Poéna Blackfriday pikeun ereaders, ebooks sareng buku

Urang sadayana parantos terang Jumaah Hideung sareng minggu jual edan payun. Taun kamari urang nyebarkeun tawaran anu urang anggap pikaresepeun (ereaders, ebooks and buku) ngalangkungan jaringan sosial atanapi ngalangkungan hiji tulisan. Tapi kumargi sadayana ieu leungit, kami nganggap yén taun ieu langkung saé ngadamel tulisan sareng ngapdet sapanjang minggu, janten janten tempat konsultasi pikeun ningali berita sareng tawaran anu kami mendakan.

Kami bakal angkat eReaders, ebooks, buku sareng tablet. Hayu, naon waé anu urang tingali pikaresepeun di dieu urang bakal ninggalkeun éta. Sagala anu dipikaresep ku anu resep maca. Upami anjeun terang ngeunaan tawaran anjeun tiasa nyanggakeun salaku koméntar, pastina seueur pamiarsa bakal ngahargaan éta.

Masih henteu seueur. Tapi tetep tautan anu bakal kami perbarui sareng anjeun kedah néwak tawaran flash 😉

asup link ieu pikeun ningali poéna Hideung Jumaah anu pangsaéna dina Kindle sareng eReaders

EReaders Nawarkeun

Taun kamari aya penjualan ageung dina Kindle Paperwhite, taun ayeuna urang ngantosan. Dina waktos ayeuna aya Tagus Iris

Nawarkeun Tablet

Ebook nawiskeun

Éta mangrupikeun tawaran umum dimana anjeun tiasa mendakan sajumlah ageung judul sareng pilih upami anjeun resep

Ebook anu kami nyarankeun

Bagéan ieu didaptarkeun pikeun nyarankeun buku ebook anu dijual sareng anu kami resep, dipikaterang atanapi parantos nyarios hususna ka kami sareng kami nganggap éta tawar-menawar.

Poéna buku

Bantosan kami ku nyéépkeun tawaran anu pikaresepeun dina koméntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.