Tutorial: Tambahkeun Font kana Kindle Paperwhite Anjeun

Amazon

Salah sahiji ti saeutik hal anu teu kaharti ngeunaan Alat Amazon Kindle Biasana aya sababaraha sumber anu aya ti mana urang tiasa milih kanggo maca sareng anu leres nyaéta anéh sabab salah sahiji sabab anu tiasa disababkeun, nyaéta kurangna rohangan, sanés anu janten sababna pisan. Naon aya seueur rohangan anu sayogi pikeun nambihan ampir seueur font anu dipikahoyong.

Kalayan tutorial saderhana ieu kami hoyong nunjukkeun anjeun kumaha ngalebetkeun rupa-rupa fon kana anjeun Paperwhite Kindle gancang sareng gampang.

nu léngkah pikeun nuturkeun pikeun ngasupkeun sumber anyar kana katalog anu aya ti Kindle Paperwhite kami nyaéta:

  • Sambungkeun alat kana komputer liwat port USB
  • Dina folder root Kindle urang urang kedah ngadamel file kosong kalayan namina USE_ALT_FONTS
  • Ngadamel folder anu disebat SUMBER
  • Salin font normal, kandel, italic sareng bold-italic dina font anu nembé didamel / map
  • Pegatkeun sambungan Kindle Paperwhite anjeun tina komputer anjeun
  • Balikan deui alat (Menu, konfigurasi teras dina menu urang pencét restart)

Handap anjeun bakal mendakan léngkah dina basa inggris sakumaha anu dipendakan dina tutorial aslina sareng anu kami percanten pikeun ngadamel anu ieu dina basa Spanyol:

  • Sambungkeun PW kana komputer per USB
  • Dina USB-drive nyiptakeun file kosong / anyar kalayan nami: USE_ALT_FONTS
    jieun polder: fonts
  • Salin font anjeun dina biasa, kandel, miring, sareng kandel-miring kana karek
  • Fon / folder anu didamel
  • Pegatkeun sambungan PW tina USB
  • Balikan deui PW (menu-> setélan, teras menu-> restart)

Sakali prosés na réngsé sareng nalika mencét Aa, henteu ngan ukur sumber anu urang tambihan bakal muncul tapi sababaraha deui anu disumputkeun.

Sumber cai

Sumber pikeun anu kirang ngagagas dina mata pelajaran ieu, yén pastina kami seueur, tiasa dipendakan di Google atanapi contona upami anjeun nganggo sistem operasi Windows, dina folder Windows / font.

Ogé nalika kami parantos tiasa maca sareng nguji tutorial ieu henteu ngan ukur dianggo dina Kindle Paperwhite tapi ogé tiasa dianggo pikeun modél anu sanés, contona dina Kindle 4.

Inpormasi lengkep - Palajaran: Jailbreak Kindle 4

Sumber - mobileread.com


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fabian Pita Franco cenahna

    Henteu perlu jailbroken supados tiasa dianggo?

  2.   jona ∞ cenahna

    Nya, abdi henteu tiasa ngalakukeun éta.
    Naon ekstensi kedah file kosong?
    Kuring bakal bersyukur upami aya anu tiasa ngintunkeun kuring folder kanggo dilebetkeun kana akar, sareng sumber sareng sadayana ... upami henteu seueur teuing naroskeun, tangtosna.
    🙂

    1.    sab cenahna

      https://www.todoereaders.com/foros/archive/index.php/t-129.html
      Ti dinya anjeun tiasa kéngingkeunana, éta dipedar pisan

  3.   Sergio Molleda-Bohner cenahna

    Kuring nyobian ngalakukeunana tapi éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring ... Kuring ngalakukeun léngkah-léngkah sareng langkung seueur sumber anu muncul, anu sakumaha anu kuring kantos baca muncul sacara standar ... tapi henteu anu kuring hoyong unggah ... kuring nyiptakeun folder dina jandela kahiji anu némbongan sareng di jerona salah sahiji narasumber .. engké kuring lebetkeun aranjeunna tapi aranjeunna henteu muncul, Éta file .ttf… hal anu sanésna, kuring hoyong terang naon sumber aslina tina hurung , kumargi kuring kantos biasa sareng kuring hoyong ngulang deui .. aya anu tiasa ngabantosan?

  4.   Sergio Molleda-Bohner cenahna

    nalika nyarioskeun perkawis file..kumaha jinis file na? .. abdi nyiptakeun folder

  5.   KRISTIAN cenahna

    Folks, folder anu anjeun damel kedah dingaranan dina basa Inggris: "Font", janten tanpa tanda petik sahingga font anu anjeun tambahkeun bakal ditingalikeun dina Kindle!