Apple eReader

Apple mangrupikeun merek anu kasohor pisan di dunya téknologi, sareng tolok ukur pikeun seueur. Sanajan kitu, lamun Anjeun keur pilari model Apple eReader, Kabeneran aya nu urang gaduh warta goréng pikeun anjeun: aranjeunna teu aya dina momen. Nanging, anjeun gaduh sababaraha alternatif anu pikaresepeun anu anjeun kedah terang.

iPad salaku eReader: kaunggulan jeung kalemahan

Sateuacan milih a iPad salaku pamaca eBook anjeun atanapi milih eReader, Hadé pisan mun éta nyaho heula kaunggulan jeung kalemahan unggal pilihan. Janten anjeun tiasa milih kalayan kriteria anu langkung saé pilihan anu pas pikeun anjeun:

Kaunggulan jeung kalemahan ngagunakeun iPad pikeun maca

keunggulan ipad

Mimitina teh kauntungan ngalakukeunana:

  • Aranjeunna ngidinan Anjeun pikeun masang rupa-rupa aktip tur video kaulinan, ngarah henteu ngan mangpaat pikeun bacaan.
  • Ieu ogé ngamungkinkeun anjeun masang langkung seueur jinis aplikasi toko sareng plugins sanés, sapertos Kaliber pikeun ngatur ebook anjeun. Salaku tambahan, anjeun bakal tiasa milih antara Kobo Store, Kindle, sareng sajabana, ogé pikeun buku audio sapertos Audible, Storytel, Sonora, jsb.
  • Aranjeunna mibanda kinerja luhur.
  • Aranjeunna ngamungkinkeun kalenturan anu langkung ageung dina hal konfigurasi sareng pangaluyuan.
  • Biasana aranjeunna gaduh kapasitas panyimpen langkung seueur.
  • Aranjeunna ngidinan nambahkeun périferal kayaning kibor éksternal, jsb.

Di sisi séjén, kalemahan Aranjeunna:

  • Layar Rétina masih mangrupa panel LCD IPS LED, ku kituna bakal ngahasilkeun leuwih ngarareunah tur kacapean panon nalika maca. Sareng éta henteu nawiskeun seueur pangalaman sapertos maca dina kertas.
  • Hargana langkung luhur.
  • batréna bakal solokan gancang, saprak panels LED henteu sakumaha efisien sakumaha e-Ink.
  • Mangpaat hirup biasana leuwih pondok.

Kaunggulan jeung kalemahan tina eReader maca

kaunggulan ereader badag

diantara nu kauntungan eReader versus iPad nyaéta:

  • Mibanda layar e-Ink, nu mantuan pikeun nawarkeun pangalaman visual tanpa ngarareunah tur kalawan kirang kacapean panon, sarupa jeung maca dina kertas.
  • Éta langkung éfisién énergi, janten batréna bakal salami sababaraha minggu sareng sanés jam.
  • Aranjeunna condong jadi leuwih kompak tur torek.
  • Aranjeunna gaduh lampu kalayan panyesuaian kahaneutan sareng kacaangan pikeun adaptasi sareng sadaya kaayaan.
  • Sababaraha gaduh panyalindungan IPX8, anu ngajantenkeun aranjeunna beuleum dina cai tanpa ngalaman karusakan.
  • Aranjeunna langkung mirah.

nu kalemahan ngalakukeunana:

  • Éta idéal pikeun bacaan, tapi teu keur tugas séjén. Maksudna, aranjeunna pohara kawates.
  • Aranjeunna teu gaduh seueur serbaguna nalika milih toko buku anu anjeun pikahoyong atanapi formatna.

Pondokna, anjeun tiasa nganggo Apple iPad pikeun maca, tapi upami anjeun maca biasa, anu pangsaéna nyaéta eReader.

Alternatif pikeun iPad maca eBooks

Minangka alternatif pikeun iPad pikeun maca, kami nyarankeun pilihan ieu:

PocketBook InkPad Warna

PocketBook InkPad Color mangrupikeun salah sahiji ti saeutik model anu aya di pasar anu ngagaduhan layar warna e-Ink, anu tiasa nikmati rentang dugi ka 4096 warna anu béda pikeun ningali ilustrasi buku sareng komik karesep anjeun dina warna pinuh. Salian mangrupa salah sahiji merek pangalusna, éta kudu dicatet yén modél ieu boga 16 GB memori internal, layar 7.8 inci, lampu hareup adjustable, WiFi, Bluetooth, jeung kapasitas audiobooks.

MeeBook E-Reader P78 Pro

Alternatif salajengna pikeun iPad tiasa janten MeeBook e-Reader P78 Pro ieu. Alat sareng layar e-Ink Carta 7.8 inci sareng résolusi 300 dpi, tiasa nyerat, buku audio, WiFi, suhu sareng kacaangan cahaya anu tiasa disaluyukeun, QuadCore SoC, 3GB RAM, 32GB panyimpenan internal sareng Android 11, janten sapertos hibrida antara tablet sareng eReader, kéngingkeun anu pangsaéna tina dua dunya. 

