Scribd ngawatesan jumlah ebook anu tiasa dibaca sabulan

Scribd

Scribd parantos ngarobih modél bisnis na deui sareng ayeuna pamiarsa mangrupikeun anu bakal ngalaman sababaraha parobihan ieu sabagian. Kusabab Maret, palanggan aranjeunna bakal kéngingkeun kiridit anu bakal ngamungkinkeun aranjeunna maca sahenteuna tilu ebook sareng hiji buku audio unggal bulan ti perpustakaan anu dipiboga ku Scribd, sanaos aranjeunna masih tiasa maca sajumlah buku anu teu kawates tina Scribds Selects, pilihan anu diputer sareng sadaya jinis judul.

Trip Adler, CEO Scribd, nyatakeun yén perusahaan mutuskeun pikeun ngalakukeun parobihan saatos diajar umpan balik anu ditampi ku pangguna jasa na. Aranjeunna sadar yén data nunjukkeun éta 97 persén palanggan anjeun maca kirang tina tilu buku per bulan, sareng yén parobihan ieu moal mangaruhan négatip pangalaman anu didapat ku palayanan anjeun.

Format langganan anu teu terbatas pikeun ebooks sanés modél bisnis anu layak sareng sababaraha perusahaan di sektor anu ilubiung kedah nutup panto na. Entitle sareng Tiram ngahontal ratusan jutaan dolar dina bisnisna, tapi aranjeunna henteu tiasa ngajantenkeun modél bisnis éta bener-bener produktif.

Justru industri éta sorangan anu nyatakeun dina sababaraha kali yén sistem ayeuna rusak. Tom Weldon nyalira, CEO Random House, nyarios: "urang gaduh dua masalah kalayan langganan. Kami henteu yakin yén ieu anu dipikahoyong ku pamiarsa. Teu aya kahoyong dina pipikiran anu maca pikeun "ngonsumsi naon waé anu dialungkeun ka anjeunna." Dina musik atanapi pilem anjeun hoyong gaduh 10.000 lagu, tapi saur anjeun henteu hoyong 10.000 buku.»

Éta Scribd nyalira anu kedah naekeun investasi janten $ 72 juta langkung seueur dina taun-taun samemehna tetep perusahaan ngambang. Aranjeunna kedah mayar penerbit sanajan pamiarsa nyéépkeun 10 persén tina naon anu dimaksud ebook, sedengkeun Scribd ngagaduhan luka kabuka anu artosna perdarahan henteu lirén. Janten anjeun tiasa ngartos watesan dina buku anu tiasa dibaca bulanan.


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   anime cenahna

    Scibd bakal dipareuman, kitu ogé saha waé anu terang-terangan nyoba ngamangpaatkeun jalma