Naon anu bakal janten eReaders anu bakal muncul dina 2018 ieu?

Gambar seueur eReaders sareng seueur ebooks

Sababaraha dinten ka pengker kami parantos ngamimitian bulan kalima 2018 sareng dugi ka ayeuna, peluncuran eReader énggal henteu seueur atanapi populér pisan. Merek utama di séktor teu acan masihan koméntar kana alatna sareng dugi ka ayeuna ngan ukur dua alat énggal anu ditepikeun, anu henteu tiasa dipésér. Ieu henteu hartosna yén mérek ageung parantos ninggali eReader tapi aranjeunna nyiapkeun alat-alat anyar anu bakal diluncurkeun sapanjang taun ieu ku cara anu ampir unik sareng ekslusif.

Alat anu parantos ditepikeun dugi ka ayeuna nyaéta SonyDPT-CP1 sareng eOnebook. Alat-alat ieu mangrupikeun eReaders layar ageung. Sareng sigana éta layar ageung bakal janten fitur anu bakal nandaan sékrési eReaders anu bakal datang. Salajengna urang badé ngadamel tinjauan peluncuran eReaders anu bakal diluncurkeun atanapi dipiharep bakal diluncurkeun salami 2018 ieu.

Anu mimiti disebat InkBook Teu aya watesna. Alat ieu milik perusahaan InkBook, populér salami mangtaun-taun ieu pikeun damel sareng alat-alat anu langkung ti layar 6 "ogé téknologi anyar. Dina hal ieu urang nyarioskeun InkBook Infinity, eReader kalayan layar 10,3 "kalayan téknologi Carta.

EReader bakal gaduh lampu payun sareng layar rampa. Disebutkeun yén alat ieu bakal diluncurkeun ku 1 Gb mémori ram, batréna 3.000 mAh sareng port USB-C pikeun nyambungkeun alat ieu sareng alat sanés sapertos komputer atanapi laptop. Prosesor eReader ieu bakal janten i.MX6SL dina 1 Ghz sanaos éta mangrupikeun hal anu henteu acan dikonfirmasi. Harga sareng tanggal peluncuran mangrupikeun dua aspek anu kami henteu terang ogé, tapi upami urang tumut kana arah InkBook, alatna henteu tiasa ngaleuwihan € 300.

Onyx Boox Nova

Perusahaan Onyx Boox mangrupikeun perusahaan paling aktif nalika ngeunaan modél peluncuran. Kami nembé ningali eReader kalayan layar ageung sareng diperkirakeun modél anyar bakal diluncurkeun salami 2018. Khususna, urang terang opat modél: Onyx Boox Nova, Onyx Boox Note S, Skor e-Music Onyx Boox, sareng Onyx Boox Poke. Anu terakhir ngagaduhan layar 6 ”sedengkeun sésana gaduh layar ageung.

Anu paling luar biasa pikeun kuring nyaéta Onyx Boox Nova, alat anu bakal gaduh layar 7,8 inci kalayan memori 1 Gb ram sareng Android 6 salaku sistem operasi. EReader bakal gaduh layar mangsi éléktronik nganggo téknologi Carta, Wi-Fi sareng Bluetooth. Catetan S sareng Skor e-Musik bakal ngahontal 10 ", kalayan anu khusus pikeun catetan-catetan (Catetan S) sareng anu sanésna dina dunya musik (Skor e-Musik). Sadaya modél bakal ngagaduhan Android 6, pérsi anu cukup anyar anu bakal ngajantenkeun seueur aplikasi smartphone dianggo dina alat-alat ieu, sapertos Evernote, Google Calendar atanapi Google Docs, sareng anu sanésna.

Alat-alat ieu kedah dituturkeun kalayan ati-ati sakumaha modél eReader ieu mangrupikeun eReaders bodas, nyaéta, aranjeunna dijual pikeun nyiptakeun toko buku eReader anu sanés atanapi ranté toko buku nasional anu aranjeunna ngagentos nami tapi aranjeunna tetep sami, janten ieu langkung gampang diaksés pikeun pangguna sanés tibatan eReaders anu sanés sapertos InkBook atanapi Tolino.

Tolino Halaman 2

Tolino Kaca

Aliansi Tolino atanapi Tolino, sataun demi taun nampilkeun salah sahiji atanapi sababaraha alat anu dicobaan bersaing sareng Amazon anu hébat. Sanaos leres yén biasana dilakukeun pikeun Frankfurt Fair, kira-kira sasih Oktober, nalika nyandak kasempetan pikeun ngaluncurkeun ieu. Taun kamari aranjeunna bet dina Epos Tolino, eReader kalayan layar 7,8 inci sareng teknologi Letter and HZO.

