Tagus Iris, «premium» eReader énggal ti Casa del Libro

tagus-iris

Kamari urang nyarioskeun kumaha Onyx Boox ngamutahirkeun modél na ku téknologi Carta sareng kumaha modél éta tiasa dugi ka Spanyol. Janten dinten ayeuna kuring mikir ngeunaan ningali halaman wéb Casa del Libro, toko buku Spanyol anu dianggo sareng Onyx Boox upami aya anu énggal ... sareng upami aya.

Casa del Libro parantos ngical eReader ti kulawarga Tagus, anu katelah Tagus Iris, eReader anu ngagentos Tagus Tera sareng sanaos hargana, ciri na rada pikaresepeun.

Desain Tagus Iris sami sareng anu eReaders anu sanés, hal anu henteu sigana robih. Salian ti gaduh tombol tengah, Tagus Iris gaduh tombol sisi pikeun mindahkeun sareng ngahurungkeun halaman.

Hardware eReader ieu pikaresepeun tapi dipikaterang di luar wates urang. Prosesor na dual core dina 1,2 Ghz, prosesor anu gaduh 512 Mb ram sareng panyimpenan internal 8 Gb. Layarna ukuran 6 inci, éta tina tinta éléktronik tina mérek E-Ink sareng Téknologi hurup. Resolusi layar ieu 1024 x 758 piksel sareng 212 dpi. EReader ieu ngagaduhan tampilan lampu tapi teu ngagaduhan umpan balik taktil, nyaéta, urang moal tiasa nganggo ramo pikeun ngahurungkeun halaman.

Tagus Iris bakal ngijinkeun urang ngupingkeun buku audio atanapi gaduh ebook anu rata

Batré dina alat ieu gaduh kapasitas 3.000 mah anu pakait numutkeun Casa del Libro ka 8.000 halaman kabukti atanapi langkung ti sabulan otonomi upami urang henteu nganggo sambungan Wi-Fi anu kaleuleuwihi. Salaku tambahan, eReader ieu ngagaduhan kaluaran audio anu tiasa urang anggo pikeun ngadangukeun podcast atanapi audiobooks. Tapi hal anu paling saé pikeun alat ieu nyaéta sistem operasi na. Tagus Iris gaduh Android 4.2.2, pérsi lami tapi kuat tina Android anu bakal ngamungkinkeun anjeun nganggo eReader salaku alternatif anu hadé pikeun nyatet atanapi nyimpen agenda. Tanpa hilap yén urang tiasa masang jasa maca naon waé ku streaming atanapi aplikasi anu sanés.

Kalemahan alat ieu nyaéta harga na. Tagus Iris hargana 129,90 euro, harga tinggi upami urang ngémutan yén modél sanés sapertos Kobo Aura Edition 2 atanapi Kindle Paperwhite hargana langkung alit sareng layar sentuh résolusi langkung luhur. Janten sigana Tagus masih sanés pesaing anu tangguh pikeun budak lalaki gedé, sanaos upami pangguna milari anu langkung seueur tibatan maca ebook, Tagus Iris tiasa janten alternatif anu hadé. Naha anjeun henteu nyangka?


8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Su cenahna

    Halo Joaquín, minggu ieu ulang taun kuring sareng aranjeunna nembé masihan kuring Taurus Iris. Sabalikna tina naon anu anjeun carioskeun, kuring mastikeun yén anjeun tiasa ngaktipkeun halaman ku némpél layar. Sareng kuring ogé resep yén éta peka pisan pikeun kabaran. Sing salamet

    1.    ANGEL cenahna

      Alus wengi.
      Kuring milarian ereader anu tiasa maca pdf ogé. Aya naséhat? Abdi antara Tagus Iris 2017, Kobo Glo Hd, Kobo AuraEdiion 2 (kuring henteu mendakan bédana ageung antara duaan ieu) sareng Energy Sistem Pro HD.
      salam

  2.   Javi cenahna

    Kumaha kuring nyandak screenshot dina ebook tagus. ???

    hatur nuhun javier

  3.   lareca cenahna

    Malaikat, tipe gambar pdfs henteu "hébat" kanggo pamiarsa mana waé.
    Diantara anu kuring parantos tés, alat ONYX (anu TAGUS ayeuna ogé ONYX) nyaéta anu paling cocog sareng poko pdfs.

  4.   Mateo cenahna

    Hello:

    The Iris nyaéta tactile, kanyataanna ayeuna Casa del Libro henteu ngajual anu sanés tactile. Permata dina makuta bakal janten Da Vinci.

  5.   Sabina cenahna

    Kuring ngagaduhan Tagus Iris salami 2 minggu sareng urang kedah negeskeun pendapat Joaquín. Hiji-hijina hal anu dongéng jangkung nyaéta kapasitas batré: tanpa Wi-Fi hurung sareng tanpa lampu layar (anu biasana tiasa dianggo) éta bieu tiasa ngahurungkeun 1000 halaman - jauh tina 8000 anu dijanjikeun, anu nguciwakeun kuring sakedik. kumargi kuring ngagaleuh utamina kanggo ieu….

  6.   Maria cenahna

    Nya terus terang, kuring ambek ka Tagus.
    Abdi karaos robek.

