Papyre 6.S Alex, alat révolusionér

Papyre 6.S Alex de Grammata

Panginten buku éléktronik anu paling répolusionér sareng panasaran anu tiasa urang mendakan di pasar nyaéta Papyre 6.S Alex dikembangkeun sareng dipasarkeun ku perusahaan Spanyol Grammata anu ngagaduhan kakhususan gaduh dua layar. Hiji kanggo tinta éléktronik dimana urang tiasa maca ebook kami sareng jinis LCD anu sanés anu ngamungkinkeun kami pikeun internetan, ningali poto atanapi bahkan pilem.

Alat ieu diluncurkeun kalayan harepan anu luhur pikeun narik para pangguna anu milari hibrid antara tablet sareng e-book tapi éta henteu kantos nohonan ekspektasi sareng penjualan na parantos lemah pisan, bahkan ayeuna nalika hargana parantos turun diturunkeun.

Upami urang gancang ningali kana ciri utami na urang tiasa sadar yén urang nyanghareupan parangkat tengah-tengah tarik tinggi tapi ku masalah anu hébat, anu panginten janten panyabab anu henteu hasil dina pasar.

Fitur utama Papyre 6.S Alex nyaéta:

  • ukuran: 22,5x12x1 séntiméter
  • beurat: 310 gram
  • layar: Éta ngagaduhan dua layar, salah sahiji tinta éléktronik kalayan 16 tingkat abu kalayan résolusi 600 × 800 piksel sareng LCD 3.5 inci anu sanés, résolusi 320 × 480, kalayan warna 16-bit sareng lengkep taktil.
  • memori internal: 2 Gigs, dilegakeun ngalangkungan kartu microSD
  • processor: Monahan PXA303 624Mhz
  • batre: 3.7V 1.530mAh Li-Polimér
  • format dirojong: PDF, ePUB, FB2, TXT, HTML, MP3, MIDI, WAV, JPEG, GIF, BMP, PNG, MPEG2 / 4, 3GPP, FLV
  • Payil nganggo DRM: Adobe Digital Edition
  • Conectividad: Éta ngagaduhan konektipitas WiFi
  • sistem operasi: Android 1.5

Sanaos parangkat révolusionér sareng naha henteu nyarios rada aneh hatur nuhun ka Papyre 6.S Alex Anjeun tiasa ngalakukeun tindakan anu henteu tiasa dilakukeun ku e-book anu sanés. Salaku conto, salah sahiji kagunaan menarik tina dua layar nyaéta nalika milari naon waé dina Internét kumargi urang tiasa milarian dina layar sentuh sareng kirimkeun ka layar tinta éléktronik pikeun maca éta bari teu bosen panon urang. Conto anu hadé pikeun ngagunakeun layar kadua nyaéta nyandak catetan gancang, gampang sareng luhur sadayana tanpa kedah lirén maca atanapi ngaleungitkeun panon anjeun tina ebook anu urang baca.

El Harga Papyre 6.S Alex pasti salah sahiji poin positip tina alat ieu kumargi éta parantos seueur dikirangan ti alat anu dimimiti na sareng ayeuna tiasa dipésér dina halaman wéb resmi Grammata kalayan harga euro 99, anu ngajantenkeun alat anu pikaresepeun pisan.

Éta upami anjeun diajar sagala ciri na kalayan saé pisan, awas beurat na sareng khususna pikir pisan upami alat ieu leres-leres anu anjeun milari, kadang hibrida sigana solusi anu saé tapi jarang pisan aranjeunna ningal saha waé anu bahagia kusabab tungtungna anjeun bakal teu gaduh e-book, sanés tablet.

Inpormasi lengkep - Tinjauan: Papyre 601, pilihan anu teu dikenal

Sumber - grammata.es


3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ernesto cenahna

    Naha nook Amérika narik modél anu sami kusabab kurang penjualan?

    1.    Villamandos cenahna

      Upami anjeun dipiceun sareng jalur Papyre 6.S Alex ieu tiasa sami sanaos éta mangrupikeun alat anu saé

  2.   FELIPE ISIDRO TARRUELLA cenahna

    Sareng Abdi Luluskeun Ramo Ngalangkungan Témbong JEUNG TÉNTONG SORA ONGKANG ION SÉNÉNÉT HENTEU AYA NU BISA NGOMÉNGAR JEUNG NGOBAT TANGKAP Pikeun NGASUKKEUN BUKU ANJEUN. Naon anu kuring bisa laksanakeun.