Éder Esteban

Lulus dina Marketing ti Bilbao, cicing di Amsterdam. Perjalanan, nyerat, maca sareng bioskop mangrupikeun karep kuring anu hébat. Kabetot kana téknologi, khususna telepon sélulér.