Kumaha carana ngadamel Play Store tiasa dianggo dina Fire urang saatos pembaruan

Seuneu Amazon

Sakumaha seueur anjeun terang, tablet Amazon parantos diénggalan kana vérsi énggal anu kalebet asistén sora Alexa. Ieu mangrupikeun parobihan ageung pikeun pangguna na bahkan langkung pikeun aranjeunna anu ngagaduhan Play Store dina alat ieu.

Pembaruan énggal dina alat parantos nyababkeun aplikasi tangtu lirén damel sakumaha kuduna, utamina anu dipasang sacara manual. Khususna, Google Play Store parantos lirén damel. Ladenan anu penting pisan pikeun pangguna tangtu.

Sababaraha pangguna parantos humandeuar ngeunaan kaayaan ieu. Hurung XDA Forums parantos mendakan jalan kaluarna. Éta sanés solusi anu resmi tapi éta mangrupikeun jalan kaluar anu dianggo sareng sahenteuna dugi ka pembaruan salajengna éta bakal jalan tanpa masalah.

Gabungan Alexa masihan masalah sareng Play Store of Fire tablets

Solusi na diwangun ku masang vérsi pang anyarna tina dua aplikasi anu gaduh Google dina paket GAPPS na, aplikasi ieu disebat Google Account Manager sareng Google Services Framework. Aplikasi ieu, nalika diénggalan, ngajantenkeun Play Store tiasa dianggo deui.

Para install Google Play dina Kindle Fire, mimitina urang kedah ngaunduh bungkusan na di dieu y di dieu. Sakali kami gaduh file apk, kami ngalirkeun kana alat. Sateuacan dipasang, urang buka Setélan sareng kana menu Kaamanan anu ngamungkinkeun urang masang file di luar Amazon Appstore. Saatos ngaktipkeunana, kami masang apks anu kami unduh sareng saatos dipasang kami ngabalikan sistem.

Sakali kami parantos nga-restart sistem, Fire urang bakal ngagaduhan Play Store damel deui sareng urang tiasa ngaunduh aplikasi naon waé ti toko ogé kontén anu sanés. Hal anu seueur resep ku pangguna tibatan Amazon Appstore. Bisi wae, upami anjeun tiasa Abdi nyarankeun anjeun ngaunduh sadaya GAPPS ti Google sareng ngamutahirkeun aplikasi dina Fire kami, sahingga kami bakal ngahindarkeun masalah anu gedé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   josie cenahna

    Hatur nuhun kana inpo na, kuring nuturkeun léngkahna sareng éta tiasa dianggo

    1.    Griselle Rojas cenahna

      Kuring masang google play dina seuneu7 tapi ayeuna éta moal ngantep kuring aksés

  2.   M. cenahna

    Hatur nuhun pisan kana kontribusi Joaquín!

    Kuring ngalaman sababaraha masalah nalika prosés, mangtaun-taun dipasang tapi éta moal ngantep kuring muka éta. Tungtungna kuring nyerah, sabab saatos ngabalikan sareng ngulang prosésna kuring henteu ngaleungit. Kuring henteu terang kumaha, tapi ayeuna kuring parantos tahan sareng aplikasi na parantos diénggalan sareng toko playa aktip deui.

    Kuring tungtungna tiasa nganggo tablet kuring deui! Kusabab saprak éta lirén damel sareng pembaruan terakhir éta parantos ditilar.

    Hiji salam.

  3.   Diaz Jérman cenahna

    Halo, kuring ngalakukeun sakumaha anu anjeun carioskeun tapi tetep dina loop mariksa inpormasi kuring nempatkeun email anu kuring dipaku ku aranjeunna deui éta naroskeun ka kuring pikeun email sareng kecap akses sareng kuring tetep kéngingkeun bewara yén éta moal jalan dugi diropéa .. . punten anjeun ngabantosan ... hatur nuhun