Onyx Boox ngamutahirkeun layar eReader ageung na

Onyx Box M96C Onyx Boox nembé ngumumkeun yén eReader layar ageung na, anu Onyx Boox M96 diénggalan atanapi langkung aranjeunna ngaluncurkeun M96C anu teu langkung ti pembaruan Onyx Boox M96. Pembaruan ieu ngarobih sareng ngamutahirkeun perangkat keras alat, khususna perkawis mémori sareng layar ram.

Onyx Boox M96c ayeuna bakal gaduh 512 Mb ram tibatan 256 Mb sareng layar na bakal digentos ku layar kapasitif anu hartosna yén urang henteu kedah nganggo stylus naon waé pikeun ngatur eReader. Salaku tambahan, vérsi na Android diénggalan, ngahontal vérsi 4.0 sareng salaku anu énggal, éta bakal kalebet aksés ka Play Store, nyaéta Onyx Boox M96C bakal janten tablet anu nganggo layar mangsi éléktronik. Ieu sanés hiji-hijina hal anu robih, hargana ogé bakal robih, anu naék janten 350 euro, hal anu bakal ngajantenkeun penjualan alat ieu langkung parah.

Sanaos henteu aya anu terang ngeunaan alat ieu dina halaman wéb pabrikan, parantos aya sababaraha halaman wéb Éropa anu ngaiklankeun modél anyar ieu. Dina pengumuman aranjeunna, aranjeunna ogé janji bakal ngamutahirkeun alat pikeun Android 4.4, hal anu teu aya anu dikonfirmasi tapi éta tiasa nyata.

Onyx Boox M96C ngamutahirkeun perangkat keras sareng harga anu aya kaitanana sareng modél anu sateuacanna

Tapi hal anu paling matak ngeunaan ieu nyaéta Onyx Boox aya hubunganana Imah buku, kalayan naon anu tiasa dina waktu anu singget urang bakal ngagaduhan modél anyar Tagus Magno.

Sababaraha dinten ka pengker urang nyarioskeun perkawis a diskon penting dina harga alat Tagus. Kusabab ieu, sababaraha pamiarsa nyarios ka kami yén modél anyar kamungkinan bakal dileupaskeun sahingga pangirangan.

Kuring pribadi nolak éta sabab aranjeunna nembé dileupaskeun Tagus Lux 2015, tapi ayeuna, ku modél anyar ieu ku Onyx Boox, urang panginten leres-leres caket pisan ka Tagus Magno énggal, sanaos ku fitur-fitur énggalna, kuring moal kesel teuing, sabab kenaikan harga henteu menerkeun parobihan anu dilakukeun. Tagus Magno // Onyx Boox M96 masih henteu ngagaduhan layar anu cahayana sareng desainna rada awon, teu kakantun otonomi, otonomi anu rada langka upami urang tumut kana 7 ″ atanapi 8 ″ eReaders.

Urang kedah ngantosan berita anyar, tapi aya anu nyebatkeun yén alat anyar anu sanés badé sumping Naon anu anjeun pikirkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Selédri cenahna

    Kuring patepung sareng Tagus Magno hargana € 299 sareng aya, abdi henteu terang diskon anu anjeun carioskeun, leres-leres.

  2.   mikij1 cenahna

    Ereaders layar ageung ngagaduhan masalah harga. Pikeun € 350, atanapi sakedik deui, anjeun parantos gaduh langkung ti tabél santun ngarah boro-boro bakal ngajual. Ngan ukur pikeun anu paling fanatik tina layar réfléktif (Abdi bogoh aranjeunna tapi henteu dina harga éta). Pikeun maca novel kuring henteu peryogi 10 ″ sareng maca komik, majalah atanapi buku populér kuring peryogi warna. Kuring henteu ningali akal ereaders ieu sareng kirang ti langkung ti 200 €.
    Di sisi anu sanésna, teu acan aya ereader ageung sareng lampu anu kaluar. Éta kedah hésé pisan dina téknis pikeun nerapkeun layar lampu dina layar ageung… Abdi henteu mendakan katerangan anu sanés.

