Pubu ngaluncurkeun Pubbook e-Reader kalayan 7.8″ sareng e-Ink

Pubbook Pub

Pubu mangrupikeun platform e-book anu kasohor di Taiwan. Ayeuna, pausahaan ieu ogé geus dibere e-Reader anjeun sorangan atanapi pamaca buku éléktronik. Ieu disebut Pubbook sarta alat kompak, kalawan hurup-tipe layar e-Ink, ukuran panel 7.8 inci sarta resolusi 300 PPI atawa titik per inci, nu rada alus. Pausahaan sorangan ngajamin yén kalayan panel touch ieu ngajadikeun éta idéal pikeun maca téks sareng ogé eusi anu beunghar ku grafik, sapertos komik atanapi manga.

Pubu assured ogé yén éta nawarkeun hiji laju Anyarkeun luhur ti alat competing séjén, sarta ngidinan adjustment -na pikeun milih hiji nu pangalusna cocog Anjeun. Salaku tambahan, layar ogé nawiskeun cahaya anu haneut sareng tiis dumasar kana kahoyong anjeun, pikeun pangalaman bacaan anu langkung saé.

Di sisi anu sanésna, henteu ngan ukur layar anu katingali. Ogé finish na, kalawan a chassis logam kalawan panutup tukang kaca frosted, ngamungkinkeun sensasi touch pisan pikaresepeun tur gampang pikeun nahan. Sajaba ti éta, sidik moal ditandaan, sakumaha dina surfaces séjén, jadi e-Reader bakal salawasna tetep bersih sepanjang waktos. Éta ogé nyorot bezels maranéhanana, nu pisan ipis. Sadaya struktur ieu dihontal tanpa nambahan beurat tambahan, sabab beuratna ngan 270 gram. Rincian ngeunaan Pubu pikeun Pubbook anjeun nyaéta yén éta kalebet wadah kulit anu pinter anu anjeun tiasa nempatkeun Pubbook anjeun dina sayaga atanapi hudangkeun pikeun dibaca ngan ukur ku ngalipet atanapi mukakeunana. Malah bisa dipaké salaku stand jadi Pubbook nangtung nangtung jadi Anjeun bisa maca hands-free.

Tur upami Anjeun salah pikir éta sakabéh, handapeun chassis ieu sareng finish geulis hides hardware hébat anu masihan kakuatan, ketangkasan sareng otonomi anu diperyogikeun pikeun pamaca ebook ieu:

  • processor QuadCore 1.8 Ghz basis ARM.
  • 2 GB RAM.
  • 64 GB panyimpenan internal pikeun nyimpen sadaya ebook anjeun.
  • 3000 mAh batré Li-Ion pikeun rentang nepi ka dua minggu.
  • Port USB-C pikeun ngecas sareng pangiriman data.
  • Wi-Fi sareng konektipitas Bluetooth.
  • Kamampuhan ngagunakeun headphone pikeun ngadangukeun buku audio.

Pubbook ayeuna tiasa dicadangkeun di situs wéb perusahaan pikeun 7.490NT (dolar Taiwan, sarua jeung €232,83)


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.