Onyx Boox Mira Pro, monitor mangsi éléktronik anu paling nuntut

Presentasi Onyx Boox Mira Pro Dina sababaraha bulan ka pengker, panginten kusabab pandemi éta, masalah ngeunaan konsumsi énergi alat éléktronik parantos ningkat pisan ogé masalah ngeunaan kaséhatan urang. Sareng salaku konsekuensi ieu, monitor sareng panel alat portabel parantos dijantenkeun seueur pangguna.

Sadar ngeunaan ieu, perusahaan parantos ngamimitian ngaluncurkeun sareng ngembangkeun produk anu cocog sareng spésifikasi ieu. Anyar-anyar ieu, pabrikan Onyx Boox parantos kasohor ku monitor tinta éléktronik sareng buku catetan. Panganyarna ti pabrik ieu nyaéta monitor Onyx Boox Mira Pro, monitor mangsi éléktronik kalayan ukuran 25 inci.

Alat ieu cocog sareng sadaya sistem operasi sareng kalolobaan alat dina pasaran, nyaéta, éta tiasa dianggo sapertos monitor anu normal. Onyx Boox Mira Pro nyaéta pérsi ningkat tina modél monitor tibatan Onyx Box dipasihkeun sababaraha bulan kapengker sareng tiasa dipésér ti sasih Méi.

Monitor tampilan e-ink ieu ngagaduhan Tilu poin anu saé anu teu dipibanda ku Onyx Boox Mira oge dasung monitor urang parantos lami nyarios.

Anu mimiti nyaéta ukuran sareng résolusiana. Ayeuna di pasar teu aya monitor layar mangsi éléktronik a Resolusi 2K, 3200 × 1800 piksel, bahkan langkung saé pikeun seueur layar tina ereaders dina pasaran. Marengan resolusi ieu, urang kedah nyarios yén salaku tambahan panel nempatan 85% layar, maksudna, monitor éta ngagaduhan pigura ipis atanapi alit, ngamangpaatkeun seuseueurna permukaan pikeun ngahaturanan ka layar.

Anu kadua poin positip nyaéta panggunaan téknologi Aragonite sareng BSR. Téknologi ieu dikembangkeun ku Onyx Boox sareng parantos dilarapkeun kana panel moebius E-Ink anu ngagaduhan Onyx Boox Mira Pro ieu. Ieu ningkatkeun atanapi sabagian ngajawab salah sahiji masalah panggedéna anu ditingalikeun tinta éléktronik ayeuna: laju nyegerkeun panél.

Onyx Boox Mira Pro ningkatkeun pisan tingkat panyegaran layar e-ink

Pasti seueur diantara anjeun, utamina anu henteu ngagarap layar tinta éléktronik, anu kagum ku tingkat panyegaran para pembaca atanapi kumaha cara mindahkeun atanapi ningali animasi. Onyx Boox Mira Pro ngabenerkeun atanapi ningkatkeun aspek ieu ku jalan damel monitor saolah-olah ngagaduhan panel warna tradisional. Sahenteuna dina pidéo anu urang tingali tina operasi monitor siga kitu.

Katilu poin positip nyaéta hargana. Upami urang leres-leres meryogikeun atanapi hoyong monitor nganggo tinta éléktronik, biayana bakal mahal pisan, tapi dina hal ieu urang nyarios ngeunaan 1165 euro. Leres, kuring terang éta langkung mahal tibatan contona nganggo Kindle Oasis atawa Kobo Ellipsa tapi sésa monitor tinta éléktronik dina pasaran dibanderol antara 1.500 euro sareng 2.000 euro. Nyaéta, tabungan dina alat ieu luar biasa.

Salaku tambahan kana tilu poin positip ieu, Onyx Boox Mira Pro ngagaduhan fungsi sareng spésifikasi anu sanés anu ayeuna urang mendakan dina seueur monitor anu aya di pasar. Port kaluaran monitor Onyx Boox Mira Pro sdina VESA sareng mini HDMI ka port HDMI. Anu ngajadikeun éta cocog sareng seueur alat, sanés ngan ukur komputer desktop Palasik. Stand monitor osilasi sareng ieu ngamungkinkeun urang tiasa nganggo monitor dina modeu lanskap atanapi potret.

Salaku tambahan, panyipta monitor mastikeun yén fungsi layar pamisah tambahan tiasa dianggo anu ngamungkinkeun urang bagikeun monitor kana sababaraha zona sareng di unggal zona gaduh aplikasi anu kabuka. Tapi ieu mangrupikeun hal anu ogé ngagaduhan sistem operasi sareng ku sabab éta urang bakal ngagaduhan leres atanapi leres.

Sing saha waé anu badé gaduh monitor ieu di bumi atanapi kantorna bakal tiasa ngagaduhan éta ti sasih Oktober, nyaéta nalika pengiriman alat ieu bakal dimimitian.

Pendapat

Upami urang tumut kana akun anu ayeuna di pasar aya monitor sareng 120 Mhz panel, kalayan résolusi langkung luhur tibatan 4K sareng harga anu langkung handap tina Onyx Boox Mira Pro ieu, seueur diantara anjeun bakal mikir yén pameseran alat ieu gélo sareng unit-unitna moal dijual, tapi anu leres mah sigana bakal sabalikna. E-ink nampilkeun sanaos nunjukkeun unsur hideung bodas, aranjeunna épéktip pisan pikeun maca sareng ningali padamelan, nyaéta, aranjeunna henteu ampir ngarusak panon upami urang nyéépkeun waktos lami di payuneun layar ieu. Ieu ngandung harti yén éta cocog pikeun dianggo di perusahaan sareng padamelan dimana urang kedah seueur maca sareng nonton, sapertos programmer atanapi editor eusi. Sareng upami éta sigana mahal pikeun anjeun, émut yén dina kaayaan sareng panyakit anu tangtu, paningali henteu tiasa dipulut bari artos tiasa dipulut.

Laju Onyx Boox ngaluncurkeun modél monitor ngajantenkeun kuring mikir yén monitor layar éléktronik bakal janten pasar salajengna pikeun pabrik téknologi ieu. Naon anu anjeun pikirkeun? Naha saur anjeun ka Onyx Boox Mira Pro téh pantes? Naha anjeun ngarobah monitor normal pikeun monitor nganggo layar mangsi éléktronik?

Cai mancur .- Goodreader


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   bapa-bapa cenahna

    Ayeuna kuring nyerat tina tablet boox, hapé kuring ogé didamel tina mangsi éléktronik, warna a5cc hisense sareng anu paling aman nyaéta kuring ogé mésér layar éta kusabab monitor anu dipimpin ngancurkeun kahirupan pribadi sareng padamelan kuring anu ngagaduhan svi sareng teu sabar. kana lampu anu dipimpin layar parantos ngantep kuring dina 33 gejala ieu. Salam sareng hatur nuhun kana sumbangan.