VoiceView for Kindle mangrupikeun solusi aksés Amazon

Paperwhite Kindle

Salah sahiji rasa panasaran ti Kindle Oasis, nalika ngalangkungan sertifikasi FCC bulan kamari, nyaéta dina laporan éta jack pikeun headset muncul. Detil anu siga anu henteu aya artina mimitina sareng anu ngantunkeun keraguan nalika resmi ditepikeun.

Ayeuna, kalayan diluncurkeun aksésoris Kindle Audio Adapter, alesan pikeun sambungan éta kahartos. Aksésori ieu mawa téks pikeun biantara sareng anjeun anu parantos diperyogikeun ku seueur pangguna pikeun ngagaduhan pilihan éta dina Kindle Paperwhite, anu justru alat munggaran anu ditawarkeun fitur anyar ieu.

Aksésori anyar pikeun Kindle nyaéta Dongle USB anjeun tiasa sambungkeun kana port USB ti Kindle Paperwhite sahingga sambungkeun headset. Sakali nyambung, Pamilik Kindle tiasa nganggo Voiceview anu ngagaduhan kamampuan pikeun ngajalajah ménu dina Kindle sareng ngupingkeun ebook.

Adaptor audio anyar ieu mangrupikeun bagian tina bungkus kanggo mésér sasarengan anu Kindle Paperwhite sareng aksésorisna. Rencana Amazon nyaéta, sajaba ti ngaluncurkeun heula sareng Paperwhite, nyaéta nyandak kana modél Kindle anu sanés. Ieu ogé ngandung harti yén teu aya rencana pikeun nawiskeun jasa téks-ka-pidato tanpa fitur aksés ogé. Kalayan kecap séjén, anjeun moal tiasa nyambungkeun adaptor audio pikeun ngan ngupingkeun ebook anjeun.

Fitur anu sampurna pikeun anu ngagaduhan masalah visi sareng aranjeunna peryogi bantosan audio pikeun napigasi dina ménu sareng buku kabuka. Hiji titik dimana smartphone sareng tablet parantos ningkat pangalaman upami dibandingkeun sareng Kindle.

Janten cara kieu Amazon nawarkeun dukungan lengkep kana jenis aksés ieu pikeun pangguna anu ngagaduhan masalah visi.


2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mary cenahna

    Hai, abdi ngan ukur tiasa mendakan aksésori ieu dina amazon.com tapi pikeun biaya pengiriman, aranjeunna ngeusi kuring $ 30 kanggo ngintun ka Spanyol. Di amazon.es kuring henteu tiasa mendakanana, dimana kuring tiasa ngagaleuh éta aranjeunna henteu ngeusi batre kuring seueur biaya pengiriman? Hatur nuhun!

  2.   ronald alvarez cenahna

    Kuring parantos nyobian pembaruan tampilan sora sareng éta tiasa dianggo pisan. Abdi resep buku audio sareng ngagabungkeun bacaan sareng audio, anu kuring lakukeun dina sadaya téks anu sayogi. Kuring ogé resep Kindle sareng parantos percanten yén aranjeunna ngahutang fungsi ieu pikeun kami. Nanging, éta ngan ukur aya dina basa Inggris. Upami aya anu terang upami parantos tiasa gaduh pandangan sora dina basa Spanyol, kuring bakal ngahargaan pisan. Upami teu kitu, kuring kedah teras-terasan nganggo modeu anu kuring anggo, nyaéta, ngarobah téks kana file mp3 sareng ngagabungkeun sareng téks, sareng ngantosan masarakat di Amazon pikeun nyayogikeun vérsi Spanyol.