Tim redaksi

Todo eReaders nyaéta halaman wéb anu didirikeun taun 2012, nalika pamaca ebook henteu pati terkenal atanapi biasa sareng mangtaun-taun ieu janten rujukan dina dunya pamiarsa éléktronik. Halaman wéb dimana anjeun tiasa diinpokeun ngeunaan beja pangénggalna dina dunya eReaders, peluncuran merek-merek penting sapertos Amazon Kindle sareng Kobo sareng anu sanés anu kawéntar sapertos Bq, Likebook, jsb

Urang ngalengkepan eusina ku analisis alat panarjamah. Kami leres-leres nguji eReaders salami sababaraha minggu pikeun nyaritakeun pangalaman nyata maca kontinyu sareng masing-masing. Aya hal anu penting sapertos cengkraman sareng kagunaan nyaéta naon anu bakal ngahartikeun pangalaman maca anu saé sareng alat anu teu tiasa diitung upami anjeun ngan ukur ningali alatna sareng nahan sababaraha menit.

Kami percanten ka hareupna bacaan digital sareng eReaders salaku alat sareng pangrojong pikeun éta. Kami perhatosan kana sadaya berita sareng téknologi anyar anu dilebetkeun kana alat-alat dina pasaran.

Tim éditor Todo eReaders diwangun ku sakumpulan ahli dina eReaders sareng pamiarsa, alat sareng parangkat lunak anu aya hubunganana sareng bacaan. Upami anjeun ogé hoyong janten bagian tina tim, anjeun tiasa kirimkeun kami formulir ieu pikeun janten éditor.

Koordinator

  • Nacho Morato

    Abdi Project Manager di Blog Blog , gairah ngeunaan eReaders sareng bek penerbitan digital, tanpa hilap anu tradisional 😉 Kuring gaduh Kindle 4 sareng BQ Cervantes 2 sareng hoyong nyobian Sony PRST3

Éditor

  • Joaquin Garcia

    Tujuanana kuring ayeuna nyaéta ngahijikeun fiksi sareng téknologi ti saprak hirup kuring. Hasilna, panggunaan sareng kanyaho alat éléktronik sapertos E-Reader, anu ngamungkinkeun kuring terang seueur dunya anu sanés tanpa ninggalkeun bumi. Maca buku ngalangkungan alat ieu gampang pisan sareng nyaman, janten kuring henteu peryogi nanaon salain ti maca E-kualitas.

  • Miguel Hernandez

    Editor sareng analis geek. Pecinta gadget sareng téknologi. "Kuring pikir mungkin pikeun jalma normal milih anu luar biasa" - Elon Musk.

Tilas éditor

  • Villamandos

    Asturian, bangga ti Gijon janten pas. Insinyur Téknis cinta ka ereaders saprak aranjeunna kaluar. Kindle, Kobo, ... Abdi resep terang sareng nyobian buku-buku anu béda-béda, sabab sadayana benten sareng sadayana ngagaduhan seueur tawaran.

  • Manuel Ramirez

    Kusabab kuring mendakan Kindle PaperWhite parantos janten alat kuring pikeun maca sateuacan ngantepkeun dinten anu sanés. Éta ampir "fanatisme" kanggo eReaders kuring bakal nyobian mindahkeun ka Todo eReaders.