Panulis janten jutawan ngajual buku na ngalangkungan Amazon

buku

Pasti upami kuring nyarios sareng anjeun ngeunaan Mark Dawson Salaku salah sahiji panulis anu kawéntar jaman ayeuna, pastina henteu saé akrabna sareng anjeun bahkan henteu terang kumaha nyaritakeun salah sahiji bukuna. Nanging, tong hariwang, sareng panulis ieu henteu acan kawéntar ku bukuna atanapi kanggo penghargaan anu parantos ditampi, tapi pikeun anu béda pisan.

Dawson parantos dikenal di sakumna dunya dina sababaraha dinten terakhir ku ngumumkeun éta parantos ngahontal panghasilan $ 400.000 dina sataun kamari, pikeun penjualan buku-bukuna dina format digital ngalangkungan Amazon.

Tanpa diragukeun, ieu mangrupikeun prestasi anu penting pisan, komo deui upami urang émut yén urang henteu hubungan sareng panulis anu kawéntar dunya. Tangtosna, urang nyanghareupan monster Internét otentik anu, salian ti terang cara nyerat, terang kumaha ngawasaan jaringan jaringan pikeun kéngingkeun manpaat ageung tina éta.

Kemenangan Mark Dawson kalolobaanana alatan karyana sorangan, henteu ngan ukur nyerat, tapi terang kumaha milarian artos. Pikeun ngamajukeun bukuna anjeunna parantos nganggo téknik anu béda-béda diantarana nyaéta Iklan mayar Facebook, promosi email atanapi nyetak sababaraha bukuna dina format kertas, pikeun masihan aranjeunna dikenal sareng dikenal.

Naha langkung nguntungkeun pikeun ngajual ebook ngalangkungan Amazon?

Dina jaman ayeuna, penjualan buku dina format kertas tradisional terus murag sareng tanpa ragu sigana yén penjualan ebook ngaliwatan Amazon janten cara pikeun dikenal pikeun seueur panulis sareng pikeun milarian artos, kadang saé pisan dina kasus Dawson, pikeun anu sanés.

Gumantung kana naha anjeun panulis terkenal atanapi muhrim saderhana, ngajual buku dina format digital ngalangkungan Amazon tiasa nguntungkeun pisan. Jelas yén pikeun jalma sapertos Vargas Lllosa éta moal nguntungkeun pikeun ngajual ebook pikeun Amazon, tapi éta bakal nguntungkeun pikeun Mark Dawson, anu salian ti nyeratna terang kumaha ngagunakeun jaringan jaringan pikeun kapentinganna sareng saha anu nyobian ngajantenkeun dirina dikenal dina dunya sastra.

Pendapat sacara bébas

Amazon janten landasan penting pikeun seueur panulis anu mimiti ngaléngkah dina dunya pustaka. Nanging, henteu sadayana sigana saderhana sareng murah sapertos sigana sareng Mark Markson moal gampang sareng di luhur sadayana murah pikeun hasil di Amazon sareng ngumpulkeun $ 400.000.

Upami anjeun panulis milari kajayaan munggaran anjeun, diajar kumaha ngagunakeun Amazon pikeun kapentingan anjeun nyalira, Tapi di luhur sadayana anjeunna damel seueur sareng unggal dinten.

Naha saur anjeun Amazon masa depan pikeun kaseueuran panulis novice?.


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Julian Vazquez cenahna

    Dina jaman digital sapertos urang, dina sababaraha taun urang bakal lirén nganggo format kertas anu nyeri pisan ka bumi indung urang