reMarkable, buku catetan digital kalayan layar ageung

kasohor

Kagila pikeun layar ageung dina alat maca sigana tungtungna sumping. Saatos peluncuran Sony DPT-S1 sareng modél sanésna, ayeuna perusahaan, duanana dikenal atanapi teu dikenal, ngaluncurkeun alat ku layar ageung.

Alat anu terakhir dina kategori ieu nyaéta kasohor, eReader atanapi langkung tepatna, buku catetan digital anu gaduh layar ageung pikeun tiasa nyatet sagala hal ogé tiasa maca. Alat ieu cMibanda stylus sareng harga anu menarik pikeun seueur.

reMarkable mangrupikeun alat maca sareng nyerat anu ngagaduhan prosesor 1 Ghz, 512 Mb ram sareng layar 10,3 inci kalayan résolusi 1872 x 1404 piksel sareng 206 ppi. Alat ieu ngagaduhan sistem basis Linux proprietari sareng 8 Gb panyimpenan internal. Salian ti gaduh layar rampa, reMarkable ngagaduhan stérus anu ngamungkinkeun urang nyandak catetan dina layar na.

reMarkable ngamungkinkeun urang nyerat dina layar ageung sareng maca ngalangkunganana

Alat ieu bakal ngagaduhan hargana $ 529 tanpa tambahan. Tapi ayeuna éta tiasa dipésér kalayan harga anu langkung handap kusabab diluncurkeun. Janten upami urang nyayogikeun alat ieu, reMarkable bakal ngarugikeun sakitar $ 379. Bedana harga anu nyingsieunan seueur ahli.

Urang parantos lami hirup fenomena vaporware, alat-alat anu diiklankeun, jalma-jalma ngagaleuh éta teras teu aya anu nampi sareng henteu aya anu terang ngeunaan peluncuran resmi na.

Seueur anu nyarios yén urang bakal nyanghareupan kasus anu sami, tapi manpaatna sigana janten detil janten hese percanten yén alatna teu aya. Upami éta aya, reMarkable tiasa bersaing pisan alat layar ageung sanés sapertos Onyx Boox Max atanapi Sony DPT-S1. Kumaha waé ogé, ieu mangrupikeun hal anu bakal kajadian Agustus 2017 salajengna atanapi meureun henteu? Naon anu anjeun pikirkeun?


5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   babi hutan cenahna

    Alat anu pohara pikaresepeun tapi kawatesanan. Terbatas dina format anu tiasa dibaca sareng kanyataanna éta henteu ngagaduhan kartu mémori. Ku jalan kitu, sanajan dina $ 379 éta sigana mahal upami urang ngabandingkeun éta sareng tablet sareng naon alat anu tiasa dilakukeun sareng kumaha terbatasna mangsi pikeun maca, waktos ... ogé, sareng nyerat dina hal ieu. Ku margi tingkat Anyarkeun anu saé nalika ngetik huh. Nulis sacara praktis sakedapan.

    Hal anu sanés kuring hoyong tinta digarap nyaéta nawiskeun latar anu bodas. Di dinya ditingalikeun langkung kulawu tibatan bodas (khususna ditingali ku pigura). Sareng kuring heran naha aya masalah pikeun masihan terang kana pamiarsa 10 atanapi langkung inci sabab teu aya ti antarana anu ngagaduhan.

    Naha urang bakal ningali 10 ″ Amazon ereader? pamimpin kedah mingpin jalan sareng upami Amazon ngagumbirakeun éta bakal janten léngkah pasti pikeun anu sanés nuturkeunana.

  2.   Consuelo Salas Lamadrid cenahna

    Asik. Naha éta bakal ngadukung aplikasi sapertos manajer rujukan? Pamiarsa tuang? Kusabab upami kitu, kuring ngalih ti PC ka ReMarkable ayeuna.

  3.   babi hutan cenahna

    Mangrupikeun produk anu pikaresepeun pisan. Abdi resep ukuran layar sareng kanyataan yén éta ngagaduhan stylus. Ku jalan kitu, éta pikeun muji kagancangan nyerat panyegaran anu kuring mendakan luar biasa tina anu kuring tingali dina pidéo.

    Tangtosna, kuring parantos nyarios mangtaun-taun yén tinta E kedah damel dina ngadamel layar kalayan latar bodas sareng dina produk éta, kalayan bingkai kosong, jelas yén latar tukang tinta E masih poék sanaos kanyataanna ereaders anyar kalayan lampu built-in nyobian nyumputkeunana. Jelas yén dasar téknologi nawiskeun kasusah anu hébat pikeun ngahontal latar bodas sareng kontras anu langkung saé. Ku jalan kitu, aya ogé kedah aya sababaraha kasusah dina nerapkeun pituduh lampu dina ereaders ageung (langkung ti 8 ″) sabab teu saurang ogé anu ngagaduhan éta ... atanapi éta, kuring curiga, sauyunan sareng sténil.

    Ku jalan kitu, 10 ″ ereader kalayan stilus hébat, leres. Pamiarsa sareng buku catetan ... tapi kuring masih mikir yén alat-alat ieu mahal teuing kanggo naon waé. Sareng seueur deui upami urang ngabandingkeun éta sareng tablet.

    Kuring heran lamun hiji poé Amazon bakal wani nawiskeun kami produk anu sami. Éta bakal saé sabab ogé pasti batur bakal surak sareng éta bakal saé pikeun konsumén.

  4.   babi hutan cenahna

    Nya, panginten kuring henteu kéngingkeun koméntar anu munggaran sareng ayeuna, tah, dua.

  5.   kutu buku cenahna

    Anu kuring peryogikeun nyaéta e-reader layar ageung dimana kuring tiasa maca dokumén pdf nganggo grafik, sapertos majalah atanapi koran, sacara ngagedéan ngagedéan wilayah-wilayah anu dipikaresep ku kuring kalayan kecepatan anu sami sareng tablet, dina waktos ayeuna, kuring ngalakukeun teu terang teu aya anu nyumponan sarat ieu ...