The eReader Onyx Boox Max parantos di jual sateuacanna 585 euro

Onyx Box Max

Salah sahiji alat anu paling narik perhatian nalika diluncurkeun nyaéta Sony's Digital Paper DPT-S1 sababaraha taun ka pengker. Peminat jenis alat ieu anu karandapan kuciwa dina fitur na kawates, kumargi éta ngan ukur nawiskeun dukungan kanggo format file PDF sareng harga na, 1.000 dolar.

Alat anu parantos dijual mangrupikeun salah sahiji janji bersaing dina fitur ngalawan Sony sareng urang tungtungna tiasa nyarios yén éta leres-leres ngagaduhan saingan sareng Onyx Boox Max. Anu ieu parantos aya dina halaman wéb eReader-Store.de ti saprak kamari di jual sateuacanna kalayan harga 585. EReader sareng Android anu ngagaduhan sadayana anu teu kagungan Sony.

The Onyx Boox Max damel di handapeun Android 4.0 sareng gaduh CPU dual-core atanapi dual-core dina kecepatan jam 1 GHz. Éta dicirikeun ku tinta éléktronik na 13,3 inci atanapi layar E-ink kalayan résolusi 1600 x 1200, sareng ngagaduhan tekanan layar sénsitip sareng stilus.

Ieu kedah disebatkeun yén urang masih henteu ngagaduhan sadayana spésifikasi lengkep pikeun alat ieu, tapi dipikanyaho yén éta bakal sumping sareng sambungan Wi-Fi, Bluetooth, spéker sareng mikropon, Mémori internal 8 GB sareng batréna 4.000 mah.

Kami parantos terang éta, gaduh Android, anjeun tiasa masang sababaraha jinis aplikasi, janten batesan alat aya dina aplikasi anu anjeun pasang. Unit anu dipidangkeun ngamungkinkeun fitur ieu sareng nawiskeun dukungan pikeun PDF, ePub sareng format anu terkenal.

The Onyx Boox Max bakal ngamimitian ngintunkeun dina pertengahan April sareng harga 585 euro. Alat anu pikaresepeun pikeun anu milari e-ink eReader kalayan layar anu langkung ageung tibatan anu biasa urang nganggo Kindle atanapi Kobo.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   babi hutan cenahna

    Harga anu langkung disaluyukeun tibatan Sony henteu diragukeun ... tapi kuring ngan ukur bakal mésér layar saukuran éta upami éta warna. Naon gunana maca majalah, komik, atanapi buku sains dina layar hideung bodas? Sareng pikeun novel kuring kéngingkeun 6-7 ″.

  2.   Richarr cenahna

    Lalaki, € 585 + PPN, € 700 (katambah kiriman ti Jérman)

    Éra yén jinis layar sapertos ieu mahal pisan. Nalika aya monitor LED 22 ″ pikeun 100 euro. Aranjeunna nyarios yén éta masalah patén-patén, kuring henteu terang, tapi upami kitu, mudah-mudahan anu ngagaduhan patén-patén bakalan bakti pikeun ngahasilkeun artos anu langkung alit sareng ngaleupaskeun aranjeunna, aranjeunna bakal ngalakukeun kahadean anu hadé dina pandangan masarakat dunya. Aranjeunna tiasa ngahasilkeun aranjeunna sareng ngahasilkeun harga pisan. Tapi éta naon aya. Barudak sareng urang anu sanés murangkalih sapertos kitu bakal ngahargaan éta. Henteu sadayana ngahasilkeun artos.

    Hal sanésna, saur kuring henteu aya jalur gratis pikeun sadaya aplikasi di play store, anjeun ngan ukur tiasa masang sababaraha. Sanaos anu paling penting nyaéta. Lereskeun kuring upami lepat.

    Masalah sanésna nyaéta yén éta tiasa ngadamel pdf sacara gancang. Pikeun gancang ngaléngkah ti kaca 34 dugi ka 248. iPad ngalakukeunana pisan pisan. Di dieu éta bakal perlu ningali éta.

    Kami ninggalkeun tab dina layar laptop / tablet henteu paduli kumaha LED IPS RETINA éta.

    Dugi ka ayeuna urang gaduh e-ink masker 9,7 ((300 euro) tapi tiasa ditampi, harga sony DPT-S1 pikaseurieun, 1200 $, (ayeuna aranjeunna ngicalna dina ebay salami 930 euro) kalayan prosesor seluler mirah. Aranjeunna nyarios yén aranjeunna nuju nyiapkeun DPT-S2 ¿? ¿?

    Format anu urang diajar / damel parantos didirikeun dina A4, sareng sabagéan ageung PDF A4, éra, upami A5 (9,7 ″) parantos ditetepkeun salaku standar urang moal ngagaduhan masalah. Langkung raoseun digendong, dicekel sareng langkung mirah.
    Kudu ngarobah ukuran, mindahkeun pdf dina e-ink sanés tiasa dianggo. Sareng adaptasi pdf ti A4 dugi ka A5 sajaba ti waktos anu diperyogikeun henteu katingali saé, utamina téks anu aya gambar atanapi kolom.
    Pikeun kuring layar éksternal 13 anu bakal disambungkeun ku usb kana laptop kuring bakal pantes.

    Janten ukuran 13,3 pikeun A4 PDF sampurna. Kuring bakal mésér éta sanaos teu aya warna. Abdi teu hoyong éta ningali komik atanapi ningali majalah, kusabab panon kuring bakal balik hideung bodas.

    Hapunten ngeunaan billet.

  3.   Iskandar cenahna

    Aranjeunna nyarioskeun perkawis tanggal, tapi kumargi tulisanna henteu tanggal atanapi sahenteuna kuring henteu tiasa mendakannana, kuring henteu terang tanggal naon anu aranjeunna tingal.