SPC Dickens Light Pro - Alternatif murah anu saé [Analisis]

SPC masih ngan hiji deui pamaén dina pasar e-buku ieu nu sigana didahar nepi ku Amazon na Kobo kiwari yén BQ sagemblengna kaluar tina gambar. Ku sabab kitu, SPC mutuskeun pikeun ngeusian celah anu ditinggalkeun ku merek Spanyol ku hoyong nawiskeun produk anu langsung saingan tina segi nilai artos sareng saingan.

Kami ningali langkung jero ngeunaan SPC Dickens Light Pro anyar, alternatif anu mampu milik sareng seueur fitur tina rentang anu langkung luhur. Ku cara kieu, SPC knocks on panto pamaké buku éléktronik pikeun ngingetkeun aranjeunna yen masih aya alternatif saluareun leuwih biasa, urang nganalisis eta ku kituna anjeun bisa nyaho eta.

Bahan sareng desain

Dina hal bahan, SPC Dickens Light Pro ieu henteu jauh tina alternatif anu ditawarkeun ku Amazon, contona, kami ngagaduhan palastik matte hideung anu dina hal ieu gampang ngahindarkeun sidik, hal anu urang resep, sabab kami henteu kedah hariwang. keur terus meresihan alat. Pikeun éta, Dina tonggong éta runtuyan mikro-perforations nu mantuan duanana pikeun cekelan sarta pikeun ngabersihan alat, hal anu urang geus disebutkeun saméméhna. 

  • Dimensi: 169 x 113 x 9 mm
  • beurat: 191 gram

Kami ngagaduhan pigura handap anu luar biasa, di jerona aya tombol sentral anu nyandak urang langsung ka ménu ngamimitian antarbeungeut pangguna sareng jujur, kalayan ngémutan yén panel éta toél, sigana henteu peryogi teuing. Pikeun bagian handap aya tombol «kakuatan» nu, di sisi séjén, rada leutik, kaputusan design nu hese pikeun kuring tackle. Di sisi kénca tombol «kakuatan» kami mendakan slot pikeun kartu microSD sareng tungtungna port ngecas microUSB. Teu nyebut kitu, sagala jenis lalawanan ka cai atawa splashes, hal has produk dina rentang ieu. Upami teu kitu, produk kompak sareng ringan.

Mémori sareng konektipitas dasar

Bagian tina mémori internal 8 GB ieu SPC Dickens Light Pro, leuwih ti cukup pikeun pamaké baku, tapi urang kudu inget yen urang bisa dilegakeun memori ieu, kitu ogé interaksi jeung eusi eReader, ngaliwatan port kartu na. mikro SD. Sanaos ieu, ngarobih eusi henteu saderhana sapertos ngalangkungan port microUSB anu ngamungkinkeun urang ngalakukeun tanpa jinis parangkat lunak, éta saderhana sapertos nyered buku urang kana mémori internal sareng bakal dipidangkeun dina buku.

  • Format anu dirojong: EPUB, PDF, JPG, PNG, GIF, TXT, RTF, FB2, MOBI, CHM, DOC.

Dina aspék ieu urang teu boga masalah saprak urang malah bisa nempo PDFs salaku téks polos pikeun gampang berinteraksi sareng eta. Dina bagian ieu SPC Dickens Lampu Pro ogé digawé alatan henteuna program tedious atawa watesan pikeun maranéhanana anu ngan hayang runtah sababaraha menit ngawanohkeun buku maranéhanana kana buku éléktronik tur mimitian maca. hal anu kudu disyukuri dina waktos ieu.

Tampilan jeung panganteur pamaké

Kami gaduh panel tinta éléktronik (sigana dilakukeun ku Amazon) kalayan laju refresh anu stabil sareng adil sareng Kindle sareng Kobo dina harga anu sami. Pikeun bagian na, eta boga lampu kalawan genep tingkat inténsitas anu cukup dina waktos anu sareng urang malah bisa nyaluyukeun kahaneutan cahaya ieu, fungsionalitas nu beuki loba alat eReaders anu nambahkeun dina jalur jelas ditandaan ku Kobo saméméhna.

