Pangguna Amazon Perdana bakal ngagaduhan aksés gratis ka Audible

karungu

Henteu kedah disebatkeun yén di Amérika Serikat sareng di bagian sanés dunya buku audio na ngembang éksponénsial janten langkung suksés tibatan ebook atanapi éta buku éta sorangan. Perusahaan henteu asing dina kaayaan ieu sareng bahkan kirang Amazon.

Perusahaan Bezos parantos hoyong ngamanpaatkeun tarikan ieu sareng henteu ngan ukur promosi jasa Audible na tapi ogé ngagabungkeun sareng jasa sanés anu parantos dipiboga, sapertos Amazon Prime anu kawéntar. Maka, nembé diumumkeun kasadiaan Audible pikeun anggota Amazon Prime.

Coba Audible gratis salami 3 bulan tina tautan anu kami tinggalkeun anjeun

Audible bakal janten bagian tina Amazon Prime sanaos sanés sadayana jasa

Tawaran ieu dimaksudkeun pikeun narik pelanggan Amazon kana jasa Amazon Perdana, tapi sigana maksudna bakal dua kali kusabab henteu sadayana jasa Audible ditawarkeun tapi bagian na. Janten langkung pas anjeun tiasa ngaraos Saluran anu Kadéngé, bagian anu pangguna tiasa mendakan potongan buku audio, buku audio klasik, audio tulisan tina koran anu paling penting, jst ... Hayu, upami anjeun salah sahiji klien Audible, anjeun moal kaleungitan nanaon. Pangguna Amazon Perdana moal gaduh deui kaistiméwaan tibatan pangguna anu tiasa Didangu dina layanan Audible.

Kaleresan nyaéta sanaos Amazon keukeuh nawiskeun kami Amazon Prime na, éta ngeusian éta kalayan seueur jasa anu janten beuki pikaresepeun pikeun janten anggota Amazon Perdana. Ayeuna mah ngan ukur Anggota Amazon Perdana resep ngiringan gratis aranjeunna ogé resep musik sareng pilem gratis, conto ebook, sareng ayeuna kamampuan ngupingkeun buku audio. Sadayana pikeun harga anu sami, $ 99 sataun, harga anu nguntungkeun upami anjeun ngupingkeun musik atanapi ngadamel seueur pameseran ngalangkungan Amazon.

Ogé ayeuna anjeun tiasa nyandak kauntungan tina promosi sareng cobian Audible gratis salami 3 bulan. Henteu goréng, hah?


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.