Ngadamel layar e-ink warna langkung caket kana kertas tibatan kantos

Kertas Wangun Warna E-Ink Panel

Salami sataun katukang urang patepung tukang maca munggaran kalayan layar warna. Alat anu pikaresepeun pisan anu pikeun seueur henteu tiasa ngahontal tingkat majalah tradisional atanapi buku warna. Nanging, téknologi ieu henteu acan asak pisan sareng diarepkeun dina sababaraha bulan ka payun jenis layar ieu ningkat pisan.


Élmuwan di Chalmers University of Technology di Swédia parantos nyiptakeun layar mangsi éléktronik warna anu nyata ningkatkeun warna anu dipancarkeun ku panel tanpa nganggo sumber cahaya tambahan atanapi anjeun kedah ningkatkeun tingkat panyegaran sareng ngirangan konsumsi énérgi layar ku satengah. Ieu ngandung harti yén panel anu épéktip salaku layar LCD tanpa ninggali filosofi sareng téknologi tinta éléktronik.

Éta parantos kahontal ku nambihan lapisan keropos anu diwangun ku emas, tungsten sareng platinum anu sanggup ngahasilkeun warna anu béda nalika panelna ngagambarkeun cahaya. Ieu ngajadikeun panel ngaluarkeun warna langkung satia kana naon anu ayeuna urang tingali dina lambaran kertas tibatan anu lumangsung dina layar tablet lcd. Naon deui, konsumsi énergi layar ieu parantos diteukteuk dua, janten ereader kalayan layar warna ayeuna tiasa gaduh dua kali otonomi hiji ereader normal.

Kertas éléktronik warna
Perbaikan ieu kahontal ku ngarobih kaayaan lapisan konduktif, anu janten handapeun nanostruktur warna. Hasil sadaya ieu mangrupikeun panel anu ningkatkeun akurasi sareng kasatiaan warna sakumaha anu dirasa ku manusa.
Panel ieu atanapi jinis layar ogé ngagaduhan kaanehanna tiasa ngabengkokkeun sapertos kertas sareng kandelna cekap. Sadaya kualitas ieu ngajantenkeun hasilna layar atanapi panel anu cukup idéal pikeun ereaders sareng alat sanés anu peryogi warna tapi anjeun henteu ngagaduhan kakuatan atanapi anjeun henteu kedah nganggo layar lcd.
Kasuksésan panyilidikan ieu henteu kéngingkeun perusahaan waé anu teu paduli sareng parantos aranjeunna mikir ngahasilkeun jenis panel ieu sacara masal. Nanging, ieu aya masalah ageung.

Layar anyar ieu langkung mirah sareng meakkeun kirang tina layar tinta éléktronik

Tétéla pangwangunan téknologi ieu saé pisan tapi dina pangwangunan panél ieu bahan mahal sapertos platinum atanapi logam sesah sapertos emas diperyogikeun, Janten biaya ngawangun téknologi skala gedé ieu ningkat.
Hanjakalna kami moal ngagaduhan ereaders sareng layar ieu bulan payun ogé kami moal ngagaduhan layar dina pasaran ti tanggal anu tangtu dina 2021 atanapi 2022, tapi éta mangrupikeun téknologi anu parantos difokuskeun ku seueur perusahaan sareng kamungkinan pencét pasar ereader.
Urang ayeuna gaduh di pasar Warna Pocketbook y Warna Pocketbook InkPad, dua alat anu nunjukkeun hasil anu saé pikeun layar warna. Sareng tanpa hilap alat-alat sanés anu bakal pencét toko dina minggu payun.
Sacara pribadi, saur kamajuan anu dilakukeun ku Swédia University of Technology pikaresepeun pisan. Ereader mangrupikeun alat anu aya sateuacan Amazon Kindle, tapi ngan ukur hirup batréna caket sasasih sareng harga anu murah ngajantenkeun alat ieu populér sareng dianggo. Upami rumus anu sami diulang ku ereaders layar warna paménta éta panginten parantos ngarobih spésifikasi ereaders. Maka, saur kuring mah ngagunakeun téknologi sapertos kitu bakal pikaresepeun pisan.

Informationmbaran leuwih lengkep .-  Fuente


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)