  • Resolusi: 1024 x 758 piksel
  • Kapadetan: Ngeunaan 300 piksel per inci

Antarbeungeut pangguna Éta bakal ngamungkinkeun urang nyaluyukeun tingkat ukuran font anu béda, ogé ngazum dina PDF, nyaluyukeun halaman, ngamangpaatkeun kamus sareng tangtosna maca sacara vertikal atanapi horisontal dina pamundut pangguna.

  • Manajemén perpustakaan ku polder
  • Sajarah file anu saé
  • Pilarian sareng markup dina téks

Sedengkeun pikeun panganteur pamaké ieu, tanpa jadi elaborate sakumaha kompetisi, SPC Dickens Lampu Pro ieu teu kakurangan fungsi utama.

Otonomi

SPC Dickens Light Pro ieu gaduh a Batré 1.500 mah nu cacad greatest persis beban ngaliwatan a port microUSB, Hiji titik négatip tempo peluncuran panganyarna tina produk jeung kanyataan yén USB-C geus mangrupa standar industri. Sanajan kitu, ngan leuwih dua jam pikeun ngeusi batre pinuh sarta nepi ka 30 poé otonomi gumantung kana pamakéan, inténsitas cahaya sareng setelan. Dina hal ieu, 20 dinten otonomi dihontal kalayan gampang daulat. Kami henteu gaduh, kusabab alesan anu jelas, naon waé jinis ngecas nirkabel sareng adaptor kakuatan henteu kalebet dina bungkusan.

Panutup "gratis", pilihan anu saé

Sababaraha kali kalawan eReaders eta kajadian ka urang salaku kalawan handphone, urang kudu meuli panutup, utamana lamun eReaders ieu bade dipaké pikeun leumpang di jalan, utamana ngajaga layar. Kuring sok nyarankeun yén anjeun henteu mésér panutup upami anjeun badé maca ngan di bumi, tapi upami anjeun badé ngaluarkeun éta ampir wajib.

Dina titik ieu, SPC Dickens Light Pro kalebet kasus kaku dina tonggong anu karasaeun sarung tangan, dipirig ku panutup magnetisasi kulit simile anu suksés, anu bieu pisan mangaruhan beurat alat sareng cukup nyaman. Langkung seueur merek kedah mertimbangkeun kalebet panutup alit ieu, anu biaya produksina kedah minimal, kalayan bungkusan produk nyiptakeun pangalaman lengkep anu ngamungkinkeun urang, sapertos dina kasus SPC Dickens Light Pro ieu, pikeun langsung mikaresep alat. tanpa kudu nyieun deui purchases.

Pendapat editor

Dina titik ieu kami nyanghareupan SPC Dickens Light Pro, alat anu umumna gaduh sakedik saham online (urang ngabayangkeun yén kusabab jumlah penjualan anu luhur) sareng anu ditawarkeun dina harga 129,90 euro dina ramatloka resmi SPC kalawan bebas pengiriman barang kaasup. Dimana aranjeunna gaduh saham di Amazon nawiskeun harga sakitar 115,00 euro, janten kami nyarankeun yén anjeun jelas milih titik jual ieu.

Lamun hayang kabur biasa na buleud kaluar pangalaman jeung panutup kaasup na, Anjeun gaduh sakabeh fitur tina pertengahan rentang, nambahkeun panganteur pamaké lightweight sarta kamungkinan ngatur perpustakaan anjeun tanpa watesan dina harga pasar.

Dickens Lampu Pro
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
129,90
  • 80%

  • Dickens Lampu Pro
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • layar
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • neundeun
    Penerbit: 70%
  • Hirup Batré
    Penerbit: 80%
  • Iluminación
    Penerbit: 85%
  • Format dirojong
    Penerbit: 95%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • harga
    Penerbit: 80%
  • usability
    Penerbit: 90%
  • Ékosistem
    Penerbit: 75%

Pro sareng kontra

Naros

  • Dicakup kaasup
  • Gampang dianggo sareng perpustakaan
  • ciri umum alus

Kontra

  • panempatan tombol puzzles kuring
  • rengse Improvable

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.