Ereader ieu janten kasuksésan di Éropa Tengah sareng henteu sigana bakal diperbarui taun ayeuna tapi upami eReader low-end anjeun bakal, Tolino Page. Alat ieu Maka bakal ningkatkeun batréna, ningkatkeun otonomi na sareng ningkatkeun résolusi tina 800 x 600 piksel jam 1024 x 728 piksel. Resolusi anu langkung nyebar di dunya eReader.

Kobo Clara HD

Kobo Aura HD

Ieu mangrupikeun alat anu paling henteu dikenal dugi ka ayeuna urang terang ngeunaan ayana ku FCC. Nami alat ieu pakait sareng Kobo atanapi eReader merek Rakuten Kobo. The Laporan FCC Éta dugi dugi ka bulan Séptémber janten bulan éta diperkirakeun janten tanggal peluncuran.

Ngeunaan kisaran mana éta milik éta Kobo Clara HD, éta henteu dipikaterang tapi ningali kana dokuméntasi urang tiasa ningali éta gaduh batré 1.500 mah, batré leutik anu tiasa saluyu ka eReader jajaran menengah handap, nyaéta, gaganti Édisi Kobo Aura 2. Bisi kumaha, dugi ka bulan Séptémber kami moal terang nanaon tentang alat ieu.

A Kindle Dasar anu anyar?

Kindle eReader

Amazon henteu lami ngantunkeun alat énggal, sahenteuna modél alat andalanana: dasarna Kindle sareng Kindle Paperwhite. Dua modél Amazon eReader ieu aya dina panempoan seueur ahli anu pikir Amazon bakal ngomean deui. Kindle tingkat Éntri anu ayeuna dijual masih ngagaduhan tampilan téknologi Mutiara, tampilan kuno anu tiasa pensiunan pikeun jalan pikeun tampilan Carta HD, tanpa ningkatkeun harga alat.

Kindle Paperwhite moal ngarobih layar tapi bakal nampi kaluaran audio, supados cocog sareng jasa audiobook Audible Amazon. Sareng éta Perusahaan Bezos 'tohan pisan kana jasa Audible sareng Alexa, jasa cocog sareng ampir sadaya alat kecuali pikeun eReaders anjeun anu teu acan didukung. Alat-alat canggih tiasa nampi anu énggal tapi henteu dipikaresep ti Kindle Oasis 2 nembé diperbaharui sareng parobihan naon waé hartosna karugian dina modél ieu.

Bisi wae, kuring yakin (sakumaha ogé seueur ahli industri) yén Amazon Upami anjeun bakal ngomean sababaraha modél eReaders anjeun pikeun 2018 ieu supados cocog sareng sadaya jasa anjeun, lami sareng énggal (kaasup Alexa).

Sareng sadaya eReaders ieu, iraha aranjeunna tiasa dipésér?

Ieu patarosan anu seueur diantara anjeun bakal naroskeun ka diri sorangan. Salami taun ieu kuring ningali kumaha dua bulan janten pusat peluncuran eReader: bulan April sareng bulan Séptémber. Kusabab henteu salah sahiji alat ieu parantos diluncurkeun salami bulan April, sigana éta Mangrupikeun sasih Séptémber nalika urang bakal ningali alat anyar ieu. Sanaos modél Amazon tiasa diluncurkeun dina sasih Désémber, pas saatos Hideung Jumaah. Dina tiap hal, Kuring yakin yén ayeuna aya alat anu saé dina pasaran pikeun tiasa kéngingkeun hiji sareng henteu kaleungitan fungsionalitas anu saluyu sareng modél énggal. Upami anjeun badé ngomean atanapi ngagaleuh eReader.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Patroclus58 cenahna

    Taun ayeuna PocketBook InkPad 3 mecenghul (kuring nembé ngagaleuh) sareng hayu atuh béjakeun yén sanaos henteu murah atanapi gampang teuing mésér, éta mangrupikeun alat anu kuring gancang resep.
    Merek ieu katinggaleun pisan dina ulasan, sareng teu aya anu ngarusak nami na dina artikel tempat khusus, tapi anu panasaran, kedah nalungtik sakedik; Kuring ngajamin éta patut.

  2.   Javi cenahna

    Kuring heran lamun Amazon bakal mutuskeun pikeun ngaluncurkeun modél layar ageung (langkung ti 9 ″). Kusabab Kindle DX anjeunna henteu wani sareng kuring panasaran. Kuring kantos nyarios yén ereaders layar ageung kedah aya warna dina layarna tapi kuring sieun éta moal kajadian, sahenteuna dina dasawarsa ieu.

    Abdi mendakan modél buku Onyx pikaresepeun pisan.