta henteu ngagaduhan kamus. Salaku e maca langkung handap tina bq sareng hargana sami

  5.   carmen porras cenahna

    Kusabab hurupna langkung alit tibatan ukuran anu dipilih, nalika dua atanapi tilu halaman dibaca. e diuji nganggo ePub sareng MOBI Format. Hatur nuhun.

  6.   Julián cenahna

    Abdi hoyong tiasa neraskeun ka Energy Pro maca buku éléktronik anu dipésér di «La cas del Libro». Naha aya anu tiasa ngabantosan abdi?
    hatur nuhun