Manuel Ramirez

Kusabab kuring mendakan Kindle PaperWhite parantos janten alat kuring pikeun maca sateuacan ngantepkeun dinten anu sanés. Éta ampir "fanatisme" kanggo eReaders kuring bakal nyobian mindahkeun ka Todo eReaders.