  3.   Selédri cenahna

    Oke, abdi parantos nuturkeun tautan salah saurang komentator sareng kuring parantos ningal ... Jahat teuing aranjeunna henteu deui tetep. Kuring nyandak kasempetan ieu pikeun nyarios yén kabijakan harga ieu sigana henteu merenah pikeun kuring ... Aranjeunna kuduna nempatkeun Magno dina € 200 ti dinten anu mimiti sareng aranjeunna bakal tiasa ngajantenkeun pamaca éta pamiarsa populér sareng pikeun total kauntungan kuring yakin aranjeunna bakal meunang langkung ti aranjeunna nyandak kaluar ku nempatkeun éta dina € 300 sareng ujug-ujug na disumputkeun aya di € 100 sésana.

  4.   Selédri cenahna

    … Sing tetep, maksadna mah ampir sadayana… Kuring nolak ngabandingkeun e-reader sareng tablet, kuring henteu paduli naha tablet tiasa langkung mahal atanapi bahkan langkung mirah tibatan anu maca, éta mangrupikeun hal anu béda sareng ogé tablet Abdi parantos gaduh. Anu kuring pikahoyong nyaéta tiasa maca tanpa ngaco pandangan kuring dina layar ageung. Sareng leres, éta bakal langkung saé sareng warna, tapi upami éta kedah hideung bodas maka hideung bodas, tapi ageung, warni sareng tanpa nyeri sirah tina ningali sumber cahaya sapertos layar LCD.

    1.    Claudius N. cenahna

      Entong ngabandingkeun langkung seueur e-reader sareng tablet, éta henteu adil, bahkan pikaresepeun. Hal anu pangsaéna ngeunaan e-reader nyaéta kamiripan anu luar biasa kana kertas. Pupusna dina layar cahayana! Kuring gaduh Kindle sareng pangalaman éta saéstuna langkung ti sakali kuring milari tetengger sateuacan nutup kasus. Abdi hilap éta sanés buku kertas.

  5.   Juan cenahna

    Sakumaha anjeun keukeuh, maca eink, sanaos aranjeunna gaduh android, éta sanés tablet. Nalika anjeun Ngaiklankeun aranjeunna sapertos kieu, anjeun nyiptakeun ekspektasi palsu pikeun calon pembeli. Laju nyegerkeun layar eink ngajantenkeun 96% tina naon anu aya di pasar teu aya gunana sareng nguciwakeun. Upami anjeun hoyong tablet, anjeun kedah mésér tablet, sanés maca tinta éléktronik.

    1.    Selédri cenahna

      Sugan éta 4% anu anjeun sacara bébas ngitung sareng anu sigana langkung caket kana 30% (sareng kuring ngitung deui sacara bébas) cekap pikeun sababaraha urang janten resep mésér tablet nganggo layar e-ink. Kumaha upami sadayana anu kuring anggo tiasa dianggo nganggo layar e-ink? Kuring henteu paduli henteu tiasa nganggo 70% aplikasi anu sayogi di play store, sabab kuring henteu nganggo dina tablet abdi kalayan layar LCD warna ogé. Upami anjeun hoyong nyayogikeun tablet nami kanggo layar anu narik ati, kuring ngajukeun perjanjian: anjeun nyauran tablet ieu sareng kuring nyauran tablet tinta éléktronik. Tapi hayu, nami na paling henteu ...

  6.   bispot cenahna

    Saur anjeun kirang terang.

    Onyx-Boox M96 parantos gaduh 512 megabyte RAM. Nya éta M92 anu kagungan 256. Sareng distributor mana waé anjeun tiasa mendakanana (onyx-boox.com atanapi ereader-store) éta parantos aya sareng Android 4.0 sareng playStore internal.

    M96C, dina tingkat hardware, ngan ukur ngarobah dina layar kapasitif, sanaos jalma anu ngabandingkeun du'a nunjukkeun yén kusabab layar kapasitif, latar layarna langkung konéng, sareng sakedik kirang kontrasna. Kuring pikir yén pikeun anu hoyong buku dibaca, parobihanna henteu disarankeun, kumargi stérilna diperyogikeun waé nalika anjeun ngotéktak atanapi masang aplikasi, anu sanés fungsi utama anu maca. Pikeun maca, arahkeun kana ménu, sareng sajabana, éta tiasa dilakukeun sampurna ku tombol-tombol dina buku.

    Salam.