    Sataun satengah ka pengker, aranjeunna mutuskeun nyingkirkeun modél Tagus Lux 2014 (aranjeunna parantos ngagaduhan modél énggal di pasar) nawiskeun tawaran anu teu kaéléhkeun (ngan ukur dina pendirian kasolvenan anu dipikaterang). Sanaos sababaraha koméntar, harga sareng manpaatna langkung ageung tina résiko, janten kuring ngagaleuh 2. Barina ogé, kuring biasana ngagunakeun tablet, sareng kuring ngan ukur hoyong maca hungkul buku. Kuring nyangka yén wifi bakal ngamungkinkeun kuring pikeun damel sareng awan pribadi kuring, supados henteu teras-terasan nyambung kana komputer. Nuju éta ...
    Salah sahijina henteu tahan sataun.
    Dinten anu sanésna aranjeunna masihan kuring panjelasan téknis anu pas, sareng ti kelas tilu anu intensif ka kulawarga kuring, kuring parantos nyimpulkeun kumaha layar anu teu aya anu némpél (salawasna dijaga) tiasa rusak. Kabeneran goréng. OKÉ teu aya masalah.
    Anu sanésna, sataun sareng sakedik, nganggo éta kalayan ati-ati pisan, sok nganggo kabel aslina, dina hiji dinten éta némbongan ku hiji pin kirang tina konektor, janten, éta janten panas pisan (kaduruk keuna) tétéla janten bahaya, sareng komputer henteu mikawanoh éta.

    Ngahubungan jasa Tagus tétéla janten odyssey, sareng sajabi ti éta, kuring salawasna "untung" ngahubungi jalma anu kirang atanapi henteu hoyong ngabéréskeun masalah éta, sareng kalayan kahadéan anu katingali ku teu aya na.
    Akhirna, saatos seueur paneken, kuring cukup untung pikeun komunikasi sareng jalma anu kompeten sareng nekad. Di sagigireun éta saé pisan. Kuring angkat ka tempat komérsial tempat kuring ngagaleuh, sareng di sana perlakuanana tétéla endah sareng teu kaéléhkeun.
    Aranjeunna ngirim anu maca ka Tagus.
    Ampir 40 dinten ka payun, aranjeunna ngawaler yén aranjeunna henteu ngalereskeunana sareng yén aranjeunna masihan artos deui, sabab henteu gaduh buku anu sami. Nyatana, anu coklat parantos didahar ku pangadegna, sanés Tagus, anu mangrupikeun anu ngagaduhan kawajiban gaduh alat cadang, tapi ...

    Umur aki Tagus, pikasieuneun. euweuh tahan.
    Kuring ngagaduhan Papyre anu munggaran, Sony anu masihan kuring langkung ti 5 taun maca anu saé, Inves, anu kuring henteu acan akur, sareng Tagus, anu sistem android na kawates pisan, anu ngan ukur tiasa nyiptakeun. masalah: solokan batréna dina heuap. Nalika nyoplokkeun Wi-Fi sahingga batréna sakedik, kusabab éta henteu tiasa masang apdet, anu sok dikaitkeun sareng nawiskeun bongbolongan dina buku buku, éta digantungkeun ku frékuénsi anu ngambek.
    Sareng sanaos sadayana, kalayan masalah maca buku anu dibeli di bumi tina buku, nuturkeun prosés anu lengkep.
    Teu tiasa masang aplikasi naon waé sapertos dropbox atanapi google drive. Nya, teu nanaon, kacuali gmail mah, ngarah aranjeunna tiasa ngirimkeun propaganda sareng sajabina.

    Anu maca sanés tablet. Tapi aranjeunna henteu netepkeun yén sambungan Wi-Fi kawatesanan dugi ka teu aya gunana kecuali balanja di Casa del Libro. Sareng éta ngagantung sababaraha frékuénsi.

    Kuring miharep yén dina modél énggal, masalah ieu parantos ningkat, sareng sahenteuna, anjeun, nyéépkeun artos dina alat dina kaayaan anu saé.

    Tapi kuring ngingetan yén Tagus teu maliré. Pelayanan purna penjualan. Goréng.
    Harga pamayaran henteu relevan dina hal ieu, sabab éta ogé dijual dina harga ritel normal di seueur perusahaan.
    Pabrikan naon waé ngagaduhan kawajiban pikeun ngajual tulisanana dina kaayaan sampurna. Sareng upami éta gagal, bebereskeun kakacowan, henteu paduli harga beuli.
    Sahenteuna tempat kuring mésér éta, aranjeunna nyobian milari jalan kaluar, sareng perjanjian éta saé pisan, sanaos kuring henteu yakin yén kuring bakal kéngingkeun solusi anu nyugemakeun: buku kuring parantos dibereskeun. Kusabab kurangna usaha, éta moal. Masalahna nyaéta Tagus teu maliré deui.

    Salam.

  7.   Luis Diaz bari cenahna

    Kuring parantos nganggo Tagus mangtaun-taun. Tagusiris anu pangahirna tahan kuring 28 bulan, sareng éta mangrupikeun produk tina parobihan anu sateuacanna aya dina garansi sareng leungit ku bumi. Bencana jasa purna jual
    Anu terakhirna, kuring henteu tiasa ngeusi batre atanapi nyambung kana komputer sabab konektor USB umum gagal.
    Hal hirup batréna éra Akhir-akhir ieu kuring tetep 300 pgs
    Kuring milari inpormasi pikeun ngarobih alat