Tutorial: Akar alat Sony PRS-T1

akar

Ngaliwatan tutorial ieu anu kami nawiskeun ayeuna, urang badé nyobian hasil ngalaksanakeunana rooting alat Sony PRS-T1 urang anu bakal ngamungkinkeun kami sababaraha pilihan anu inovatif dina buku éléktronik kami.

Penting pisan, sanés ngan éta baca tutorial ieu sacara saksama sareng turutan sadaya léngkah kalayan ati-ati pisan Sabalikna, penting pikeun anjeun ngawartosan ka diri saloba-gancangna sateuacan ngalakukeun prosés ieu, anu sanaos tiasa dibalikkeun sareng henteu kedah seueur résiko, éta tiasa bahaya pisan upami anjeun henteu leres-leres dilakukeun.

Sadayana eReaders henteu nanggungjawaban iraha waé pikeun masalah atanapi kagagalan anu tiasa timbul kusabab éling tina akar nuturkeun tutorial ieu. Upami anjeun mutuskeun pikeun akar Sony PRS-T1 anjeun bakal tanggung jawab anjeun.

Naon Rooting?

Dina watesan anu ketat na hartosna lebet salaku akar atanapi nganggo sandi administrator dina sistem operasi; biasana Linux. Dilarapkeun pikeun kasus kami khusus, éta ngeunaan pulih domain sistem operasi Android anu sacara standar dina alat Sony urang.

Naon anu urang tiasa ngahontal ku rooting urang Sony PRS-T1?

Diantara seueur hal-hal sanés anu tiasa urang ngahontal:

  • Ngakses nyali Android tina alat kalayan kamungkinan akibat anu ieu masihan urang
  • Masang sareng uninstall aplikasi. Cool Reader atanapi ColorDict tiasa janten dua conto anu saé
  • Hapus aplikasi internal anu urang henteu biasa nganggo sareng anu ngan ukur nyandak ruang dina alat kami
  • Ngadamel deui aplikasi anu dipasang pikeun kéngingkeun fitur-fitur anyar sareng pikaresepeun
  • Répisiensi béda sistem operasi, perpustakaan, jst.
  • Anggo Téks Pikeun Biantara
  • Tambihkeun kamus, fon sareng seueur utilitas sanés
Penting pikeun dicatet yén nalika rooting alat kami kami moal ngarobih sistem aslina alat pisan.

Léngkah pikeun akar tina Windows dina salah sahiji vérsi na

  1. Pariksa yén batréna tos dieusi pinuh, upami henteu, pasangkeunana sareng henteu mimitian ku hambalan dua dugi ka dieusi pinuh.
  2. Urang kedah pastikeun yén anu maca diénggalan ku vérsi firmware 1.0.04.12210
  3. Kami bakal ngaunduh file anu diperyogikeun pikeun rooting (Anjeun tiasa mendakan aranjeunna dina tungtung tulisan dina bagian unduhan) sareng kami bakal nga-zip dina folder dina komputer urang
  4. Kami nutup program Sony Reader for Windows upami urang kabuka
  5. Disarankeun tapi henteu wajib nyabut kartu microSD pikeun nyingkahan masalah anu mungkin
  6. Kami nyambungkeun pamaca kana komputer liwat port USB
  7. Kami nempatkeun Sony PRS-T1 dina modeu transfer data
  8. Ayeuna urang kedah milarian dina folder root kanggo file na "Flash_reader.bat" sareng ngajalankeunana
  9. Upami sadayana leres, éta bakal naroskeun ka kami pikeun mastikeun yén ngalakukeun rooting, pikeun ieu kami kedah nyerat "Y" teras pencét tombol Enter
Sakali prosésna parantos dimimitian, anu maca bakal nyandak sababaraha menit kanggo réngsé, salami waktos ieu penting pikeun anjeun henteu nganggo atanapi toél alat éta sareng ngantosan éta réngsé, éta ngan bakal balikan deui.

Sakali prosés na réngsé, urang tiasa milih ku mencét tombol Home upami urang hoyong muka sistem Sony asli atanapi launcher Android anu mana urang tiasa ngalaksanakeun sababaraha fungsi anu pikaresepeun, salian ti ngagunakeun aplikasi anu pasti aya gunana anu bakal urang kapendak di payun tulisan.

Inpormasi lengkep - Babandingan: Sony PRS-T1 Vs Sony PRS-T2

Sumber - Google nyaéta papyrefb2.net

Unduh - File Akar perlu


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   javi cenahna

    Naha éta bakal dianggo pikeun 1.0.05.11130?