Onyx BOOX Catetan Air2 Ditambah

Onyx BOOX Note Air2 Plus mangrupikeun kaajaiban hébat anu aya di pasar. Hibrid séjén antara tablet Android 11 sareng eReader. Kalayan layar e-Ink 10.3 inci, pensil Pen Plus pikeun nyerat, 4GB RAM, CPU anu kuat, panyimpenan internal 64GB, WiFi, Bluetooth sareng USB OTG, ogé gaduh seueur aplikasi berkat Google Play.

Kindle Scribe Bundle

Tungtungna, urang ogé gaduh Amazon Kindle Scribe. Salah sahiji modél anu paling laris, kalayan sagala poténsi Kindle Store, Kindle Unlimited, layar e-Ink 10.2 inci sareng 300 dpi, dugi ka 32 GB panyimpenan internal, sareng kamampuan nyerat nganggo stylus anu kalebet.

Naon ari Apple Books?

Apple Books, baheulana katelah iBooks, mangrupikeun aplikasi maca sareng neundeun eBook. dikembangkeun ku Apple. Ieu diumumkeun dina 2010 pikeun alat iPad, tur ayeuna oge sadia pikeun iPhone jeung iPod Toél saprak 2010. Produk ieu ngan sadia pikeun konsumén di Amérika Serikat, ku kituna bakal boga watesan pikeun pamakéan di luar wewengkon Amérika.

Aplikasi ieu ngagaduhan seueur eusi bacaan, utamina dina format EPUB, sanajan ogé ngarojong nambahkeun EPUB jeung PDF ku nyingkronkeun tina iTunes. Sareng, diantara kamampuan anu sanés, éta ogé nyorot yén Apple Books ngamungkinkeun eusi dibaca nyaring berkat téknologi VoiceOver, janten sapertos gaduh buku audio.

Naon format eBook anu dibaca iPad?

pamaca apel

Nya, kabeneran nyaéta yén iPad tiasa maca ampir kabéh format sadia, Kusabab anjeun ngan ukur kedah gaduh aplikasi anu leres pikeun maca unggal format. Contona, anjeun tiasa nganggo format asli Amazon sareng aplikasi Kindle, atanapi pasang aplikasi Kobo pikeun format anu sanés ieu, atanapi panginten nganggo aplikasi Kaliber pikeun ngatur ebook anjeun atanapi ngalakukeun konvérsi. Anjeun malah bakal mendakan seueur pamaca tina format sapertos PDF, perpustakaan buku audio sareng seueur deui tina App Store.

Dimana meuli iPad mirah

Tungtungna anjeun kedah terang dimana Anjeun bisa meuli iPad mirah jeung alternatif na, sareng dina hal ieu kami nyarankeun toko di handap ieu:

Amazon

Platform Amérika ngagaduhan seueur model pikeun dipilih sareng kalayan harga anu saé. Situs wéb ieu ogé gaduh garansi pameseran sareng pamulangan maksimal, ogé palayanan palanggan anu saé, pamayaran anu aman, sareng kauntungan ekslusif pikeun konsumén Perdana.

mediamarkt

Ranté toko téknologi Jerman ogé ngagaduhan eReaders sareng iPads kalayan harga anu saé. Ieu mangrupikeun tempat anu dipercaya dimana anjeun tiasa ngagaleuh produk-produk ieu tina situs wébna supados aranjeunna tiasa ngirim ka bumi anjeun sareng ti mana-mana tempat penjualan anu paling caket.

Komponén PC

PCComponentes ti Murcia oge tempat alus a manggihan téhnologi kalawan harga pangalusna, kalawan layanan palanggan alus, kaamanan jeung jaminan. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngandelkeun kiriman produk anu gancang pisan, sareng rupa-rupana ageung.

Mahkamah Inggris

ECI mangrupikeun ranté penjualan Spanyol anu ogé ngagaduhan bagian téknologi dimana anjeun tiasa mendakan eReaders sareng iPads. Hargana sanés panghandapna, tapi anjeun tiasa ngamangpaatkeun diskon sapertos penjualan atanapi Technoprices pikeun mésér produk anu langkung mirah. Sareng éta ngadukung modalitas pameseran online sareng pameseran.

Carrefour

Tungtungna, Carrefour Perancis ogé ngamungkinkeun anjeun mésér ti situs wéb na kanggo pangiriman bumi atanapi angkat ka pusat penjualan anu paling caket. Dina sagala hal, rupa-rupa henteu saluhur dina kasus anu sanés, sareng éta ogé henteu gaduh harga anu pangsaéna.